Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Látod, Mettyú, amióta LEMENTÉL a székes fõvárosba, azóta szarnak Rád itt FENT Pécsen....

S.Zoltán kalandja pedig így volt:

Kistubes lefelé, utolsó elõtti szûk kanyar, levágni próbálás, nem sikerülés, mert kõnek ott levés, kormányon átrepülés, S.Andrásnak megállni már nem tudás, mert seggbemenés, õ is kõ és kormány felett átrepülés....
És csak egy hátsó defekt.

NGA

NGA

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Az a volt Szalai Andras uton van? Akkor bemegyek oda ma

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Ja, már látom, csak eddig valamiért nem jelenítette meg a képet a Zexplorer.
Menjetek ti is fikázni ZAP új rovatába!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Hát ami Tom nicke alatt van, mert az elõzõ képrõl nekem egy bizonyos rágó doboza jutott eszembe, amirõl aztán kiderült, hogy személyesen Tom van a képen... Na, ezt már sikerült megoldanom. Egyébként jó az a halszemoptika, ugye?

Majd veszek mezt, don't worry, de azért ilyen keményen leszólni, hogy nem is lesz...

Mettyú, te meg ne siránkozz kisköcsög, inkább túrd a netet állások után, hogy te is rendelhess, és kivedd a részed a nyugattal való kontumálásból!

S. Zoltán esetére én is kiváncsi vagyok

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Skacok, én már le vagyok szarva, mi?
Mingyá magamba töppedek.
Szóval milyen képekrõl van szó, Wolf?
Ja, és befizettem a csekkjeid, úgyhogy méltassál válaszra kisköcsög!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
A.W.:
Ja, félreértettem. Szóval neked 661 kesztyûd van, de mezed nincs. Akkor mostmár nem is lesz :P
Bár annyira azért nem volt olcsó ez a mez, de remélem megéri az árát...

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Milyen képek és hol?
Mirõl maradtam már megint le?
Zap:
Akkor hogy is volt S. Zoltán kalandja a nagyon gyors biciklivel és az ebbõl származó eséssel?

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Én nem mondtam, hogy nekem 661 kell, hanem mez kellett volna, na mindegy. Mondtam már, hogy olyan a fejed a képen, mint Sancho Panzáé? A halszemoptika csodái.. pedig nem is ittam és képzelgek mindenfélét... :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jajj, ne már! Már elküldtem a megrendelést reggel. Ahhoz már nem lehet hozzátenni. Ha meg csinálunk új rendelést, akkor ahhoz megint hozzáadódik a postaköltség. Jó lesz neked az a 661 ;)

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Ja, olyan, mint a Dancsi Shermanja. Csak ez camouflage és nem fekete.
Bazmeg, ki akarok mozdulni, de nem kell, mert itt a net. De szar.
Nekem nem kell semmit rendelned Tomi! Rohadt nyugati kapitalista konzumáló állatok. ;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Mez is volt? Bazz.. Egyébként nekem 661 van, az nem szar, nekem jól müxik.
Rendelsz nekem mezt? 8) ;D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Te miket rendeltél még? Kesztyüt is?

Kesztyût nem rendeltem, mert most vettem nemrég, és olyat amúgy sem akartam venni, mint amit ti vettetek, mert nem tetszik. Haveromnak volt, és az kicsit gyengébb, mint az én régi Sidewinder-em. Ilyen is volt akcióban, de csak piros volt a méretemben, és az annyira nem hozott tûzbe. Meg amúgy is szar a Fox-ok tépõzárja...
Viszont rendeltem egy Fox mezt. Remélem jó lesz.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
NGA: Pavlikban nincs Conti?

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
NGA: szerintem is tudnak neked rendelni! de Pesten vannak olyan boltok, ahol készleten tartanak igensokfélét.

Mettyú: Tényleg leszarják, hogy miket irogatunk. Milyen volt reggel? Mind a Dani Shermanja?

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Jóvan, tegnap kiderült számomra is, hogy nincs benne más csak a markolat, a full csomag 25 dolcsi, annyiért nem kell. Na, várjuk! Te miket rendeltél még? Kesztyüt is?

Aki meg a Balaton mellé megy segget süttetni, annak kellemes idõtöltést. Biztos ma mentek? Itt esik az esõ...

NGA

NGA

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Lord_Leslie: Bementem az egyik boltba tegnapelott, de mindenaron Slick gumikat akartak ramsozni, mert hogy ilyen nem is letezik. Igaz megnezhettem a gumivalasztekot, de nem akartam made in taiwan gumikat venni, hanem gondoltam kifizetek 2-3e Ft-ot azert a gumiert, hamar rarakom, normalis legyen, de hamar kijottem a boltbol. Csak azt hittem valamelyikotoknek van ralatasa, hol a legnagyobb a valasztek gumiban, meg hol tartanak Conti-t :-)
Koszi
Gabor

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na ezt a rendelést feladtam. Belekerült kemény 206.33 dolláromba... ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Azt mondják, akár 10 munkanap is lehet, amíg kiszállítják...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na alighogy felkeltem reggel neki is álltam rendelni...
Remélem mindenbõl lesz elég... Kék 32-es gatyából fõleg... A kék 38-asra azt írják, hogy on backorder. Vajon ez mennyi késedelmet jelent?
Ja és az a fajta Lizard Skins markolat nem tartalmazza a lényeget, a 2 szorító gyûrût. Biztos, hogy az kell? Inkább nem rendelem meg...

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
yo,
megvn a cim, megvan a rendeles. Oruljunk egyutt.
peace. ja es van vegre itthon internet, de egyaltalan nem szarakodtunk posrtok engedelyezesevel... :)
Meg regen felirtam magamnak valami Zone Alarm nevu programot, az nem enged seemilyen kommunimakciot, csak ha egy pop-up ablakon keresztul igent mondok ra. Es listazza hogy ki akart velem kommunikalni/betorni. Kb 60an orankent.. meg nem tortont semmi baj, nyugtassatok meg hogy ez igy rendben van...