Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
Nekem is nagyon bejön a váz, de leslie beleszeretett, ezt multkor említette. ghost riders in the sky....
nekem ez a favorit: http://www.ghost-bik...tegory=Freeride

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
LL egy szellem.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
ezt leslienek: http://cgi.ebay.de/G...bayphotohosting

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Zapat, asszem az este lefújva. Kedvem van, de csak szolíd túrához és nincs kedvem mindenkit fölhívni, hogy jajjj, jöjjön már, jó lesz, meg nyafogásokat, kifogásokat hallgatni. Annyira, hogy inkább pusztulok tovább. Szomorú, deez van. Nem ismerek magamra. Illetve de. :D Vagy menjünk ketten. Vagy kérdezzük meg Shoshi, vagy GFabeszt. Vagy mittom én de nekem nincs kedvem rádumlósdit jáccani...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
vazze ez durva
majd felfordult a gyomrom:ysz:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Böböbööö... Kezdõ kozmetikusoknak! :D

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
tessékFeltöltött kép

Hunor

Hunor

vendég

• fórumtag
  • 115 posts
Éljen Sósmogyi!Feltöltött képSrácok!azért valami torta vgya ilyesmi kéne a mesterembernek!Feltöltött kép
Szeretem az édesanyám által elõállított pörköltet tejföllel és nokedlivel!

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
Az azért kemény volt, hogy amikor Márió válaszolt vkinek, hogy eszem a sósmogyoróm, akkor mindenkinek mogyi ugrott be. akkro kezdõdött az elmélkedés, hogy vajon, hogy köszöntsük fel:) le kellett volna menni a vászon(?) elé, aztán elnyomni a boldog szülinapot;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
2 nappal ezelött kerestem, hogy elõre felköszöntsem... :D

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
Éljen! sosmogyika 15 éves:D hurráhurrá!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Rád fért... :D Ja, valamelyik este majd mehetnénk egy túrát. Be kell törnie a csukának... Olyasmi, mint a tiéd, Zapat. És akkor bringa seni?!?! Ökörködõs-ugrálós?! Vagy nagyot csapatós?!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Hehh, megviselt az óraátállítás?
Eddig úgy néz ki, hogy ma gyalog megyek csajommal, meg egyébként is problémás lenne bringára ülnöm, mert valaki agyonvert éjjel...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Rám jött a nemaludhatnék... Bööö... Nem jó...

Figy, skacok, holnap, illetve ma nincs semmi dolgom és minden bizonnyal jó idõ lesz. Ergo menjünk hegyre! Mivel ma, illetve tegnap nem tudtam veletek menni.

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
vicces videjó: http://vicclap.hu/movie/1827/
sajnálom szegény embert...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Látszik, hogy nem tiszta a tekintetem... :D A videjó viszont nagyon üt!!! Vááá... :D

Nem fogjátok elhinni!!! Az elöbb KisBével MSN-eztem... Heheheheehe... Mert fölhívott, hogy kell neki sok vicces videjó és elmondtam neki, hogy vegyen völ MSN-en, aztán kapott sok linket... Olyan volt, mint átélni egy paradoxont. KisBé netezik. Heheheheeheheeheehe...

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Igaz, hogy lesz Kranked 6?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Zapat, a te tegnapi képeid?

Ezt keresed?

Köveskanyar video

Aktuális civil

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
bq: én leslie mellett ültem

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Képek jók!!!!!
Pintér Ákos bringáján miyen bukó van?Arra a fekete-fehérre gondolok...