Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
.
.
.azthiszem nekem [glow=red,2,300]õ[/glow] a kedvencem.!!!!
Nyalókat nyerhet az aki eloszor veszi eszre a piercingjet.! ;D

W: kosz a manit.!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
LL Junior:
Eccerû a dolog, tekergeted, meg közben a kis kezeddel kocgtatod, és akkor kiderül.. Nálam ha nagyon meg van szorítva, akkor kevésbé érzékeny...

Márió:
Vazz.. nem gyütt email...!!!!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Leslie:
A villogó szelepsapit be kell lõni, csavargatni kell a tetejét, és akkor tudod érzékenyebbre meg, kevésbé érzékenyre állítani.. sajnos nagyon gyorsan eszi az elemet.

mikor érzékenyebb? nekem most teljesen meg van szorítva de jó.. sima úton néha kussol mondjuk... ::)

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Mirella vgyok!
És köszönöm a köszöntést.
Jól esett.
Pláne az a lyukas doboz sör. Köszi Tomi.
De ez eszembe juttatta, hogy mi jövünk Neked sörrel. Bazze, már annyi filmed van, hogy biciklizned sem kell, csak a TV elõtt dögleni. Irigyellek. ;D Ráadásul olcsóbb is, és kevésbé balesetveszélyes!
Az a kis mókus elég faszán néz ki a kaliperen. Vajon jobb lett tõle a fékhatás?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Zap,Shosi csekk imél!!!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Zap:
Itt sajna nincs olyan smiley, amit most küldenék Neked... Szerencsére. Ez egy kulltúrrállt fórum vazze...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
http://users.atw.hu/tamsbubu/grr.jpg

ezt láttátok már?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Na figyu!

Intézek egy dvd-t és kérném rája az Eastern Standard 2-t egyben. Az nagyon teccett. Odaadtam Zapnek, és azóta nem láttam...

Shoshi: Ne aggódj, én se ... ;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Shoshi: Ez igencsak jót tett a szememnek, köszi!

dnl: Mani megy!

Zap: 7végén viszem ám a Biszti cd-t, bocs, hogy igy elmaradt!!! Hétvégén mennyünk egy jót tekerni, naaaaa!!!!!

Tom: Zssssssssss! Te meg kapsz sört DVD-ért cserébe!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
Shosi: kosz, akkor kerdezd meg ocsed, azt ird le mit mondott.

nezzetek meg mit tudnak a kerekparos sport egyeb szakagaiban a lelkes fiatal sportemberek.! eljen az egeszseges eletmod es a sok mozgassal fenntartott kivalo fizikum .! (igaz Mario.?)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Dnl:
Rákérdezek, de lehet, hogy õ sem tud többet... akár fel is hívhatod.. nem tudom, hogy tudja-e...
Nekem jó a mostani összetétel, de azt is tudom, hogy eleinte fostam tõle, mert annyira tapadt, hogy aszittem, hogy leesek a géprõl, amikor elõször fékeztem.. Én szeretem így, lehet, hogy másnak nem jön be...

Kérj kicsit keményebbet.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
Shosi: mar nekem is hájeszem van, tehat egydugattyus. Akkor majd ocsedtol szivesen veszek reszletesek infokat (persze nem penzert, csak kepletesen, eeerted). megkerdezed tole es ide beirod, vagy hivjam fel.?

Tomidny: kosz, kb nekem is igy jott vagy talan lassabban, de akkor nem en voltam a hulye. A bitorrentrol mar en is olvastam, de tul bonyolultnak tunt. Viszont talaltam hozza egy fizetos weboldalt, talan erdekel: bithumen.tx.hu, www nelkul. el tudod mondani mi ennek a lenyege, vagy miben kulonbozik a "hagyomanyos" filemogosztoktol, szivesen okosodok, teljesen el vagyok maradva ilyen IT teruleten. Aztan kesobb tarthatnl majd szelesebb korben is eloadasokat mint a Mindentudas Egyetemén csak mi mondjuk a setateran gyulekeznenk. Elobb toled okosodnank, aztan a villanyi kiralyleanykatol. hehe

Kolyok8: üdv bakker. Jo hogy te is csatlakozol, akor majd megadhatod az 1500 forint tartozasod meg a DJ2-esedbol, tuuuuuododooooood....?!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Sok szeretettel a pécsieknek és mindenkinek, aki ide írogat:

http://www.oneal.com.../8-1024x768.jpg

:P ;)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na figyu!

Dnl:
Vazze, nem tudom ám, hogy mibõl van a pofa, nekünk jó, de mi kétdugattyús féket használunk, lehet, hogy teljesen más az XT-vel, asszem Neked az van...Szóval ennyit tudok, és mi vagyunk a Gyula fiai... Öcsém lehet, hogy többet tud. Én megkérem, hogy csináltassa meg, és olyan legyen mint múltkor, és olyan lesz, mint múltkor és nekem jó a dolog.

Tomy:
Végre hallani felõled... Intézek egy dvd-t és kérném rája az Eastern Standard 2-t egyben. Az nagyon teccett. Odaadtam Zapnek, és azóta nem láttam...

Mindnekinek jobbulást, akinek baja van, mindenkinek jobb napot, akinek nincs, és mindenkinek minden jót...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
dnl:
Hát én általában edonkey-val töltök le, de hétvégente beizzítom a bittorent kliensemet is az új Csillagkapu részek miatt. Mindkettõre igaz az, hogy türelmes embereknek való.
Az edonkey átlagos letöltési sebessége 23kbyte/s. Ami ugye nem soknak tûnik, de van, hogy felkúszik 50-60ra is. Ez úgy napi 2G cuccot jelent. De nem azt jelenti, hogy beállítok 1 filmet, és másnapra lejön. Kb. 5-10 cucc van beállítva letöltésre és ezekbõl tölt le darabokat. Aztán van olyan film, program stb, ami nagyon gyorsan lejön (viszonylag), mert sokaknak megvan, illetve sokan töltik.
Pl. a Monkey Style 2-t vagy 2 hónapig töltöttem. De lejött és jó.
Viszont a Spiderman 2 2CDje kb. 3 nap volt...

A lényeg az, hogy az edonkeynak folyamatosan mennie kell... ;D

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
Ja, epp browsingoltam, amikor ertetlenul tapasztaltam hogy miert olyan nagyszam a VGA kameraval felszerelt telefon, mikor mar van ilyen .???!!!

Tomidny: mit hasznalsz letoltesre.? mi kiserleteztunk filemegosztokkal , de mindd valami kibaszott lassu, es hirtelen felindulasbol letoroltem oket a picsaba mindd.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
Mario: huuuu, bazzzmeg, amikor olvastam a beszamolodat, hat nagyon megijjedtemn, azthittem mar a korhazbol irsz, nyakig gipszbe kotve, es szivoszallal hasznalod a billenytyuzetet is.! Eleg szarul hangzik a helyzet, de veled vagyunk, RESpECT.
ja, en tavaly nyaron 3szor voltam az ambulancian osszevarratni magam, ugyhogy ha igazan kemeny rider akarsaz lenni huzz bele, mindjart itt az osz.!

Bandi: cipot nem talaltunk, de van 6par idegen zokni es egy vilagoskek nõi tanga a lakasban. Az utobbit megtartom szivesen, de a tobbit majd atveheed termeszetesen. A Mirella nem akarja bevinni neked, mert ez tul ciki. Penzt akkor tudnal kuldeni.? kosz.!

Tomidny: DVDk miatt bocs, vhogy mindketten amasikra szamitottunk hogy elmegy hozzad a lemezekert. De matyi ismet vallara veszi a kilometereket es hazamegy hetvegere.

na hello, akkor majd megint 2het mulva jelentkezem.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Zap:
A sör az mindig jól jön... :D
Csak tudnám végre kiosztani a DVD-ket... ::)

Ma nem tudok menni bringázni, mert focimeccsre megyek. :-\
Az elõbb rendeltem meg a Genesis-t.

Meg letöltöttem a Monkey Style 2-t, meg a Eastern Standard 2 is lejött már teljesen. Szóval van filmem dögivel, de alig jut idõm megnézni õket, mert hétvégén szüretelek, bulizok, vagy másnapos vagyok. Hétközben, meg csak beleesek az ágyba. Eh, kéne egy kis szabadság...

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
Na igen, a Mirellak nekem is fontosabbak mint a Mate-k, inkabb oket koszontom ma fel... de varjunk csak, van egy lakotarsam..., ja de ot is mettyúnak szolitjak, ugyhogy akkor o se mate. pfhuuu, igy meguszom ajandek nelkul.

Shosi: vegulis nem talalkoztunk, de meselj mar nekem akkor ilyen elektronikus formaban hogy milyen osszetetelu beteteket hasznaltok. En a multkor ott a bokaccso mogott valami "puha" konfiguraciot kertem, de nem valt be. Ti is oda jartok igaz, nem ti vagytok a "Gyula fiai" .? Mondd mi a varazsszo, milyet kell rendelni.?

En akartam menni Komlora, de a fasz mate-sinka-bandi brancsbol mindenki anyuka szoknyaja mellett orizta a csaladi beket, uh vegulis nagy duzzogva otthon maradtam, fel kellett volna hivjalak titeket is. fukketínó .

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Tomidny: Nem szomjazol 2 sörre? ;)
Mi van veled egyébként? Régen láttunk... Vagyhát legalábbis én.