Teljesen elszoktam a billentyûtõl! Össze vissza gépelek!
Jobbulást Tomy! Kicsit mozogjál, hogy gyorsabb legyen a felépülés!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Indította
albertfish
, 2004. március 11. 21:32
Írta 2004. augusztus 23. - 09:56

Írta 2004. augusztus 23. - 09:46

Nézd Tom, kerestem neked ilyet, tudom, hogy nem használ, de lásd, hogy törõdünk veled...
http://www.hazipatik...ugs/list?cid=20
http://www.hazipatik...ugs/list?cid=20
Írta 2004. augusztus 23. - 09:30

Nekem még mindig szar a combom. Igaz ma bringával jöttem dolgozni, de csak azért mert busszal szarabb. Rossz sokat álldogálni, meg gyalogolni.
A kékség még nem zavarna, de van még egy dudor azon a helyen, ahol a kormány becsapódott, és az fáj.
A kékség még nem zavarna, de van még egy dudor azon a helyen, ahol a kormány becsapódott, és az fáj.
Írta 2004. augusztus 23. - 09:19

Na szevasztok!
Nagyon jót tett ez az egy hét szabaccság! Csak kár, hogy szombaton megint kissé eldobtam magam a Rákban. De nagyon jó volt. Remélem Mátééknak is teccett.
Aztán toltunk egy kis regenerációs rájdot vasárnap, hogy gygyuljon a gyerek. Jól esett. Menjünk egyet ma is, bár tegenerációs hetet tartok.... :
Nagyon jót tett ez az egy hét szabaccság! Csak kár, hogy szombaton megint kissé eldobtam magam a Rákban. De nagyon jó volt. Remélem Mátééknak is teccett.
Aztán toltunk egy kis regenerációs rájdot vasárnap, hogy gygyuljon a gyerek. Jól esett. Menjünk egyet ma is, bár tegenerációs hetet tartok.... :

Írta 2004. augusztus 23. - 08:54

Ahoj, ismét itt 3 nap szünet...................után.
Voltunk Balcsin, jó volt, sokkot nem kaptunk, de jóóó volt.
Meg voltam Bécsben is, kézzeljétek, vettem hátizsákot. Nem találok róla linket, de jó. Majd ha lesz, akkor linkelek.
Keep up the good work. Cheers.
Voltunk Balcsin, jó volt, sokkot nem kaptunk, de jóóó volt.
Meg voltam Bécsben is, kézzeljétek, vettem hátizsákot. Nem találok róla linket, de jó. Majd ha lesz, akkor linkelek.
Keep up the good work. Cheers.
Írta 2004. augusztus 23. - 00:24

no mivan nép?!
nem lesz mn gátya én azt mondom!
Valamiek nap megyek fõ pestre,nem jön valaki icvel?!
Pesti pécsiek,nem mondogatja vlaki kiskölök hogy van egy eladó ösztelkós konája!?gemini gondolom nincs..
meg kéen nekem egy normális vírusírtó is!
meg ha van egy jó letöltõs oldal amit rdemes nézegetni...
nem lesz mn gátya én azt mondom!
Valamiek nap megyek fõ pestre,nem jön valaki icvel?!
Pesti pécsiek,nem mondogatja vlaki kiskölök hogy van egy eladó ösztelkós konája!?gemini gondolom nincs..
meg kéen nekem egy normális vírusírtó is!
meg ha van egy jó letöltõs oldal amit rdemes nézegetni...
Írta 2004. augusztus 23. - 00:11

megvannak a vizbeugros kepek, hova rakjam fel oket.? (a sajat tar.hu accountomat mar elfelejtettem...)
Írta 2004. augusztus 22. - 23:49

Teljesen felesleges próbálkoznom, mert másképp veszik le a pénzt a kártyámról, mint a Bike elõfizetésnél. Ebbõl kifolyólag megint nem fog sikerülni. 

Írta 2004. augusztus 22. - 23:42

meg van nekik hosszu azonic, 32 es 36 is, vagyis pont ami kell, 60dolcsiert.
megprobalod akkor.?
megprobalod akkor.?
Írta 2004. augusztus 22. - 23:42

A SuperGo-nál volt gond elõször az email-lel. De valószínû már akkor is gond volt a kártya miatt. A BeyondBikes, meg nem árulta el mi a gond, mert azt akarták, hogy hívjuk fel õket. Szerintem ott is valami ilyen kártya, vagy címellenõrzési probléma lehetett.
Az érdekes az, hogy tegnap simán meghosszabbítottam a Bike elõfizetésemet a kártyámmal. Kattintottam párat a weblapjukon, és miután végeztem lekérdeztem az ótépénál az egyenlegem és már le is vették a pénzt.
Kíváncsi vagyok a Mountain Biking UK elõfizetés árát mikor veszik le...
Az érdekes az, hogy tegnap simán meghosszabbítottam a Bike elõfizetésemet a kártyámmal. Kattintottam párat a weblapjukon, és miután végeztem lekérdeztem az ótépénál az egyenlegem és már le is vették a pénzt.
Kíváncsi vagyok a Mountain Biking UK elõfizetés árát mikor veszik le...
Írta 2004. augusztus 22. - 23:28

Tomidny: en nem talalkoztam szuleimmel a hetvegen, igy nincsen kartya infom... bandi.?
mi lenne ha visszamennenk a beyondbikes hoz, hatha ha a jo emailcimedet irod be akkor mukodni fog...
Írta 2004. augusztus 21. - 13:35

hi!
nem okés szerintem ma orfû mert még a fizika necces!!
De azért aszóljatok mikor,hátha belefér!!
Kérdés:
Mennyiyt szabad adni egy tavalyi bullitért!?5.elemel.
Ja gátya akor nem lész.!?
próba meg valaki,a kártyájával...szépen nézõ bociszemes,mint a shrekettõben a macsaka
nem okés szerintem ma orfû mert még a fizika necces!!
De azért aszóljatok mikor,hátha belefér!!
Kérdés:
Mennyiyt szabad adni egy tavalyi bullitért!?5.elemel.
Ja gátya akor nem lész.!?
próba meg valaki,a kártyájával...szépen nézõ bociszemes,mint a shrekettõben a macsaka
Írta 2004. augusztus 21. - 11:32

ótépés VISA Classic kártyám van.
Vajon a pinkbike-tól tudok rendelni? De mit rendeljek? :
Vajon a pinkbike-tól tudok rendelni? De mit rendeljek? :

Írta 2004. augusztus 21. - 10:04

fákk.!
akkor vki masnak a kartyajaval kellene intezni a vasarlast.!
van meg andras, mate es az en szuleimnek is dombornyomott kartyajuk, meg kellene probalnunk azokat. Te melyik banknal vagy.?
Mario, meg itt fenn balfaszkodunk, de majd csorgok hogy mi legyen...
akkor vki masnak a kartyajaval kellene intezni a vasarlast.!
van meg andras, mate es az en szuleimnek is dombornyomott kartyajuk, meg kellene probalnunk azokat. Te melyik banknal vagy.?
Mario, meg itt fenn balfaszkodunk, de majd csorgok hogy mi legyen...
Írta 2004. augusztus 20. - 23:19

Na ez érdekes:
Ezek szerint nem fognak semmit sem küldeni. :'(Dear Mr. Hegedus,
SuperGo is unable to ship outside the continental US without an address
verification for the cardholder. The bank was unable to provide this
information. The order has been cancelled. If you would like to replace the
order, please mail in an International Money order is US dollars. We
apologize for the inconvenience. Thank you.
Regards
Heidi
SuperGo Customer Service
Írta 2004. augusztus 20. - 22:59

reszletek nem vannak nagyon... maj' hivlak ozt megyunk. De kb szombat, eded utan. kocsival.
keep it crackin'
keep it crackin'
Írta 2004. augusztus 20. - 12:29

Írta 2004. augusztus 20. - 11:29

gatyak:
a Fox az enyem, talan mar lattad is rajtam. Vannak rajta szakadasok, meg a nagy fox feliraton (ezen meg ne a rokafej van) latszodik sok kopas, meg karcolas. Mukodik teljesen jol, csak vagyok annyira sznob hogy szeretnek egy ujabbat...
Azonic: matee es egyreszt neki rovid, olyan bokavillantos, masreszt aszongya nagyon meleg.
Igazabol csak ez az utolso elado. de mar itt is liheg a hatam mogott, maj mondom neki hogy "szereztem ra vevot"
mindjart megyunk tuzijatekot nezni, ahogy azt a hithu magyar allampolgarokhoz illik. Zaszlot lengetunk, himnuszt enekelunk, es igazi magyar virslit eszunk hozza jugoszlav mustarral. Holnap reggel pedig irany haza, talan viszem a bringat is, es asszem kimegyek orfure Sinkat megnezni vegre. (szorfos verseny lesz). Lehet hogy viszek kamerat is, es TALAN ha a verseny levonult es mindenki faradtan hazaballag tudunk egy kicsit vizbeugralni. remenykedjunk. Ha vki akar jonni (kocsival) (tehat elsosorban szorfos versenyt nezni) az jelentkezhet
a Fox az enyem, talan mar lattad is rajtam. Vannak rajta szakadasok, meg a nagy fox feliraton (ezen meg ne a rokafej van) latszodik sok kopas, meg karcolas. Mukodik teljesen jol, csak vagyok annyira sznob hogy szeretnek egy ujabbat...
Azonic: matee es egyreszt neki rovid, olyan bokavillantos, masreszt aszongya nagyon meleg.
Igazabol csak ez az utolso elado. de mar itt is liheg a hatam mogott, maj mondom neki hogy "szereztem ra vevot"
mindjart megyunk tuzijatekot nezni, ahogy azt a hithu magyar allampolgarokhoz illik. Zaszlot lengetunk, himnuszt enekelunk, es igazi magyar virslit eszunk hozza jugoszlav mustarral. Holnap reggel pedig irany haza, talan viszem a bringat is, es asszem kimegyek orfure Sinkat megnezni vegre. (szorfos verseny lesz). Lehet hogy viszek kamerat is, es TALAN ha a verseny levonult es mindenki faradtan hazaballag tudunk egy kicsit vizbeugralni. remenykedjunk. Ha vki akar jonni (kocsival) (tehat elsosorban szorfos versenyt nezni) az jelentkezhet
Írta 2004. augusztus 19. - 22:29

Na mivan eberkék?!
köbükikiböki jelentekzik!!
Voltaunk ma strandon azátn találkoztam egy sráccal orfün akit a zújsában láttam hogy fekszik a vizen és bicilki is van nála...
és köszünt!!!alá is irattama barátnõm mellét vele,de soká jöttek visza...biztos nem fogott a tolll!
Na áén in sgondoltzam már erre hogy mivan ha mindenhonna jön a gátya?!?!
nna nem baj majd minden nnaop másikban tekerek!
Nincs valakinek 5210eshe zöld borítása?!
valameik nap elivszik a gépet... :'(
Megella nevewinter nights kiegészítõm és kicsit háztérbe szorul a kémia/fizika...
köbükikiböki jelentekzik!!
Voltaunk ma strandon azátn találkoztam egy sráccal orfün akit a zújsában láttam hogy fekszik a vizen és bicilki is van nála...
és köszünt!!!alá is irattama barátnõm mellét vele,de soká jöttek visza...biztos nem fogott a tolll!
Na áén in sgondoltzam már erre hogy mivan ha mindenhonna jön a gátya?!?!
nna nem baj majd minden nnaop másikban tekerek!
Nincs valakinek 5210eshe zöld borítása?!
valameik nap elivszik a gépet... :'(

Megella nevewinter nights kiegészítõm és kicsit háztérbe szorul a kémia/fizika...
Írta 2004. augusztus 19. - 19:10

dnl:
Áhá, ezek mennyire használtak, és mi lenne az irányáruk? Végülis kb. a méretem lehet, és érdekelne a dolog.
Áhá, ezek mennyire használtak, és mi lenne az irányáruk? Végülis kb. a méretem lehet, és érdekelne a dolog.