8)
Ez tetszett. És milyen igaz... Te mekkapod a 5th Anniversary emileket a freemailedere?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Indította
albertfish
, 2004. március 11. 21:32
Írta 2004. augusztus 10. - 16:45

Írta 2004. augusztus 10. - 16:36

...szólt az elveszett hang Zombifalva mélyérõl, és boldogan stresszelt amíg meg nem halt.
Írta 2004. augusztus 10. - 16:28

Jóvan, Shoshi, jól haladsz, de ne feledd, hogy a lelki egyensúly mellett legalább ilyen fontos a testi egészség is! Igyál 100%-os gyümölcslevet, egyél bifiszuszesszenziszes joghurtot, majd teljeskiõrlésü gabonakenyeret, mer' az jó! A testvéreidet hagyd játszani a budi szélén a medzzsókkal, mer' ott nincsen baktérium se, és akkor leszel igazán része a társadalomnak. Ja, és fejbõl kell tudnod legalább három hires magyar valóságsósztár kedvenc ételét (ami általában tökfõzelék), hogy updated legyél! Hát igy cselekedj, és meglátod belesüppedsz a mocsárba.
Ejj, de kéne már tóbaugrálnom nekem is.
Ejj, de kéne már tóbaugrálnom nekem is.
Írta 2004. augusztus 10. - 16:14

Írta 2004. augusztus 10. - 16:11

Teljes mértékben igazatok van!
Átértékelem az életem, ha hazamegyek. Megnézek egy sorozatot, és asszem lefekszem aludni. De lehet, hogy lemegyek heringkedni Orfûre a gáthoz, és utána elmegyek a plázába is, mert ott több haverom van, mint az árkádban. É mindneképpen lemegyek Pestre a tüzijátékra is jövõ héten, mert az nagyon jó.
Igyekszem majd magam úgy pozicionálni, hogy mefeleljek mindneki elvárásának, mert különben csak megmaflulok. Ötvennel közlekedem, és nem megyek a járdára. Segítem a kokerókat, mert hát õk is emberek. Résztveszek a pártgyûléseken, mert ez minden állapolgárnak kötelessége, és így részt vehetek az ország irányításában. Betartok minden szabályt, mert akkor szeretni fognak. És megpróbálok megnézni egy szeress mostot! A Tibi a kedvencem, mert tök helyes.
Ja, és két Dunántúli NAplót fogok járatni, hogy még tájékozottabb legyek!
Na húztam és megyek zúzni!
TomyÉÉK: Jövõ hétre mehetnénk valami tényleg nagyon jó egész naposat!
Átértékelem az életem, ha hazamegyek. Megnézek egy sorozatot, és asszem lefekszem aludni. De lehet, hogy lemegyek heringkedni Orfûre a gáthoz, és utána elmegyek a plázába is, mert ott több haverom van, mint az árkádban. É mindneképpen lemegyek Pestre a tüzijátékra is jövõ héten, mert az nagyon jó.
Igyekszem majd magam úgy pozicionálni, hogy mefeleljek mindneki elvárásának, mert különben csak megmaflulok. Ötvennel közlekedem, és nem megyek a járdára. Segítem a kokerókat, mert hát õk is emberek. Résztveszek a pártgyûléseken, mert ez minden állapolgárnak kötelessége, és így részt vehetek az ország irányításában. Betartok minden szabályt, mert akkor szeretni fognak. És megpróbálok megnézni egy szeress mostot! A Tibi a kedvencem, mert tök helyes.
Ja, és két Dunántúli NAplót fogok járatni, hogy még tájékozottabb legyek!
Na húztam és megyek zúzni!
TomyÉÉK: Jövõ hétre mehetnénk valami tényleg nagyon jó egész naposat!
Írta 2004. augusztus 10. - 15:56

regisztracio.. regisztracio,az anyatok.
mar csinaltam am, de amikor aktivalni akartam a kibaszott acc omat, akkor sose hozta be az oldalt, mindig csak lefagyott.
mar csinaltam am, de amikor aktivalni akartam a kibaszott acc omat, akkor sose hozta be az oldalt, mindig csak lefagyott.
Írta 2004. augusztus 10. - 15:35

Tomidny!
A vírusokat mennyire vágod? Kinek van vírusa, ha mindenféle embertõl/banktól/autókereskedéstõl kapok message.scr-t tartalmazó víruslevelet? És honnan tudja a címemet?
A vírusokat mennyire vágod? Kinek van vírusa, ha mindenféle embertõl/banktól/autókereskedéstõl kapok message.scr-t tartalmazó víruslevelet? És honnan tudja a címemet?
Írta 2004. augusztus 10. - 15:16

Írta 2004. augusztus 10. - 14:56

Írta 2004. augusztus 10. - 14:55

Tomiészakkelet: hát a bringa a lényeg, magamat levágtam, nem nagyképüsködök itt... De a gyorshaladós kép ok! meg a tutijóminõség is. :-*
dnl: bármilyen lehetetlennek is tûnik most ez neked, de a regisztráció gombnál.
dnl: bármilyen lehetetlennek is tûnik most ez neked, de a regisztráció gombnál.
Írta 2004. augusztus 10. - 14:52

dnl:
A regisztrációnál próbáltad már?
Mettyú dolgozik??? Azta, micsoda gyorsuló világban élünk. És még a fejét is kitágítják? Akkor kell új bukót is vennie? ;D
A regisztrációnál próbáltad már?

Mettyú dolgozik??? Azta, micsoda gyorsuló világban élünk. És még a fejét is kitágítják? Akkor kell új bukót is vennie? ;D
Írta 2004. augusztus 10. - 14:50

Ej, Zotya hires lesz!!! Pécsi kommandó marketing!!!
Shoshi, kis pihenés, nem kellene már? Ilyen hülyeségeket irkálsz... Talán tóba kéne ugrálnod!
Shoshi, kis pihenés, nem kellene már? Ilyen hülyeségeket irkálsz... Talán tóba kéne ugrálnod!
Írta 2004. augusztus 10. - 14:42

hat matyi itt van lenn, pesten, mar dolgozik ugyanis. Par napig meg fejtagitas van, aztan majd jon forumozni egesz nap.
Baszki en is vegigneztem a kib metro honlapot de nem talaltam meg ezt se.
Zap: hol kell regisztralni a keptarra.? mar tobbszor akartam, de valahogy sose sikerult...
Baszki en is vegigneztem a kib metro honlapot de nem talaltam meg ezt se.
Zap: hol kell regisztralni a keptarra.? mar tobbszor akartam, de valahogy sose sikerult...
Írta 2004. augusztus 10. - 14:32

Mettyú most pesten van, vagy már itt a nagyvárosban?
Zap:
Hol a felsõtested?
Na majd legközelebb csinálok rólad szép ugratózós, meg gyorshaladós képet...
Zap:
Hol a felsõtested?

Na majd legközelebb csinálok rólad szép ugratózós, meg gyorshaladós képet...
Írta 2004. augusztus 10. - 14:27

Írta 2004. augusztus 10. - 14:26

Írta 2004. augusztus 10. - 14:25

Jövõ héten én is lelépek innen. Egyik nap barátnõ, másik nap meg brutálisan nagy bringázás. Mondjuk elmehetnénk a Keleti-Mecsekbe, meg ilyenek...
Aztán meg este nagy sor sörök... ;D
Aztán meg este nagy sor sörök... ;D
Írta 2004. augusztus 10. - 14:23

Írta 2004. augusztus 10. - 14:08

Írta 2004. augusztus 10. - 14:07

Mennyünk szabaccságra!
Kész örültek háza van itt!
Már nagyon kívánom az erdõt, meg a hegyet, meg a száguldást, a hátradõlést, a nézelõdést, meg valami vad partit!
Kész örültek háza van itt!
Már nagyon kívánom az erdõt, meg a hegyet, meg a száguldást, a hátradõlést, a nézelõdést, meg valami vad partit!