Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
8)

Ez tetszett. És milyen igaz... Te mekkapod a 5th Anniversary emileket a freemailedere?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
...szólt az elveszett hang Zombifalva mélyérõl, és boldogan stresszelt amíg meg nem halt.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Jóvan, Shoshi, jól haladsz, de ne feledd, hogy a lelki egyensúly mellett legalább ilyen fontos a testi egészség is! Igyál 100%-os gyümölcslevet, egyél bifiszuszesszenziszes joghurtot, majd teljeskiõrlésü gabonakenyeret, mer' az jó! A testvéreidet hagyd játszani a budi szélén a medzzsókkal, mer' ott nincsen baktérium se, és akkor leszel igazán része a társadalomnak. Ja, és fejbõl kell tudnod legalább három hires magyar valóságsósztár kedvenc ételét (ami általában tökfõzelék), hogy updated legyél! Hát igy cselekedj, és meglátod belesüppedsz a mocsárba.

Ejj, de kéne már tóbaugrálnom nekem is.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Igazad van! Le a lázadással!!!

A jövõ héten akár 2naposat is mehetünk...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Teljes mértékben igazatok van!

Átértékelem az életem, ha hazamegyek. Megnézek egy sorozatot, és asszem lefekszem aludni. De lehet, hogy lemegyek heringkedni Orfûre a gáthoz, és utána elmegyek a plázába is, mert ott több haverom van, mint az árkádban. É mindneképpen lemegyek Pestre a tüzijátékra is jövõ héten, mert az nagyon jó.

Igyekszem majd magam úgy pozicionálni, hogy mefeleljek mindneki elvárásának, mert különben csak megmaflulok. Ötvennel közlekedem, és nem megyek a járdára. Segítem a kokerókat, mert hát õk is emberek. Résztveszek a pártgyûléseken, mert ez minden állapolgárnak kötelessége, és így részt vehetek az ország irányításában. Betartok minden szabályt, mert akkor szeretni fognak. És megpróbálok megnézni egy szeress mostot! A Tibi a kedvencem, mert tök helyes.

Ja, és két Dunántúli NAplót fogok járatni, hogy még tájékozottabb legyek!

Na húztam és megyek zúzni!

TomyÉÉK: Jövõ hétre mehetnénk valami tényleg nagyon jó egész naposat!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
regisztracio.. regisztracio,az anyatok.
mar csinaltam am, de amikor aktivalni akartam a kibaszott acc omat, akkor sose hozta be az oldalt, mindig csak lefagyott.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Tomidny!

A vírusokat mennyire vágod? Kinek van vírusa, ha mindenféle embertõl/banktól/autókereskedéstõl kapok message.scr-t tartalmazó víruslevelet? És honnan tudja a címemet?

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Dan... esetleg a regisztráció? Hm? ::) Jajó, ez szar... ;D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ehhh, megelõztek...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Tomiészakkelet: hát a bringa a lényeg, magamat levágtam, nem nagyképüsködök itt... De a gyorshaladós kép ok! meg a tutijóminõség is. :-*

dnl: bármilyen lehetetlennek is tûnik most ez neked, de a regisztráció gombnál.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
dnl:
A regisztrációnál próbáltad már? ;)
Mettyú dolgozik??? Azta, micsoda gyorsuló világban élünk. És még a fejét is kitágítják? Akkor kell új bukót is vennie? ;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Ej, Zotya hires lesz!!! Pécsi kommandó marketing!!!

Shoshi, kis pihenés, nem kellene már? Ilyen hülyeségeket irkálsz... Talán tóba kéne ugrálnod!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
hat matyi itt van lenn, pesten, mar dolgozik ugyanis. Par napig meg fejtagitas van, aztan majd jon forumozni egesz nap.
Baszki en is vegigneztem a kib metro honlapot de nem talaltam meg ezt se.

Zap: hol kell regisztralni a keptarra.? mar tobbszor akartam, de valahogy sose sikerult...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mettyú most pesten van, vagy már itt a nagyvárosban?

Zap:
Hol a felsõtested? ;)
Na majd legközelebb csinálok rólad szép ugratózós, meg gyorshaladós képet...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
na

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
ÖCCÁ,ÖCCÁ,ÖCCÁ!!!!

jutalomként klikkelhetõek az italozó fejek....

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jövõ héten én is lelépek innen. Egyik nap barátnõ, másik nap meg brutálisan nagy bringázás. Mondjuk elmehetnénk a Keleti-Mecsekbe, meg ilyenek...
Aztán meg este nagy sor sörök... ;D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na ne már, egy marketing tankönyvben olvastam...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ezeket a dumákat kiafasz találja ki?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Mennyünk szabaccságra!

Kész örültek háza van itt!

Már nagyon kívánom az erdõt, meg a hegyet, meg a száguldást, a hátradõlést, a nézelõdést, meg valami vad partit!