Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Szevasztok, na latom, ha nem irok, nem porog a forum, vagy mi van? ;D Hulye filmekrol meseltek egymasnak, a szobaban punnyadva csodaljatok Ryan es tarsai bemutatojat, ahelyett, hogy huznatok ki a zoldbe es tekernetek? Ejj, nem jo ez igy! Gyerunk, fiatalok, up, up, and away! Yeee.

Jelentem Leedsben tobb dagadt, ronda no van, mint egesz hungriaban. Nezegetem az egyik ilyen tehenet, egy babakocsit tol, es remelem csak bebiszitter, mert nem tudom elkepzelni azt az embert, aki megkur egy ilyen balnat... :P Mindegy, izlesek es pofonok. Ja, van itt minden, a szineset asito oregurak a kocsma elott mindennapos latvanynak szamitanak. Mocskos utcak, de azert szep... Bicajboltot meg nem talaltam meg, sajna, de majd lassan, korbenezek.

Kokk Marton mar az uj, feher Bullitjaval ment? Hat persze, hulye kerdes.

Porogni tessek! :)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Tomy:
Ebben biztos voltam. Már az is gyanús volt, hogy eleinte nem árulták a pinkbike-on, hanem csak a saját spéci oldalukon (www.thecollectivefilm.com).
Jó lenne, ha meg tudnátok oldani. Ha nem, akkor megrendelem én is, úgyis megjön egy hét alatt. Egyébként már "Hot item" a pinkbike-on. Akarja a világ.

Üdv mindnekinek, a fentieknek is!Írnyatok mán, egyre lejjebb csúszunk!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Zap: ütközhetnénk valamikor, mert visszaszeretném már végre adni a cdd... ::) :-[

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát nagy nehezen sikerült felkelnem. A tegnapi napom elég érdekesn alakult. Ittunk már itt a munkahelyen is, mint a gödény ;D

A The Collective meg másolásvédelemmel van ellátva, és e miatt a másolt DVD szar lesz. De most éppen gyógyítjuk ezt a problémát. Mondjuk nem egyszerû a dolog...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Mettyú: kösz

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na szevasztok!

Hááát tennap megint toltunk egy kis feelinget!
Koch Márton újdonsült kerékpáros társunkkal kergettük egymást lefelé Kis-Tubesrõl, utána meg persze Szechka!

Nagyon jó volt, szarrá röhögtük magunkat, Tomidélnyugat hihetetlen feelinget teremtett a sörök hatására! Még a tuning-Suzuki Swiftes "keményen nézek ki brummbrumm a csajom mellõl rátok" csávónak is beugatott az ablakán!

Hoffman Balázs barátunkat és csapatát végül sikerült rávenni, hogy menjen egy kört az igazi M5-ös BMW-vel, hogy lássuk, hogy a pszeudo M5-ös "csajokatleszólítgató" hülyegyerek mit lép rá, ha tényleg négy kipufogó van az autón, nemcsak egy fonnyadt az M-es jelzés alatt. Tág nyílt pupillákkal figyelt a srác...

Szóval büntettünk, Surján LAci barátunk pedig beszámolt a tegnapi eséssorozatáról, az E-s Mercit kicentizõ keresztben motorozásról, az újja lelecsózásáról, stb. Szóval aszonta, hogy ez nem az õ napja, így háromban motorozik haza Vasasra.

Röviden ennyi! Sajnos a Collective-t nem tudtam megnézni, mert valami nem stimmel az írással. Bár nagyon meg akartam tekinteni. De nagyon nagyon.

Nyomjátok! ZombieNation Elimination!

Shoshi, a SouthSide Survival Crew-ból

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Na mi van, kis pöcsök?
Lanyhul az érdeklõdés a topicunk iránt!
Csináljatok valamit!
Ide már csöcsök kellenek, vagy szopás-kúrás!
Nekem is kell másolat!
A címére már nem emlékszem, de kell.
Zap:
Ezt most nem írom ide, majd inkább elmondom, de elvileg, holnap végre megyek a rúgóért.
Wolf:
Ide is írj, ne csak Sametimera! Amúgy jó volt a vacsora, nem volt limit. I'm slightly pissed, of course.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
cdn? úgy érdekel ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Most írogatok miközben nézem a filmet. Ez amúgy szentségtörés nagyon, de áhh.
Szóval nagyon szépen fényképezett film.
De ezek pöcsök. Útálom õket, mert nagyon tudnak.

Jajj, nem tudom mit írjak.
R. Leech is out of reach. Vagy mi a pöcs. Beszartam.
El kell mennem bringázni.

Jó. A legjobb akkor is a Ride to the Hills éjszakai urbánus zombiriasztó R. Leech akciózás volt. De ez minimum a második legjobb.

Írok még.
Teheneket a Mecsekbe! A DH pálya közelébe! Meg mindenhova! Ja, hogy nálunk a túristák azok ;D

Ez a film mûvészi. De tényleg. Nem nagy heftelés folyik, hanem szépen bringázgatnak a srácok. Közben beszarok, mert úgy...

Kukimukik, mi újság?
Hát ez jó film volt. Most még megnézem az extrákat. Jó a Big Air Extra. De lesz más is.
Ja meg KisB aztatattattat mondta, hogy (nem tom má mikó, majd tanultabb testvéreink megmondják) lesz Pécsen az úttörõ (vagy mi a pöcsnek hívják most) hausban NWD 5 bemutató a pestivel egy idõben. Frankó lesz.

Rákenroll. Akinek kell, kaphat sörért filmet. Be fogok baszni. Ólwéjz.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
En ezennel bejelentkezem a masodik masolatert.! szivesen kifizetem/meghivlak (a nem kivanatos szo athuzando). Matyi megy haza hetvegen mindenkeppen, o fog fizetnii. Normal CDre nem tudod kiirni normal avi-ban, igaz.?

Tomidny: mit jelent az hogy "torrent" oldal.? es hogy mukodik, mi a lenyege.?

blog section: Ma voltam kicsit tekerni, meg nyitva talaltam a Gorzenalt, ugyhogy ugrottam egypar lazat, de aztan kisártatva defekt miatt hazafele vettem az iranyt

Wolf: veled mi a here van, tessek jelentkezni.!!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Befosok.
1-én megrendeltem a The Collective-et a pinkbike-tól, és ma 7-én meg is jött. Na? Kicsit.... Szóval még nem tudtam végignézni, de azt tudom mondani:
Igényes.
Shoshi kap is 1 másolatot még ma. Mert õ adott nekem Back to the Saddle Again-t.
hehe. ;D
A többiek jelentkezhetnek további sörökkel....

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Izé, mármint délután a Rét utcában? Hehe, nem nagyon szoktunk arra járni, de most fel van túrva minden más utca ott a környéken.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Én meg ma elsõ tanítási napon állok a kero elött beszélgetek, nézem a csajokat :P
erre elmegy melletem valami ipse egy nõvel, ránézek a polójára...na mivan ráírva?... Pinkbike ;D
szal üdv Tomidny késõn vettelek észre ;)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Szevasztok!

Hát eltelt a hétvége... Szigorú volt. Pénteken csapatás Márióval, Matóval és Zongor Gergõvel,

Szombaton hulladék tekerés (Jakab-heg helyett Lapisig jutottunk,

Vasárnap iszonyat tv-torony menés.

Szombaton jöttünk egyet betonon, nagyon lehet fektetni, csak nem elég gyors az Álletkerttõl lefelé, és nem elég szûkek a kanyarok. A Mecsek-kapu feletti két kanyar viszonyt kiváló... leért a fülem...

Tennap este még benéztünk a városba, és nagyon jót tekeregtünk a Rák felé, meg Dómusz parkoló.. Ja, és nagyon jól csúszik a márvány az állomáson a kupolában 8)

A Pro Pain koncerten nagyon nagyok voltak az arcok... Full zúzda metál fej mindnekinek Sajnos csak kívülrõl láttuk.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
Tomidny: emlexel amikor megvetted a nagylatoszogu lencsedet, es mentunk egy teca mama-s turat.? akkor csinaltam egy csomo kepet a bringamrol, nincsenek meg veletlenul.? Ha fel tudned azt is rakni az oldaladra, megkoszonnem.!

Mindenkinek: hetvegen fenn leszek egyedul, hely is lesz, johetnetek bringastul turazni...! szerzek profi terkepet amin az osvenyek is fel vannak tuntetve, aztan irany a fogas janos hegy, huvosvolgy, hhh.! akit erdekel jelezze.!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
egyet ertek a helyi kezdemenyezesrol.. lasd be te sem fox autozni minden delutan egy kis ugralasert... De Tomidny azert ne torjuk le annyira ujonc baratunkat: figyelj, ha astok valami faszat, szivesen lekuldom az embereimet:
Mettyut aki szivesen beteszteli helyetted az ugratokat, Tomidnyt fenykepezni, Sinkat a szélirany megallapitasara es a fékei markolaszasara, Panytyat sodorni, mindeki mast pedig lazulni egy kicsit. En pedig majd vezetem a kocsit...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát Pécsen van néhány pálya.
A Szellemvárosnál, a Femanál van két komoly. Aztán van még a ráczvárosi játszótéren is valami, meg idõként ásnak a Rózsa dombon is.
Komló környékén is van pár pálya.
Szóval nem értem igazából mit szeretnél. A hatalmas összefogásnak nem sok értelme van, mivel ez tipikusan helyi ügy. Pár haver kell hozzá, terület, ásó, kapa, lapát és némi értelem meg munka.

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
Hellotok, én mohácsi vagyok és azt szeretném kérdezni, hogy nem lenne-e jó ötlet egy baranyai dirt pályát építeni? mivel sztem elég közel vagyunk egymáshoz városilag(Pécs, Mohács, Komló, Villány, Kozármisleny stb) össze lehetne fogni! mert nincs sok dirt pálya errefele. és azért vagyunk elegen. Ez csak egy kezdeményezés, nincs semmilyen tervem. Bárhol lehetne de inkább a megye közepe felé Pécs fele, hogy egyenlõ távolságra legyen mindenkitõl. és ha már megye szintû a dolog, akkor elég nagynak kéne lennie.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na mivanmár?!
Mindenki alszik?
Most értem haza kertipartyból.
Ma csak picit basztam be.
Képek a pénteki kispál koncertrõl.
És most alvás.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Persze bejutottunk. Aztán jól bebasztam, és most fáj a fejem. De azért iszok most 1 sört, hátha jobban leszek ;D
Hú, ez jó!
Rakok majd fel képeket, mert azokat is csináltam. Sokat.