Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Miért Mettyú, te milyen gatyát árultál? Sose mondtad, hogy van eladód. Vagy csak ilyen használt alsógatya, és a piacra jársz vele hátha megveszik és akkor nem kell kimosni? ;D

Meleg van. A csajokon meg kevés ruha. Veszélyes helyzet. ::)

Tök durva, egyre lejjebb kúszik a combomon a kékség. Lassan vizihullának érzem magam.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
fuze: lathattunk mar valahol, milyen bringaval.?
van egy 32 kek fekete azonic hosszugatya, meg egy fekete szurke fox hosszugatya.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
dehogy szar, sot kifejezetten nem rossz. annyit mindekeppen meger hogy kiprobaljam.
TomiENY ha nem lesz ep labad a bringazashoz, akkor a tiedet is elviszem kicsit bejaratni ha gondolod. Letesztelhetem a ballitasaidat az optimalis freeride konform performance erdekeben.
Most kossetek elofiztest a pannonnal meg a tmobilnel, par honap mulva nagy migralo akciok lesznek elofizetoknek.!!!! en is mennek, de van szolgalati elofiztesem... hmm, sajnos.

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Aztán rajtatok ne rohadjon az a sok gatya! Én még attól az egytõl sem tudok megszabadulni, ami nekem van. Pedig nem adom drágán. No mindegy!
Micsoda nyugalom van itt a fórumon, mindenki szabin, és remélem a hegyekben tölti a szabadidejét.
Zap:
Jó Hrvatskát! Binyiglit nem viszel, mi?
Csak haza ne menjek!
---------
- CSókolom, Ákos lejöhet biciklizni?
- Ááá, õ éppen Horvátországban nyaral!
- Akkor csak a biciklit tessék ledobni!
---------
Húú, ez nagyon szar.
Lõjetek le!!!!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
F: Néha nekünk is követhetetlen ami itt folyik. De a lényeg, hogy pár helyrõl próbált TomÉszakÉszaknyugat netrõl rendelni nadrágot, de nem vonják le sehonnét se a lóvét, lehet, hogy büdös a kártyája, vagy a szine nem jó, és igy lehet, hogy nem lesz nadrág. De ha meg mindenki levonja, és mindenki küld, ami kevéssé valószinü, akkor viszont nadrágdömping lesz. Minden, fekete, sárga, kék, mindenféle méretben. Aztán az is lehet, hogy egy se jön. Akkor viszont >:(ek leszünk! Na, egész érthetõ végül is, igy visszaolvasva.

Kellene minden oldal végén egy kis összefoglalót irni, meg egy szótárt Márióhoz mellékelni, bár mostanában egész olvashatóan ir.. talán a kémia hatása... ;D

bulldoglovas

bulldoglovas

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Próbálom követni eszmecseréteket vmilyen gatyákról, de nem sokat sikerült kihámoznom belõle ??? Ha marad pluszba, engem is érdekelne... :-\

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Élvezitek a szabadságot, mi?? Helyes! :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nalátod, ez a helyes beszéd! 8)

Megjavítottam a fékkarom! Életemben elõször ;D Na ezentúl egyel kevesebb szervízbe járás. 8)

Következõ fontos napirendi pont: EBÉD!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Utólag már én is kikalkuláltam, hogy rosszul nem jöhetünk ki belõle... Csak érted, telitett, kinálati lesz a piac, és ez lenyomhatja az árakat, de ha kartellbe tömörülünk és mesterségesen, verseny nélkül magasan tartjuk az árakat, de vigyázva, hogy a GVH-nak ne tünjön fel... oksi? ;D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
A.W.:
Én nem aggódom. Ha sok lesz a gatya, akkor eladunk belõle drágán, és a végén ingyé lesz a maradék 1. ;D

A combom egyre jobb, még a végén hétvégén tudok bringázni is...
Eddig vöröses lilás árnyalatú volt, most viszont már inkább kékes lilás.
Szép. :-\

Na megyek megpróbálom megjavítani a jobbos fékkarom, hogy legyen elsõ fékem is.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
How to survive a business day...

Ma rájöttem egy receptre: reggel egy kávé, itt bent is egy kávé, kezdésnek Guns n Roses, majd ha elértük a kellõ pörgést, akkor nyugalomban Bestie's Paul butik, majd a teljes Nyugalom érdekében Herbaliser, és mindjárt itt a munkaidõ vége, a végére egy GnR megint.

Ma ezt próbálgatom..

Tom: csak nehogy úgy járjunk, hogy mindenki levonja a lóvét és lesz 3 nadrágja mindenkinek fejenként... ;D

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
haj, azon gondolkozom hazamenjek e egyaltalan a hetvegere, lesz valami kozos program.?
Bringazas nyilvan nem vonzz most egyelatalan, mertr nincsen bicikim pecsett, de barmi egyeb erdekel. ajanlatokat ide, viragokat az oltozomba varok.
kosz

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
na persze jól kihagytok mindenbõ...

na enm gond,a reggeli Sosis tekerés áll még?!
mikor?
bár lehet nem térek magamhó

Hát Zap jó nyaralást!!!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Mostan volunk Jakab hegyen. Volt minden: feltekerés, szél, meleg, durva csapatás, szeder, Zsongorkõ, durva csapatás, kövek, vízmosás, csúszós út, dzsungelharc tüskés bokorban, durva csapatás, DEFEKT, pótbelsõ, elsokalt kanyarok, ugatós kutya, PÓTBELSÕ SZÉTSZAKADÁS, Tecamamától smirgli kérés(mer az nem volt nálunk, meg gumileszedõ se). Ennyi. Jó volt, kár, hogy nem voltatok.

Holnap meg megyek Horvátországba. Délután szóltak, hogy lehet. És most kötöttem utasbiztosítást. Otthon, gép elõtt, bankkártyával. Tiszta Amerika. Majd jól megnõ a segggem nekem is....

Na fórumojjatok, nézzetek körpanorámás tüzijátékot, ha már fizetünk érte, hátha megint felrobban valami... Meg nézzetek Olimpiát (állítólag most van), ha magyarnak érzitek magatokat. És szurkoljatok a Baumgartner Zsoltnak, mert aszongyák kifelé áll a rúdja az F1bõl. Mondjuk kit érdekel?

Ja meg nézzetek meg ezt, ha már kajáltatok...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
A gatyák jönnek-mennek, hogy nekünk lesz-e azt nem tudom. Még nem vonták le a pénzt, de remélem reggelre már ez is megtörténik. Aztán már csak az októbert kell kivárni. ;)

Semmi bajom amúgy, csak idegesít, hogy buszoznom kell, és sántítok. És ez a lilaság is csak nagyobb lett. Mert ugye mászkáltam, és a gravitáció lejjebb húzta. Na mindegy.

Vicces, hogy az Árkádot ellepték a rendõrök a bomba árak miatt ;D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Hi zombik

Tominégyégtáj:
Akarsz róla beszélni?Mi meghallgatunk...

Én voltam nem rég pszihológusnál és tényleg beteg vagyok!!!
Kedves ki gyerekrajzok vannak a falon,a nõci teljesen õrült szerintem,balettoznom kellet neki,mert mondtam hogy jó az egyensúlyérzékem...

Gatyák jönnek akkor?

Akkor a fejest bevettük a bandába!?Me akkor R&R!!

Tomimegint:
A combosra meg kenegetsd,vagy mutogatsd hogy mien kemény legény vagy!!!

Elmentem tanárhoz :'(

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Tomidny: én nem baszogatok senkit. Kezdem úgy gondolni, hogy ennek pont az ellenkezõje áll fent... ;D ;D Szerezzek nektek majd valami jó pszichológust?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Megrendelés elküldve, én meg most rohanok a város másik végére ;D
Sajnos még nem bringával :(

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
A méret a lényeg....... 36-os. Kösz.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Zap:
Jajj, ne baszogass már minket ezzel. Gondolj bele, mi lenne, ha csajok lennénk! ;D

Amúgy most már olyan a combom, mintha valami vicces emberek sokféle filcel osszefirkálták volna :-\
Dudor már nincs, csak horror színek. Csináljak képet? ;)