Kár, hogy a kép nincs mellékelve... Be tudja valaki szkennelni az újságot? Vagy adjátok ide nekem gyorsan...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Started by
albertfish
, 2004. March 11. 21:32
Posted 2004. August 10. - 14:05

Posted 2004. August 10. - 11:48

Sinka benne van a Metro újságban (a napilap, nem a katalógus, bár azse lenne rossz...) ahogy 5 centire a víz felett repül. Meg van hozzá valami gagyi duma, hogy pécsi bringások új mulatsága, hogy különbözõ figurákkal produkálják magukat az orfûi tónál... hehehe
Posted 2004. August 10. - 10:15

Hellohallo!
Na egy kicsit lemaradtam Rolatok, de gondoltam azert itt az ideje beleszolni egy kicsit ide...szoval Mettyu-val mi a helyzet? El meg, forumozik?
Enmeg csak annyi, hogy megint voltam maratonon, kategoriaban az 56. lettem, szoval javulok. :-)
De ami kiraly volt, az a maraton elotti napon egy 400 meteres maszas 25%-os "dombocskan", ami foldes, koves. Es 32 fokban. :-)) Remek volt! Gondolom itt TI lefele nagyon elveztetek volna...
Na egy kicsit lemaradtam Rolatok, de gondoltam azert itt az ideje beleszolni egy kicsit ide...szoval Mettyu-val mi a helyzet? El meg, forumozik?
Enmeg csak annyi, hogy megint voltam maratonon, kategoriaban az 56. lettem, szoval javulok. :-)
De ami kiraly volt, az a maraton elotti napon egy 400 meteres maszas 25%-os "dombocskan", ami foldes, koves. Es 32 fokban. :-)) Remek volt! Gondolom itt TI lefele nagyon elveztetek volna...
Posted 2004. August 10. - 10:15

Posted 2004. August 10. - 09:23

Ejj, dnl, milyen dolog az, hogy egy haver elfelejti átmásolni a képeket... Be kellett volna õt is lökni fényképezõstül a vizbe, akkor fel lett volna avatva. A Lovasi lányához, akinek már van melle: nem vagyok pedofil, csak türelmetlen!!!
Egyébként 7végén már viszek törcsit és akkor lesz igazi szökõár, ha belecsobbanok a vizbe...
Egyébként 7végén már viszek törcsit és akkor lesz igazi szökõár, ha belecsobbanok a vizbe...

Posted 2004. August 10. - 09:12

Na hálló Vadorzók!
Bomba, Usama?
Tamásom: Mondtam, hogy nálunk van telóolaj, de nem kellett, hát most úgy kell Neked! Kérd meg Öcsémet, biztosan intéz, ha tud! Vagy ott a mienk (Liqui Molly, vagy hogy írják), és majd szerzel helyette...
Én is úgy tervezem, hogy jövõ héten szerdától vasárnapig szabin leszek, mert már kicsit kezdem unni a banánt... Jöhetnének a nagy tökök, vagy a kis édes, finom, nedves barackok 8)
Jaja, gondoltam, hogy nem jössz, de azért én mentem egyet Zongor Gergõvel. Imádok csúszkálni ebben az évben, nem is akarok menni száraz idõben... tavaly newm szerettem ennyire a csúszkát.
Én ma is tervezek egy menetet, feltáve ha nem ázok megint fossá. Úgy 6 óra körül indulhatnánk.
Bomba, Usama?
Tamásom: Mondtam, hogy nálunk van telóolaj, de nem kellett, hát most úgy kell Neked! Kérd meg Öcsémet, biztosan intéz, ha tud! Vagy ott a mienk (Liqui Molly, vagy hogy írják), és majd szerzel helyette...
Én is úgy tervezem, hogy jövõ héten szerdától vasárnapig szabin leszek, mert már kicsit kezdem unni a banánt... Jöhetnének a nagy tökök, vagy a kis édes, finom, nedves barackok 8)
Jaja, gondoltam, hogy nem jössz, de azért én mentem egyet Zongor Gergõvel. Imádok csúszkálni ebben az évben, nem is akarok menni száraz idõben... tavaly newm szerettem ennyire a csúszkát.
Én ma is tervezek egy menetet, feltáve ha nem ázok megint fossá. Úgy 6 óra körül indulhatnánk.
Posted 2004. August 10. - 01:00

Akos, allj ossze valakivel es a 2.5-7.5 igen egyszeru lesz mixelni. Mi mateval igy csinaltuk (hö, mondjuk azota se csereltem olajat, csak ott porosodik a garazsban...)
Posted 2004. August 10. - 00:54

, jaja voltunk waterjumpolni, uh talan zolinak is megjon az ihlet hogy csinalja meg az ugratot (Zap Soos, ha ugyis szabin vagytok, esetleg egyutt.??), mert most a steg korulbelul 5 centivel volt a viz folott. De azert sikrult majdnem olyan jokat nyomni mint a krankworxon. En egy fel heelclickert csinaltam zoli meg egy fel hatraszaltot (5 centirol).
A Kalmandy haver, mostmar talan nekem is. A baj vele csak az hogy elfelejtette atmasolni nekem a kepeket, igy meg mindig nem lattam. De a lenyeg hogy annyira tetszettek neki, hogy 1-2 felkuldott pestre az MTI foirodaba (o az mti-nek fotozik), aztan onekik is annyira tetszett egy ketto, hogy tovabb kuldtek nehany nemzetkozi ugynoksegnek, ugyhogy lehet hogy majd Zap a regi huseges bringaddal egy kulfoldi sprtmagazinban... Na meg sinka onelegult felyevel. Majd ha lesznek kepek adagolom.
Ja bandi is miutan elmentetek, meg ugraltunk egy kicsit (stregrol ugratas a szorfdeszkara behuzott fekkel, aztan siklas meg 2 metert mielott osszekarcoltuk a deszkat), megszaritkoztunk erre jott a Lovasi az egesz csaladjaval. A lanyai kulonoen helyesek... foleg az egyik amelyiknek mar volt melle.!!!
off: a heten nyilt Bluefish bolt az Apaca utcaban, Comppact Flash kartya es winchester igen akciosan kaphato a heten. on
peace.
A Kalmandy haver, mostmar talan nekem is. A baj vele csak az hogy elfelejtette atmasolni nekem a kepeket, igy meg mindig nem lattam. De a lenyeg hogy annyira tetszettek neki, hogy 1-2 felkuldott pestre az MTI foirodaba (o az mti-nek fotozik), aztan onekik is annyira tetszett egy ketto, hogy tovabb kuldtek nehany nemzetkozi ugynoksegnek, ugyhogy lehet hogy majd Zap a regi huseges bringaddal egy kulfoldi sprtmagazinban... Na meg sinka onelegult felyevel. Majd ha lesznek kepek adagolom.
Ja bandi is miutan elmentetek, meg ugraltunk egy kicsit (stregrol ugratas a szorfdeszkara behuzott fekkel, aztan siklas meg 2 metert mielott osszekarcoltuk a deszkat), megszaritkoztunk erre jott a Lovasi az egesz csaladjaval. A lanyai kulonoen helyesek... foleg az egyik amelyiknek mar volt melle.!!!
off: a heten nyilt Bluefish bolt az Apaca utcaban, Comppact Flash kartya es winchester igen akciosan kaphato a heten. on
peace.
Posted 2004. August 09. - 22:19

Zap:
Lett olajad?holanp hozzak?
Nem pötyögöm be a mi a bikkmagban van mert a képek a lányeg,inkább beviszem holnap!!
Lett olajad?holanp hozzak?
Nem pötyögöm be a mi a bikkmagban van mert a képek a lányeg,inkább beviszem holnap!!
Posted 2004. August 09. - 16:49

L_L: nem kötözködök, érted..., de mondjuk táblától tábláig is 198 km, legalábbis az útjelzõ táblák szerint. Másfél óra az feltételez egy 132 km/h-s átlagsebességet, ami a 6-oson nem túl gyakori... Na, most kötözködök mégis, 7fõ reggel van...
egész nyugodtan

és nemnormális a kölyök hidd el ;D
Posted 2004. August 09. - 16:48

Megnézzük itt lent? Egyébként a Tibor utcai motorboltban biztos próbáltad, ugye? Mondjuk én se kaptam és mixelni kellett, de az szar.
Posted 2004. August 09. - 16:37

Nem megyek kerékpározni és holnap se, mert ebben a REDVÁS VÁROSBAN NEM LEHET 5ös TELÓOLAJAT KAPNI!!!!! CSak gondolom kint az ipartelepen, oda meg bringával kéne menni, de nem tudok, amíg nincs olajam. Akkor meg már minek????
Na mindegy, elintézem valahogy holnap.
Shoshi: szabon vagyok csüt-next vasárnap
gyere Te is, bringázunk, meg sütögetünk és baszunk a világra, mert már nagyon ráfér!!!
Na mindegy, elintézem valahogy holnap.
Shoshi: szabon vagyok csüt-next vasárnap
gyere Te is, bringázunk, meg sütögetünk és baszunk a világra, mert már nagyon ráfér!!!
Posted 2004. August 09. - 14:04

hi
persze én s eláztam de otthon!!
kicsit beesett az esõ az ablakon azt meg ne tudtam becsukni mert akkor le kellet volna pakolnia virágládákat...
Hát Tomik mehetnénk..
Ha megmondjátok hogy hol lehet kapni nagy virágládás virágokat akkor biztos jönnék.
Ja lehet hogy utoljára mert assem viszig a gépet ;D
Rock your heart out!!
persze én s eláztam de otthon!!
kicsit beesett az esõ az ablakon azt meg ne tudtam becsukni mert akkor le kellet volna pakolnia virágládákat...
Hát Tomik mehetnénk..
Ha megmondjátok hogy hol lehet kapni nagy virágládás virágokat akkor biztos jönnék.
Ja lehet hogy utoljára mert assem viszig a gépet ;D
Rock your heart out!!
Posted 2004. August 09. - 13:36

Kösz Tamásom! Így azért mégis könnyebben megy, hogy jó helyen keresem!
Szarrá áztam, nagyon nagy volt, de mint a Szellenkutyában is, nem tértem le az utamról...
Tányleg tuti, amikor a csini kiscsajok szarrá áznak a városban... :-* :
(Igaza van a Tibinek!)
Hát lehet, hogy ma inkább futni megyek... Vagy valaki egy kerékpározásra kapható lenne ma? Valamit kell csinálnom ma, mert egész hétvégén striciskedtem a szekrényemmel... 8)
Szarrá áztam, nagyon nagy volt, de mint a Szellenkutyában is, nem tértem le az utamról...
Tányleg tuti, amikor a csini kiscsajok szarrá áznak a városban... :-* :

Hát lehet, hogy ma inkább futni megyek... Vagy valaki egy kerékpározásra kapható lenne ma? Valamit kell csinálnom ma, mert egész hétvégén striciskedtem a szekrényemmel... 8)
Posted 2004. August 09. - 11:02

Jajj, Tom, köszi. Kálmándy is szörfözik, és nagyon jó fej volt, mutogatta a képeket amiket csinált!
Posted 2004. August 09. - 10:58

A.W.:
Van a randa képem alatt egy olyan dolog, hogy www
Azt próbáltad már?
Kálmándyt ismeritek, vagy csak éppen arra járt, és nem volt jobb témája? ;D
Van a randa képem alatt egy olyan dolog, hogy www
Azt próbáltad már?

Kálmándyt ismeritek, vagy csak éppen arra járt, és nem volt jobb témája? ;D
Posted 2004. August 09. - 10:44

Hétvégén biztos. De ki kell találni vmit, mert qrvára csúszik a stég.
Zoli jókat nyomott, jó képek lesznek..
Bocs.
A bicaj lent van Orfün, tehát ha kedvetek szottyan és Zoli ott van, akkor menjetek gyakorolni!!!! Egy bicaj kevés sok embernek...
Zoli jókat nyomott, jó képek lesznek..
Bocs.
A bicaj lent van Orfün, tehát ha kedvetek szottyan és Zoli ott van, akkor menjetek gyakorolni!!!! Egy bicaj kevés sok embernek...

Posted 2004. August 09. - 10:26

Posted 2004. August 09. - 10:22

Nem kellene elmondanom, tökön fognak szúrni, érzem... de mink már ugráltunk... Orfün, de ez ilyen hirtelen jött ötlet volt, mert lementünk meglátogatni a Zolit, és ha már ott voltunk... Kálmándy csinált képeket is rólunk... Aki civilben pl. a Kispál koncerteket is fotózza.
Posted 2004. August 09. - 10:20