Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
"Kellemest" a hasznossal... közben vesz egy hátizsákot is talán... huhh, nem semmi. Látod, ez folyamatszervezés! Nincs elpazarolt idõ meg ilyesmi! Minden ki van használva.

Mettyú és nem uncsi minden este a városban rohadni? itt legalább vannak helyek, érted, de beszélhetünk mi neked...

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
ahh, megmondta az nem kellet kihuzni belole. Lehet hogy az irigyseget akarjak ezzel elkerulni az illetok. Zap, te hogy is voltal ezzel.?

Tomi: ez a temetes dolgo tenyleg egy kicsit bizarr, egyik kezedben az aso, epp dobod ra a foldet a koporsora, a masikon meg mar rajta van a bringas kesztyu...?

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Szóval sikerült kivenni belõle az árát?
Nem értem, hogy miért nem akarja senki elárulni mennyiért vette az új cuccost! Nincs abban semmi szégyellnivaló.
Tomi:
Hát azért ne gyere el elõbb a temetésrõl, de majd legfeljebb kicsit várunk!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
no.
az a ket felnotas meg nem nagyon vagja hogy tulajdonkeppen MEG AKAROM VENNI a bringajukat... tiszta hujek. De mint kiderult Kokknak is boven 200 folott lesz meg az uj masinaja, ugyhogy eleg versenykepes aron jutok majd hozza az enyemhez. remeljuk.

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Na ezt mingyá ki is nyomom és viszem a Fostinak referenciaképpen. Többet dolgozol, mint akinek van munkahelye, vazze. ;D
Bringa van különben kilátásban?

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
jaja, csak ez meg kiageszul:
- zsani kedveben jaras (kaja nem megevés, fõzesben segites, takaritas, szekrenyjavitas)
-lakasban ugykodes (szegelylec meretre vagas felrakas, pacolas, lakkozas, parketta sikalas, parketta apolozas, kilics felszereles, festesi hiba javitas, butorosszeszereles, butortuningolas, csavarlopkodas az asztalos hatrahagyott cuccai kozul, takaritas, szonyegporolas, es egyebek)
- netezes (bringakutatas, szakdoga tema konkretizalas, allaskereses, forumozas, fekete ozvegyezes, HVG olvasas, egyetemi beadando keszites, alaplap kereses )
- az alapveto dolgok mint (bevasarlas, telefonalas, barati kiskert apolas. )...

szoval azert teljes a napom...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mettyú:
A fél5 jónak tûnik. Mennyünk akkor.

Most elmegyek temetésre, aztán haza, és már indulok is.
Vagymittudomén...
Talán próbálok közben venni kicsi hátizsákot...

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Hmmm, különben én sem tudom. Hasonlóan telnek napjaid, mint nekem, ahogy eggyel feljebb írtam?

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Most éppen a könyvtárban helyettesítek, amúgy netezek és nézek állásokat, de nem sok kedvem van hozzá, aztán még biciklizek, elintézek néhány hivatalos ügyet, nagyokat alszom, esténként meg a városban punnyadok a többiekkel.
Hát tömören ennyi! Pestre meg akkor megyek, ha behívnak már végre valahová. Remélem érted a célzást! Haaallod?

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts

Azon gondolkodott, hogy konkrétan mit is csinálsz Pesten. Na jó, azért annyira nem törte a fejét, hogy belefájduljon, csak úgy elmélázott.

hulye ez mint az agyu....

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Jah, most egy kicsit elfoglalt vagyok, mert tréning van... meg a képernyõt is elég sokan látják, hát nem szörfölök alldaylong a neten, mint azelõtt... :)

Én is megyek ma este, Citadella, nagyon jó, ha végre lenne itt még egy bicaj ::) akkor mehetnénk az erdõbe is, de igy egyedül nem igazán akarok, marad a city-circle.

Mettyú, te most mi a rákot csinálsz otthon, hogy nem érsz rá, meg ilyenek? Told fel az arcodat ide Pestre, ne mondjam mégeccer büdös kölök.

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
150. Az occsó.
Azon gondolkodott, hogy konkrétan mit is csinálsz Pesten. Na jó, azért annyira nem törte a fejét, hogy belefájduljon, csak úgy elmélázott.
Bandi ennyire elfoglalt, hogy má' nem is ír?
Tomi:
Ma nem kell segíteni a Zolinak, úgyhogy olyan fél 5 körül találkozhatnánk a Széchenyi téren. Ha változás van, küldök smst!
De jöhet ám más is, ha akar!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
jaja, csak nem akartam elobb vegigolvasni mindent, mart elfelejtettem volna ezt is kvótolni.
Fosti min gondolkodott.? nem ertem. Ja, ma jon Zsani is beiratkozni ide a HIKbe, de net lesz otthon 2 het mulva. Meg egyszer se kellett felmutatnni a diakot, no para, tehat mar 3 kartyaval tudnal jonni + az enyem nem ugyanazon a diakon avan mint a berletem, ugyhog abszolutamente szabad a netezes. Es emergency helyzetekre meg talaltunk egy Chatman Internet nevi helyet a Blahanal, 150/ora .

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Ez a Training Day, de én sem emlékeztem rá. És 1 oldallal elõbb ezt már megbeszélték a skacok. Szóval, mit is csinálsz?

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts

Szeva Wuffrida!

To protect the sheep you gotta catch the mofuckin' wof... Understand? I said "To protect the sheeep, you gotta catch the motherfuckin' wof! It takes a wof to catch a wof!"

ez pulp fiction.?

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Nem, ezt így én nem kérdeztem, de azért köszi.
Mit csinálsz fönn bicikli nélkül? Tesód ezen gondolkodott tegnap, de nem tudott rájönni. Segíts a kis Fostinak!

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Na há' még nem tudom, minden attól függ, hogy kell-e a Zolinak segíteni pakolászni délután. De nem érem el egyelõre.
Szóval a Truvativ sem fenékig tejfel?
Shoshi:
Te tényleg rövidlátó vagy! Tegnap este ott ültünk a Széchenyi téren, intettem neked, végignéztél rajtunk, azán továbbgurultál. Hogy bírsz így tekerni?

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
Matyi, olvasgattam a Jobline-t, ezt nem te kerdezted.?

"Hazudjunk az önéletrajzban?

A napokban olvastam, hogy Svédországban arra tanítják az embereket, miként lehet az önéletrajzban eltitkolni a problémás szakmai múltat vagy az életkort.
Célravezetõ ez? Hazudjunk az önéletrajzban? (Máté)

Kedves Máté!
Ha röviden válaszolok: nem, ne hazudjunk, úgyis kiderül. Ha hosszabban: azt hiszem itt inkább arról lehet szó, hogy bizonyos állások esetén érdemes egyes információkat jobban kihangsúlyozni, és valamit pedig kevéssé. De valótlant állítani semmiképpen sem érdemes, mert elõbb-utóbb minden kiderül, és az sokkal rosszabb mindkét fél számára. Meg kell találni az egyensúlyt az "önmagunk eladása" és a hazugságok között.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mettyú:
Jaja, jelentkezz, jelentkezz!

Nagy itt a punnyadás, pedig a nagy pörgéssel lenyomtuk a debreceni, meg a szombathelyi topikot is ;D

Tegnap otthon le akartam szedni a pedálomat, mert múltkor kapott 1 követ a képébe, és attól egy kicsit szorul. Szét kellett volna szedni, kicsit lereszelni az elkent aluminiumot, és esetleg zsírt is kaphatott volna.
De nem ment, mert a Truvativ hajtókar acélbetétje nem engedte. Amikor bevetettem egy kis erõkart is, akkor meg kitekeredett a hajtókarból az acélbetét :o
Ugye az is menetes megoldással van bennt, csak be volt kenve valami ragasztóval. Na mindegy most akkor úgy marad. :P

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Hello!
Ahogy így olvasom az hozzászólásokat, nem nagyon vagytok aktívak. Lassan vissza kell hoznom Ungi Verát is, hogy bearanyozza a napotokat.
Ma kéne tekerni, csak nem tudom, hogy rá fogok-e érni. Lassan kiderül, akkor jelentkezem.
Wolf:
HR-eseknek lókuki a valagukba!