Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
És melyik kép lett a szerencsés?

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Karrierépités... Zap Yetije immár a Wallpaper Assisstant Manager státuszt nyerte el! Gratulálunk neki!

bulldoglovas

bulldoglovas

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
Tomindy szép a lábad... Ezt én is eljátszottam 2 hete, csak nekem a combom felsõ felébe ment a kormi és szegény elhajlott vagy 5 centit. :'(
Aztán csodálkoztam, hogy a lábam meg nem hajlik, meg hirtelen szûk lett a gatya... ???
Mire lefeszeggettem lett vagy öklömnyi... Én nem bírtam leig szóval levittek... :( Jegeld kitartóan, mjad eltûnik Jobbulást!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Heh, tudtam aludni.
Most néztem a cuccaim, és a bal lábszárvédõmön van egy elég mély benyomódás. Lehetett ott valami kõ. Asszem jó, hogy rajtam volt :-\

Zap: Nem kell odaadnod a Lánc Reakció 5-öt, mert reggelre lejött ;D
Meg is nézem, hogy kell korszerûen közlekedni :P

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na mindjárt felérnek a képek.
Itt vannak a képek ni.
Jajj, elbasztam, de már jó.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Tomidny: A combodról nincs kép??
Nem maradtál le túl sokról. Nagyon bekajáltunk, aztán a bor nem hatott annyira. Mindegy, láttunk szépnyakú indonéz-féle lányokat, frankó fejdíszben, 10 centirõl. Az jó volt... Meg a bor is... Megazér a Pántya telója is...
Egyébként tényleg Olimpia van? :P
Na jegejjé csak, megteheted volna 10rongyos, hideg borral is....

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jó, felõlem lehet az is. Csak mondja mindenki mi kõ nekije.

Mindjárt rakok fel képeket a combomról, meg szép bringákról.
Ja akinek kell majd valamelyikbõl nagyobb méret, az szóljon, mert ezek most le lettek kicsinyítve. De szépek. Válogassatok. A combomat nem ér kérni! :P

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
hohohóóó, induljon ujra a gatyarendelo project.!!!

Megneztem supergot, vannak ujbol gatyak.! A kek-narancsbol 36on kivul minden meret, sarga-pirosbol pedig minden meret. Bandi ajanlom figyelmedbe plusz 10 dolcsiert a fox husszugatyat.!
Ha ugy dontunk hogy egyszerubb inkabb supergot ujra megprobalni a helyes emailcimmel akkor a kovetkezoket kernem:
Item #: 10-2362 B : a gatya, kek 32.
Item #: 10-0232 B : Pearl Izumi alsoruha Mes

Thanx.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Voltunk ma bringázni. Aztán elestem. A kormány bele a combomba az ágyékomnál. Fájt picikét, de pár perc múlva lett nagy duzzanat. Na az rémisztõ volt. Mintha mégegy herezsacsi akart volna kinõni.
Jajj, jajj.
Aztán lementünk a Séta-térre, és úgy döntöttem ezt látnia kell valami orvosfélének. Telefon gyorsan sógoromnak, hogy nínózva jöjjön. Stílszerûen a Kórház-téren vártam. Aztán irány a Honvéd balesetije.
Jajj, a TAJ kártyám otthon maradt, pedig azt is kértem, hogy hozza el. Na mindegy. Visszament érte, addig én néztem az olimpiát. Úgy kb. 1 órát ültem ott, és végre sorra is kerültem.
Jól megtapizták a combomat, még szerencse, hogy nem voltam csikis. Aztán mondták, jegeljem. OK. Csajszi hozza a papírom, aztán kértem hozza már ki az igazolványomat is, ha nem esik nehezére. Erre kiderült, hogy itt lakik a szomszédban.
Sógorom erre azzal szivat, hogy csajozni jöttem csak. Eh.
Most ülök és jegelek. Szar. Én fotózni akarok holnap. Meg éjszaka menni. Áh, hülye soknyomás a gumiba. Az volt a baj...

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
hohoóóó
Van a supergon is gatya, minden meretben (piros sarga), es 32 a kek narancsbol.! Ha baszakodnak, csak menjunk at oda, azaz hagygyuk a faszba a bayond-ot, dobj fel egy uj rendelest a korrekt emailcimeddel.!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
van meg gatya, most neztem a honlapot, nem keso, telcsizzetek.!!!

panorama kep nekem nem kell, koszonom, nem akarok minden nap egy nagy borus tajkepet nezni mikor felkelek... inkabb varjatok egy kicsit es csinalj egy masik kepet jobb fenyviszonyok mellett.

vagy kelljen inkabb nekem is.? kirakhatnank itt mindegyik szobaba egyet... es azt nezni hogy kie fakul gyorsabban.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
ja, masik forum...

csa haverok. mi a helyzet.? Mi van a agtyakkal.? valaki telefonaljon, mar nagyon izgulok. ha errol is lemaradunk befonom a halyam.! Tomi, cseszdest AWt, andras te meg proaktivan keresd vissza a linkeket az emailhez. legyszi legyszi legyszi.

Jol hangzik ez a folkloriada meg borozas tema. Sajnos mi csak punnyadunk itt estenkent, de szerencsere atkoltozik az egesz rendezveny pestre hamarosan.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
bigDaddy23 keresi pajkos nagymellu szoke baratnojet alkalmi tarsas erintkezes celjabol. nagy tudo es eros gyomor elony. ha unatkozol hivdd mocskos csodorod ejjel nappal.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Mário: ???
hol a váza?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hát szóltam neki hogy itt a váza...

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Márió, én támogatlak. Nem anyagilag, de lélekben mindenképp. Ezek közül még egyen sem ültem.
Ideje lenne kipróbálnom.
Szóval spóroljál, kis csíra!
És mi van a Kokkkal?
Visszatért a kerékpáros életbe, és esténként meg züllötök nála? Hinnye, bakker!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hát vagy egy stinkyt vagy egy octant boxxeral!de leginkább egy geminit dupla shermannal!!
most meg a kernkraft csengõhangot szerkesztem...pokoli

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na háj háj!

Na szóval. Még nem voltam elõhívatni, de hazafelé beugrok, és megkédem, hogy mijafasz.

AW: Ha tudom, hogy mi van, akkor értesítelek valahogy, mert egyelõre szabin leszek a héten, és remélem nem kell számítógép elé ülnöm.

De jó hogy már kiírtam cd-re, és 2,7 M, így most nem tudom elvinni magammal a dolgot!

Márijó: MA is gyere fel Kochékhoz, szerintem ott rontom majd alevegõt, ha már van ilyen banzáj!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
E' télleg jó kép! Élõbe' is ilyen... ;D

Még nem t'om, hogy megyek vagy maradok... maj' szólok!

Paul's Boutique MENNYIRE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
És mit akarsz, te Márijóó?
Áruld el!
Wolf:
Mész vagy nem mész?
Maradsz vagy nem maradsz?
Noo?