"Kellemest" a hasznossal... közben vesz egy hátizsákot is talán... huhh, nem semmi. Látod, ez folyamatszervezés! Nincs elpazarolt idõ meg ilyesmi! Minden ki van használva.
Mettyú és nem uncsi minden este a városban rohadni? itt legalább vannak helyek, érted, de beszélhetünk mi neked...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Indította
albertfish
, 2004. március 11. 21:32
Írta 2004. július 07. - 13:36

Írta 2004. július 07. - 13:33

ahh, megmondta az nem kellet kihuzni belole. Lehet hogy az irigyseget akarjak ezzel elkerulni az illetok. Zap, te hogy is voltal ezzel.?
Tomi: ez a temetes dolgo tenyleg egy kicsit bizarr, egyik kezedben az aso, epp dobod ra a foldet a koporsora, a masikon meg mar rajta van a bringas kesztyu...?
Tomi: ez a temetes dolgo tenyleg egy kicsit bizarr, egyik kezedben az aso, epp dobod ra a foldet a koporsora, a masikon meg mar rajta van a bringas kesztyu...?
Írta 2004. július 07. - 13:30

Szóval sikerült kivenni belõle az árát?
Nem értem, hogy miért nem akarja senki elárulni mennyiért vette az új cuccost! Nincs abban semmi szégyellnivaló.
Tomi:
Hát azért ne gyere el elõbb a temetésrõl, de majd legfeljebb kicsit várunk!
Nem értem, hogy miért nem akarja senki elárulni mennyiért vette az új cuccost! Nincs abban semmi szégyellnivaló.
Tomi:
Hát azért ne gyere el elõbb a temetésrõl, de majd legfeljebb kicsit várunk!
Írta 2004. július 07. - 13:21

no.
az a ket felnotas meg nem nagyon vagja hogy tulajdonkeppen MEG AKAROM VENNI a bringajukat... tiszta hujek. De mint kiderult Kokknak is boven 200 folott lesz meg az uj masinaja, ugyhogy eleg versenykepes aron jutok majd hozza az enyemhez. remeljuk.
az a ket felnotas meg nem nagyon vagja hogy tulajdonkeppen MEG AKAROM VENNI a bringajukat... tiszta hujek. De mint kiderult Kokknak is boven 200 folott lesz meg az uj masinaja, ugyhogy eleg versenykepes aron jutok majd hozza az enyemhez. remeljuk.
Írta 2004. július 07. - 13:13

Na ezt mingyá ki is nyomom és viszem a Fostinak referenciaképpen. Többet dolgozol, mint akinek van munkahelye, vazze. ;D
Bringa van különben kilátásban?
Bringa van különben kilátásban?
Írta 2004. július 07. - 13:08

jaja, csak ez meg kiageszul:
- zsani kedveben jaras (kaja nem megevés, fõzesben segites, takaritas, szekrenyjavitas)
-lakasban ugykodes (szegelylec meretre vagas felrakas, pacolas, lakkozas, parketta sikalas, parketta apolozas, kilics felszereles, festesi hiba javitas, butorosszeszereles, butortuningolas, csavarlopkodas az asztalos hatrahagyott cuccai kozul, takaritas, szonyegporolas, es egyebek)
- netezes (bringakutatas, szakdoga tema konkretizalas, allaskereses, forumozas, fekete ozvegyezes, HVG olvasas, egyetemi beadando keszites, alaplap kereses )
- az alapveto dolgok mint (bevasarlas, telefonalas, barati kiskert apolas. )...
szoval azert teljes a napom...
- zsani kedveben jaras (kaja nem megevés, fõzesben segites, takaritas, szekrenyjavitas)
-lakasban ugykodes (szegelylec meretre vagas felrakas, pacolas, lakkozas, parketta sikalas, parketta apolozas, kilics felszereles, festesi hiba javitas, butorosszeszereles, butortuningolas, csavarlopkodas az asztalos hatrahagyott cuccai kozul, takaritas, szonyegporolas, es egyebek)
- netezes (bringakutatas, szakdoga tema konkretizalas, allaskereses, forumozas, fekete ozvegyezes, HVG olvasas, egyetemi beadando keszites, alaplap kereses )
- az alapveto dolgok mint (bevasarlas, telefonalas, barati kiskert apolas. )...
szoval azert teljes a napom...
Írta 2004. július 07. - 13:04

Mettyú:
A fél5 jónak tûnik. Mennyünk akkor.
Most elmegyek temetésre, aztán haza, és már indulok is.
Vagymittudomén...
Talán próbálok közben venni kicsi hátizsákot...
A fél5 jónak tûnik. Mennyünk akkor.
Most elmegyek temetésre, aztán haza, és már indulok is.
Vagymittudomén...
Talán próbálok közben venni kicsi hátizsákot...
Írta 2004. július 07. - 12:54

Hmmm, különben én sem tudom. Hasonlóan telnek napjaid, mint nekem, ahogy eggyel feljebb írtam?
Írta 2004. július 07. - 12:39

Most éppen a könyvtárban helyettesítek, amúgy netezek és nézek állásokat, de nem sok kedvem van hozzá, aztán még biciklizek, elintézek néhány hivatalos ügyet, nagyokat alszom, esténként meg a városban punnyadok a többiekkel.
Hát tömören ennyi! Pestre meg akkor megyek, ha behívnak már végre valahová. Remélem érted a célzást! Haaallod?
Hát tömören ennyi! Pestre meg akkor megyek, ha behívnak már végre valahová. Remélem érted a célzást! Haaallod?
Írta 2004. július 07. - 12:38

Azon gondolkodott, hogy konkrétan mit is csinálsz Pesten. Na jó, azért annyira nem törte a fejét, hogy belefájduljon, csak úgy elmélázott.
hulye ez mint az agyu....
Írta 2004. július 07. - 12:34

Jah, most egy kicsit elfoglalt vagyok, mert tréning van... meg a képernyõt is elég sokan látják, hát nem szörfölök alldaylong a neten, mint azelõtt... 
Én is megyek ma este, Citadella, nagyon jó, ha végre lenne itt még egy bicaj :
akkor mehetnénk az erdõbe is, de igy egyedül nem igazán akarok, marad a city-circle.
Mettyú, te most mi a rákot csinálsz otthon, hogy nem érsz rá, meg ilyenek? Told fel az arcodat ide Pestre, ne mondjam mégeccer büdös kölök.

Én is megyek ma este, Citadella, nagyon jó, ha végre lenne itt még egy bicaj :

Mettyú, te most mi a rákot csinálsz otthon, hogy nem érsz rá, meg ilyenek? Told fel az arcodat ide Pestre, ne mondjam mégeccer büdös kölök.
Írta 2004. július 07. - 12:25

150. Az occsó.
Azon gondolkodott, hogy konkrétan mit is csinálsz Pesten. Na jó, azért annyira nem törte a fejét, hogy belefájduljon, csak úgy elmélázott.
Bandi ennyire elfoglalt, hogy má' nem is ír?
Tomi:
Ma nem kell segíteni a Zolinak, úgyhogy olyan fél 5 körül találkozhatnánk a Széchenyi téren. Ha változás van, küldök smst!
De jöhet ám más is, ha akar!
Bandi ennyire elfoglalt, hogy má' nem is ír?
Tomi:
Ma nem kell segíteni a Zolinak, úgyhogy olyan fél 5 körül találkozhatnánk a Széchenyi téren. Ha változás van, küldök smst!
De jöhet ám más is, ha akar!
Írta 2004. július 07. - 12:21

jaja, csak nem akartam elobb vegigolvasni mindent, mart elfelejtettem volna ezt is kvótolni.
Fosti min gondolkodott.? nem ertem. Ja, ma jon Zsani is beiratkozni ide a HIKbe, de net lesz otthon 2 het mulva. Meg egyszer se kellett felmutatnni a diakot, no para, tehat mar 3 kartyaval tudnal jonni + az enyem nem ugyanazon a diakon avan mint a berletem, ugyhog abszolutamente szabad a netezes. Es emergency helyzetekre meg talaltunk egy Chatman Internet nevi helyet a Blahanal, 150/ora .
Fosti min gondolkodott.? nem ertem. Ja, ma jon Zsani is beiratkozni ide a HIKbe, de net lesz otthon 2 het mulva. Meg egyszer se kellett felmutatnni a diakot, no para, tehat mar 3 kartyaval tudnal jonni + az enyem nem ugyanazon a diakon avan mint a berletem, ugyhog abszolutamente szabad a netezes. Es emergency helyzetekre meg talaltunk egy Chatman Internet nevi helyet a Blahanal, 150/ora .
Írta 2004. július 07. - 12:17

Ez a Training Day, de én sem emlékeztem rá. És 1 oldallal elõbb ezt már megbeszélték a skacok. Szóval, mit is csinálsz?
Írta 2004. július 07. - 12:13

Szeva Wuffrida!
To protect the sheep you gotta catch the mofuckin' wof... Understand? I said "To protect the sheeep, you gotta catch the motherfuckin' wof! It takes a wof to catch a wof!"
ez pulp fiction.?
Írta 2004. július 07. - 12:05

Nem, ezt így én nem kérdeztem, de azért köszi.
Mit csinálsz fönn bicikli nélkül? Tesód ezen gondolkodott tegnap, de nem tudott rájönni. Segíts a kis Fostinak!
Mit csinálsz fönn bicikli nélkül? Tesód ezen gondolkodott tegnap, de nem tudott rájönni. Segíts a kis Fostinak!
Írta 2004. július 07. - 12:02

Na há' még nem tudom, minden attól függ, hogy kell-e a Zolinak segíteni pakolászni délután. De nem érem el egyelõre.
Szóval a Truvativ sem fenékig tejfel?
Shoshi:
Te tényleg rövidlátó vagy! Tegnap este ott ültünk a Széchenyi téren, intettem neked, végignéztél rajtunk, azán továbbgurultál. Hogy bírsz így tekerni?
Szóval a Truvativ sem fenékig tejfel?
Shoshi:
Te tényleg rövidlátó vagy! Tegnap este ott ültünk a Széchenyi téren, intettem neked, végignéztél rajtunk, azán továbbgurultál. Hogy bírsz így tekerni?
Írta 2004. július 07. - 12:02

Matyi, olvasgattam a Jobline-t, ezt nem te kerdezted.?
"Hazudjunk az önéletrajzban?
A napokban olvastam, hogy Svédországban arra tanítják az embereket, miként lehet az önéletrajzban eltitkolni a problémás szakmai múltat vagy az életkort.
Célravezetõ ez? Hazudjunk az önéletrajzban? (Máté)
Kedves Máté!
Ha röviden válaszolok: nem, ne hazudjunk, úgyis kiderül. Ha hosszabban: azt hiszem itt inkább arról lehet szó, hogy bizonyos állások esetén érdemes egyes információkat jobban kihangsúlyozni, és valamit pedig kevéssé. De valótlant állítani semmiképpen sem érdemes, mert elõbb-utóbb minden kiderül, és az sokkal rosszabb mindkét fél számára. Meg kell találni az egyensúlyt az "önmagunk eladása" és a hazugságok között.
"Hazudjunk az önéletrajzban?
A napokban olvastam, hogy Svédországban arra tanítják az embereket, miként lehet az önéletrajzban eltitkolni a problémás szakmai múltat vagy az életkort.
Célravezetõ ez? Hazudjunk az önéletrajzban? (Máté)
Kedves Máté!
Ha röviden válaszolok: nem, ne hazudjunk, úgyis kiderül. Ha hosszabban: azt hiszem itt inkább arról lehet szó, hogy bizonyos állások esetén érdemes egyes információkat jobban kihangsúlyozni, és valamit pedig kevéssé. De valótlant állítani semmiképpen sem érdemes, mert elõbb-utóbb minden kiderül, és az sokkal rosszabb mindkét fél számára. Meg kell találni az egyensúlyt az "önmagunk eladása" és a hazugságok között.
Írta 2004. július 07. - 11:02

Mettyú:
Jaja, jelentkezz, jelentkezz!
Nagy itt a punnyadás, pedig a nagy pörgéssel lenyomtuk a debreceni, meg a szombathelyi topikot is ;D
Tegnap otthon le akartam szedni a pedálomat, mert múltkor kapott 1 követ a képébe, és attól egy kicsit szorul. Szét kellett volna szedni, kicsit lereszelni az elkent aluminiumot, és esetleg zsírt is kaphatott volna.
De nem ment, mert a Truvativ hajtókar acélbetétje nem engedte. Amikor bevetettem egy kis erõkart is, akkor meg kitekeredett a hajtókarból az acélbetét
Ugye az is menetes megoldással van bennt, csak be volt kenve valami ragasztóval. Na mindegy most akkor úgy marad.
Jaja, jelentkezz, jelentkezz!
Nagy itt a punnyadás, pedig a nagy pörgéssel lenyomtuk a debreceni, meg a szombathelyi topikot is ;D
Tegnap otthon le akartam szedni a pedálomat, mert múltkor kapott 1 követ a képébe, és attól egy kicsit szorul. Szét kellett volna szedni, kicsit lereszelni az elkent aluminiumot, és esetleg zsírt is kaphatott volna.
De nem ment, mert a Truvativ hajtókar acélbetétje nem engedte. Amikor bevetettem egy kis erõkart is, akkor meg kitekeredett a hajtókarból az acélbetét

Ugye az is menetes megoldással van bennt, csak be volt kenve valami ragasztóval. Na mindegy most akkor úgy marad.

Írta 2004. július 07. - 10:51

Hello!
Ahogy így olvasom az hozzászólásokat, nem nagyon vagytok aktívak. Lassan vissza kell hoznom Ungi Verát is, hogy bearanyozza a napotokat.
Ma kéne tekerni, csak nem tudom, hogy rá fogok-e érni. Lassan kiderül, akkor jelentkezem.
Wolf:
HR-eseknek lókuki a valagukba!
Ahogy így olvasom az hozzászólásokat, nem nagyon vagytok aktívak. Lassan vissza kell hoznom Ungi Verát is, hogy bearanyozza a napotokat.
Ma kéne tekerni, csak nem tudom, hogy rá fogok-e érni. Lassan kiderül, akkor jelentkezem.
Wolf:
HR-eseknek lókuki a valagukba!