Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts

Az lenne a kérdésem,hogy nagy pécsi bringások ellátogatnak-e a hétvégi magyarszéki DH versenyre?

Rocsipeti:
Azok el, csak itt olyanokat nem találsz.
Nekünk biciklink sincs, csak virtuálisan mindenki elképzel magának egyet, aztán megy a sírás, hogy már megint melyik alkatrész ment tönkre.
De amúgy komolyra fordítva a szót, nagy konkurencia a Sportsziget. Azért néhányan közülünk is majd megjelennek Magyarszéken. Remélem.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
Az lenne a kérdésem,hogy nagy pécsi bringások ellátogatnak-e a hétvégi magyarszéki DH versenyre?

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 posts
Halihow!

Mettyu, jovolt tegnap osszefutni, lehet hogy eletmento volt, mert megallhattam egy kicsit. :-)
Ha jol olvasom, akkor mindenkinek tetszett a tegnapi menet. Ezek utan talan nem is banom, hogy en most nem csatlakoztam a kis szar Authorral. :-) Ugyis varni kellett volna ram. Viszont mentem egy 80-ast.
A szombati 21-es atlaghoz kepest most 26.5-ost tudtam menni, ennyit szamit, hogy nem esett. Igaz, szembeszel az volt rendesen. Most mar szivesen tekernek szel es eso nelkul egyet...:-)

Mindenkinek yo 7veget. En holnap balcsin leszek, Fiat 500 talalkozo lesz. Gondolom ez nem nagyon erdekel senkit. :-))

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Baszki!

Eléggé durvák a tegnapi "kommandós túlélõ" szúnyokcsípéseim! Tisztára úgy nézek ki, mintha bárányhimlõs lennék!

Pedig már voltam. És már nem is akarok lenni.

Naggggyyyon nagy volt ez a tegnapi menet! 8)

Ismétlést akarok! Ja, és egy pár olyan fehérgatyós csajszit+két gyakorló tünmény anyukát mellé! :P

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Jajj, már megint mellébeszélek, mint az államvizsgán.
Szorri!
Nekem telószerelés lesz hétvégén, ha megcsinálta a faszi a kütyüket.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ez így teljesen nem igaz. Ez nem szénanátha, hanem köcsög sárga takonylények támadták le az orromat, torkomat. És tekerni tudok, pénteken kéne is. Oszt hétvégére itt a menetrendszerinti égi áldás...

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Reggel egy buszon jöttem Zapékkal, aztán tiszta szénanátha szegény srác. Hiába a jó kis Yeti, így nem tud tekerni. Milyen jó, hogy az ember már minden természetes anyagra allergiás!
Jobbulást neki!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Ja, má' felkentem oda... gyönyörködj ;D

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Köszi az átírást.
Milyen volt a székleted reggel? Vagy csak nézzem meg a kaki.hu-t? ;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Na, akko' jó. Tegnap belenéztem az Earthed-be, mert nagy volt a felhajtás, háááát, kurva jó. Átírtam. Dnl megy haza ma vmikor.

Márió, te meg merre leszel?

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Köszi, brúder. Ez jól hangzik.
Péntek estét még konkrétan nem tudom, de azért nagyon durvulni nem akarok.
És akkor majd azt fogom neked mondani: 'Hûû, bazmeg jobban nyomtad lefelé, mint a Pántya az RMjével, geci!' ;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Ja, ez a 26 év alatti kedvezmény. Számla nem kell, az IC helyjegyet nem fizetik ki nekem (480), a 33%-os jegy asszem 1427, egy ezrest tudok érte adni, nekem is annyit fizetnek kb. Tehát akkor 1814 Ft lesz neked oda-vissza, csak a visszafele vonatjegyet akkor ne dobd ki!! Cserébe egyszer hagyod, hogy lehagyjalak lefelé és mondanod is kell, hogy hûû milyen gyors voltam, na? Áll az alku? ;D

És pénteken hová akartok menni? Inni, bulizni?

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Szombat este az utolsóval jönnék haza, úgyhogy a Slipknot ugrik, de szerintem úgyis kurva nagy tömeg lenne rajta.
A 33%os az a 26 vagy mennyi év alattiaknak jár, vagy hogy van ez?
És nem kell számlát kérni a jegyrõl meg semmi?
Péntek este meg lehetne valami közös heppening, Katyiék meg ti...
Még úgyis egyeztetünk.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Szombat este? Mikor? Slipknotra nem is maradsz? Hát úgy meg tudjuk csinálni, hogy kifizetem egy résézt, aztán majd a cég kifizeti nekem a hónap végén. Ha úgy jó, akkor jó. Ja, de 33%-sat vegyél, persze diákot nem is tudsz... he-he. És Katyiékkal buli? És Péntek este?

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Na, asszem megyek Pestre, de csak péntek déutántól (vagy estétõl) és szombat este gyünnék haza.
Részletekrõl még késõbb. A kérdés csak az, Bandi, hogy el tudjuk-e ezt számolni a te utazási keretedbe? És ha igen, akkor hogyan?
Ha megoldod, egye-bassza nem fogok sírni, amikor otthagysz a hegynek lefelé. :D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Ahh, Tom... gyors vagy, na belátom, de eddzek! És eljön az idõ, hogy úgy otthagylak, mint a szart! ;D Mettyú, ne nevess, téged is!!! 8)

Ja, egyik állandó pesti utcakép: egy öreg tata, kezében szatyor, de az mûanyag szövött stílusú, és brunzol, de nem a fák között, hanem a járda mellett pl. a füvön.. Szerintem van ilyen csoport itt, mert mindegyik ugyanúgy néz ki..

Tegnap olyan jó tekertem én is, mondjuk a városban, de mentem neki a Budai hegy lábának. Aztán kifulladtam. De jó volt!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ohé!!
Tom kösz ha megnézed!
hát ja lehet otthagynál!nem mondok ujat ha vaalmi megint nem jó a gépemen...
hátsófék nulla,középrész c betûformájú,tkerés közben érezni hogy van egy kis eltérés a két oldal közt,meg a hátsóagy tengeje is inkább a 8as vonalát követi le :P :'(
asszem szüneteltetem a tekerést amig ezeket meg nem oldom,de mibõl???
Nincs bármien munka tippje valakinek???
Meg asszem a fejcsõ vagy a villa váll recseg mint a kuÿvaélet...
kicsit elegem van...
meg nem jött össze a lécfölött áthomoritás fizika kémiából ugyhogy elég antiszoc vagyok mostanában!

esetleg holnap tekerés?bár fosok má hogy mi esik szét alattam...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hubazzeg! Ez komoly kérés... Majd holnap megnézem van-e bent a munkahelyen ilyesmi. Bár lehet, hogy csak pénteken lesz konkrét infóm, mert a srác, akinél vannak ezek a cuccok, holnap nem lesz.
Jajj, de jót mentünk ma is. Bár még mindig lassú vagyok, mert túl sokat fékezek, és attól elfáradok, és ezért még lassabban megyek. Szóval kaka vagyok. De azért az a véleményem, hogy A.W. és Márió barátunkat még azért otthagyom.. Hahahaha, micsoda gonosz vagyok :D :D :D :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
háj
vsóalakinek van:
sdram ami 66mhzs és persze dimm foglalatos!
ha valakinek van adja el nekem!!kb 2001-2000 körül voltak ijen lapkák!!

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Jó van Shoshi ecsém, várunk tégedet is nagy szeretettel.