Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Foreva 2 wheels!

Na jó, azért négy is lehet!

Hát ez tegnapi, ez nem volt mindennapi! Vittünk haza egy kis virágföldet! Régen estem ilyen jót!

Még jó, hogy nem voltunk többen, mert akkor tömegkarambol lett volna.

Ügyes a beszámoló Tamás! Lassan átveheted Nyaka Szabolcs helyét! Bár az effajta élémnyeket nem tudom, hogyan dolgoznák fel az ilyen újságírók! Hát, lehet, hogy pont úgy. ahogyan Te is!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Nadrág jöhet.

Ez ennyiért jó?
Shimano XT 40 dolcsi racsni

Lizard Skin Lock-on grip 12 dolcsi, ez kellene

És akkor ha ez még belefér a keretbe...

Küldjem az emilcimet privibe? Az minek is kell?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Akkora jó volt a tekerés!
Kér, hogy kihagytátok pár csepp esõ miatt.

S. Zoltán és S. András (nem testvérek) pécsi lakosok kerékpárjaikkal a nem az útviszonyoknak megfelelõ sebesség megválasztása és az erdõben egyre gyakrabban esztelen tempóval kerékpározás, feltünõsködés következtében masináikkal borultak. Személyi sérülés a felelõtlen kerekesek óriási szerencséjére nem történt. S. Zoltán a mázlis borulásból nem tanult és a belváros forgalmas utcáin felelõtlenül, többször is pengéztette több 10ezer forint értékû kerékpárját. Úgy látszik napjainkban ez a kivagyiság lett sikkes - pardon király - a focilabda többszöri fejelgetésével úgy látszik már nehéz nõi sziveket meghóditani.

fúúú, vazze, elmegyek cikkírónak a Dunántúlihoz.... 8)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hi all!
majd adom a képeket ha elõhívattam!!
rég láttalak Titeket!
Miko megyünk biciklizni?

Ma Ákosal találkoztam kb egfy órája tekert rendületlenül fölfelé!

Gatyát írtam mien kell meg ho mekkora!

See all soon!!

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Bandi:
Rám már nem is reagálsz, gecó?

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Bazz, nekem 38-as gatya kell, hogy lobogjon, meg a seggemre csak ez fér fel he-he. Nem ám. Szeretem, ha bõ. Na, én holnap reggel megnézem, aztán megirom, jó? Minek az emilcim?

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Tomi:
Hát kapjáá észbe, kisöreg! Kiteszem a lábam otthonról, aztán elkurvultok itt nekem?
Ejj-ejj.
Ráadásul a tóbaugrálás is elmaradt.
Megint csak a szánk járt!
Szorri.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mettyú:
Én nem voltam Magyarszéken! Márió ígérte, hogy ad majd nekem, aztán tegyem fel valahova... Ez eddig még nem történt meg.

Jajj, most jut eszembe más képeket viszont fel tudtam volna tenni, de nem tettem. Jajj, jajj, ki fogok kapni... :P

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Ollá skacok!
Nekem nem kell gatya, bebebee.
Bandi:
Kapcsold be a kurva telefonod máskor, jó? Hiába hívlak. A lényeg az, hogy a mai tekerés elmarad az esõ miatt.
Tomi:
Hol is vannak azok a magyarszéki képek?
Pest felé együtt utaztunk egy Intense M1gyel, ugyi Wolf? Nem vót csunnya. Bár nekem túl nagy lenne.
Márió:
Lemaradtam a Voteces vívódásodról, de én asztat mondom, hogy támogasd a magyar ipart, oszt vegyél Magellánt. Occsó azt jó.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na megvettem a Pavlikból a 200as tárcsát. Így kijöttem 12.800ból. Hazafele fejreállok ;D

Rendelni akkor fogok, amikor megkapom a címet, mindenki megmondja, hányas, és milyen gatya kell neki, meg még esetleg valami pólót is kinéz magának gyorsan.
Ha mindez holnapra megvan, akkor holnap ;)
Szóval siessetek. Ma néztem a gatyát, és csomó méretre azt írják, hogy utánrendelés alatt :(

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Mikor rendeled meg? Mert nekem is kellene egy két dolog, de még nem tudtam jól körbenézni, hátha neked el is hozzák. Nekem nem tették Supergóék. A hitelezést kösöznjük, akkor meddig van idõ?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ilyen gatya.
Nekem kell majd fizetni. Addig meghitelezem nektek... ;)
Egyenlõre még nem kaptam címet dnl-tõl, de remélem ami késik nem múlik...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Szevasztok, visszatértem nyaralásból, most jó nekem, vagyis annyira nem, de mindegy. Nincs kedvem visszaolvasni, milyen nadrág? Mennyiért? Nekem is kell. Tom, sponsored by? Foo Fighters nagyon jó volt lefelé Dubrovnikig meghallgattuk 34x, aztán váltottunk G'N'R-ra, Use your Illusion I-II, na, szóval jó volt. Akkor milyen gatya? Hm?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Na rég nem látott arcok!

Mi van van veletek?

Voltunk ma meg tegnap Magyarszéken,jó volt!képek vanaak Tomi,a galériádba fölteszed õket?
Majd oda adom!
Votecrõl letettem!
Irtam a gyárnak és mondták,hogy ez a tavaji csúcs cc vázuk és nem ajánlott frra használni.
szóval ez ugrott!
Csak vinné már elzt valaki,akkor érdemben tudnék keresgélni,hogy van ft a zsebemben!

Gatya:
nekem kell mindenképp!jobb mint amikben szoktam menni ugyhogy nem gáz az anyaga,meg enniy pénzért!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
dnl:
Ja, remélem kedden végre megkapom a jussom, és akkor nem lesz gond a megszponzorálás. ;) Remélem addig nem viszik el az összeset... :P
Végülis ennyi pénzért nem is várhat az ember többet azt hiszem... Kertbe kapálni jó lesz ;D

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
hat mario, ez szerintem se neked valo... es nincs rajta tarcsafekszem, azt vagod.??? a telon va egyaltalan.? volt egy haverom akinek ilyen teloja volt, es tenyleg valami masfel kilo... ugyhogy vigyazz majd vele.
Tomidny: tagnap beszelgettem Panytaval, aszondja hogy vigyazzunk az azonicoccal, mert az anyaguk sokkal vekonyabb es konnyebb mint mondjuk egy FOX vag Trottylee, szoval nem ipari felhasznalasra szanjak, inkabb ilyen varosba menozesre alkalmas szponzorgatya hogy az o szavaival eljek. Ennek ellenere en szeretnek egy szep nadragot amiben tudok menozni, uh nekem johet. Mindjart elkuldom a cimet priviben. De ha nem gond most nem fizetnek, mert el akarok erni egy korabbi vonatot pestre. De gondolom nem okoz gondot hogy most megszponzoraldd a dolgot.

Ja es ha meg akarjuk nezni akkor az Emilnek asszem egy ugyanilyenje van. Ha gondolod megadom a szamat, szerintem szivesen adna tanacsot.
na csao

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
nah gyûssz majd velem ccczni malomvölgy rulzz ;D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát ja ez inkább light dolgokra jó.
Írtam votecéknek,õk is az mondják hogy ez a csúcs cc maraton vázuk volt '03ban és ne használjam fr/dh ra.
akkó ccs leszek!!! ;D

Ma Anima?
Ha jó akkor fél nyolc körül szIstvaántér!!!!!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
;)

amúgy tökmind1 mert ha jól értem akkor Márió vázat, telót akar(na) ezek közül..

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Most az enduro meg a cc kozti vitaba ne menjunk bele. Nem is azt irtam hogy az enduro meg a cc ugyanaz, csak hogy a kerek cc re jo /nameg endurora/
Kopogtattam azt a kereket, azert egy kohoz nem szivesen csapnam oda ;) Sajnalnam. De amugy fantasztkus