Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jaja!

Éjjenek a Mirellák! Még jó, hogy nincs Máté nevü ismerõsünk, mert kettõt kellne egy nap felköszönteni...

Nem látok el a naptárig...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hö!
Mettyú ma tartja a Mirella napját?
Akkor ezúton küldök egy lyukas dobozos sört ;D ;D ;D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
METTYÚ! BOLDOG MIRELLA NAPOT TE ÁTOKFAJZAT!

ittnincs partysmiley, mint az MSN-ben...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jóvanna Koch, ne nyavaloygjál! Azért nem lesz olyan rossz az aTF tuned shock, bármikor jön is meg... Az én telóm úgyis veri...

Márió:
Anyukám csontritkulásos torna videója nem lenne jó Neked? Szívesen odaadom...

Leslie:
A villogó szelepsapit be kell lõni, csavargatni kell a tetejét, és akkor tudod érzékenyebbre meg, kevésbé érzékenyre állítani.. sajnos nagyon gyorsan eszi az elemet.

Na üdv everybody...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Szevasztok, hej!

Bazz, megint odebbteleportaltak az ekezetek...

Zap: semmi hir a tagrol??? Mikorra varhato? Mar alaznek, mer tegnap pattogott valami Nagyshoshi... :) :) :)

Mario: megint ilyesmire vagysz... Hat nem tanulsz??? Mindig a filmek miatt van a baleset, mert asszed, hogy minnya Bender vagy... Pfff... :) :-* ::)

Na repiiiisz!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Este elgurultam a térre de nem láttam senkit (8körül)

ja és nem irigylem a németeket...
ugyanis van néhány útszakasz ami sima, nem ráz és ott van hogy nem villog a szelepsapim :'( ;D
ami amúgy bevált...

tudjátok van aki a tudásával, van aki meg ilyen bizbaszokkal kelt feltünést :P

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jaj ne is mondjátok!!

Nincs valami regeneráló filmetek!?
ami fölépyítés vagy olyan ami bénén is biciglizni visz?!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
hja, 5körül az pont zsír lenne, de hogy a pitsába tag nélkül?!?!?!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
tuti már mindenki rideol... én meg rohadok a suttyóban...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Holnap kellene menni egyet..valami nagyon jót és gyorsat. Kicseréltük a telóban az olajat. Most nagyon mûxik. Menjünk egyet úgy öt óra körül...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Helló Evribádi!

Írok már én is ide, mert már nem bírom tovább... Eddig dolgoztam, de most már nem akarok.

Szombat éjszaka felhívott Wolf pajtás, hogy Zssszzsssss, de szerencsére nem aludtam, hanem a városban száguldoztam. Aztán ahogy beértem a Séta-térre gyorsan meg is találtam a bandát.

Sajnos vasárnap nem mentem sehova bringázni, mert reggel az ablakom alatt dübörögtek el a Suzuki Ignisek. Öh, röhejes. Ezért aztán ki se szaladtam a ház elé nézni az autókat.

Bringázni kéne. Hejjejj...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
És láttátok hogy kiirtották az erdõk a barmok? Nem is tudtam merre járok, az összes ismerõs fa nem volt a helyén... >:(

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Persze Márió, nem is azért mondtam, tudom, hogy váratlan lehetett a dolog, de nekem mostanában sokat segít, bár egyáltalán nem estem nagyon nagyokat...

Egyél egy adag Márkus csonterõsítõt.. rádfér..

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hej dudes

na ja kicsit oda vagyok.
voltam persze suliban "élek még akkor suliba is tudok menni"mondta mindig Fater.

na monyuk most jönnek elöolyanok ohgy nem is tutam hogy azt is odavertem és mocskosul fáj.
meg szédülük,majd szétreped a fejem. >:(

gépnek szerencsére semmi baja!!!

ja állam én vagyok!ugyhogy muszáj volt viszaütni.

S:
nem sokat tudtam volna kontrollálni,mert töük váratlanul jött kia dolog,nem voolt meg már az iv ami elQzQ nap ott volt,igy full szpídel állal a földbe,kis kihagyás azán már csak a földön ülök...

szóval jövQhétig aszem nincs tekerés :'( :'(
De október valamikor szexárd!! :)

Van egy kedves derékgumim igy kibírható a hátfájyás...

na legyetek roszak,kibicegek esete szerintem...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Felmentünk végülis Vidámparkba. Egész jó volt, meg jót tett a frisslevegõ. Naggyon durván retro az a hely.

Márió volt itt az elõbb, hehe, elindult a bringáskarriere a fejlõdés útján. Legalábbis fájt mindene. Igazi nagy firkázás utáni kinézete volt...

A 3as BMWt én is hallottam ... Hehe

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na hella!

Zap:
Nagyon jól tetted, hogy hazamentél szombaton, bár kicsit rossz volt nézni, hogy menniyre magad alatt vagy... Remélem vasárnap pihentél.. Én nagyon odavertem magamnak, és már nem esett olyan nagyon hûdejól. Azért jó kis parti volt, és legalább szagolgattam babaillatot...

Wuff:
Grim nagyon nagy cimborám, imádom, a többieket is ismerem, de azért enm vagyok velük kormántsem olyan jóba...

Koch:
Kit akarsz Te lenyomni? 8)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

köszönet érte wolfnak, akit sokkal nagyobb pofájúnak képzeltem ;D
de télleg :)

Már te is azzal jössz, hogy dagadt vagyok?! Ejjj...

ehh nem ;D
bátyám sokkal dagább 8)

Zap: azé jó énis tudtam használni....

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Udv foldlakok!

Bazze, ittenrol elteleportaltak az ekezetek...

Ya, Zap-mester szerelt egyet es neztunk rallyt, azt 20. sufnitunning swift mar nagyon gyer volt, ezert uccu haza, de mint minden rallybamulo fasz, persze nem otvennel, erre nem tudtam kimenni komlora, mert buzi fasz 3-mas bmw-vel fejreallt a hatoson,... Kocsog, hulye... Aztan meg jon a seggemben a focus wrc es kicsit tolom neki (nem mintha nem elozott volna le nagyon rovid ido alatt) es ket kanyarral odebb, vazze ott okadok az itiner csoka a kanyarban, de odebb sem lepett, csak hanyt... Pffff...

Info: tagom uton van hazafele es minnya megjon es porra alazok mindenkit...

Mario: Este seggedre verek... Kinn leszek teren, gondolom jon mindenki...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Shoshi, és Dope-T meg Dr. Mammut is a haverjaid? ;D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Márió: Jobbulást. Meg respect a helyzet frankó kezeléséért. Én biztos betojtam volna, ha kiugrik az állkapcsom... Gép egybemaradt? Fúúú. azér durva lehetett...

L_L: hagyjad ám nyugodtan. Neked adom, vagy ajándékozd el, vagy dobd ki. Úccse jó már, nem?

Ti meg legalább csináltatok egy rakat jót. Na jó, én is. A pénteki ride az jó volt, bár fárasztó. A szombati rallyn csak mondjuk az elsõ 10 gép ment jót, de nem volt nagy eresztés. Meg tele volt minden Zombival. Vasárnap majdnem elmentem tekerni, de felhívott a Gabesz, hoogy "VAAAAZZE, Vigyázz, mer tele van az erdõ gyerekes, kutyás orkokkal. Minden 5. m-re jut egy nagyobbfajta család..." Úgyhogy azt is kihagytam. És még Collective sem volt :'(