Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Szép ató, jó ató...

http://carstyling.hu...ower.php?id=678

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Az az önhiba, hogy fasznak kell versenyezni családtagokkal... Ez nem önhiba, hanem felelõtlen faszság, amibõl ált. baj szokott lenni. De ez úgy látszik bejön az embereknek.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
A megszúszás, vagy hogy valami megdobja a seggét, az sztem nem önhibe. Ha látod, de kerülni már nem tudod, a korrigálás rajtad múlik, de sztem ez akkor sem önhiba. Ha pedig megdobta valami a kocsit, irányíthatatlan lett és a végén csak épp nekicsúszott a szalagkorlátnak, akkor valszeg ami rajta múlott, azt megoldotta... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
de annyira kurvára kezdek besokalni, hogy azt el nem bírom mondani... :(

dobok majd. semmi tragikus sérülés nincs rajt amúgy. még aztse mondom, hogy megijedtem a balesetben. a barátnõje az síkítozott élénken, meg a kiskölyök az szerintem kicsit "ellesz kenõdve"
csak a már megint baleset.. meg hogy a bátyámmal.. :(
amikor elindultak "versenyezni", midnenre gondoltam bazzeg, mindenre... apám véletlen meglöki, vagy jön egy szembejövõ és csatt, vagy akármi... de hogy így "ön"hibából... :(

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

senkinek semmi baja. (sajnos túléltem eztis...)

Azért ezt neee! Mármint az jó, hogy senkinek semmi baja, de a zárójeles rész... Bööö...

Dobj majd a Clioról egy képet, ha nem gáz ilyet kérni...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
senkinek semmi baja. (sajnos túléltem eztis...)
apám felcukkolta bátyámat, hogy úgyse tudsz megelõzni hazafelé..
HA Pécsrõl mész Bikal felé, akkor, ahogy beérsz egyházaskozár-ra, van egy hosszú nyújtott jobbos kanyar.
abban a aknyarban jöttünk hazafelé, pécsre.
apám külsõ sávban xantiával (mellette neje), bátyám clioval belsõsáv (én, "barátnõje", és a 9éves mostohaöcsénk az utaslista).
elkezdett elõzni ugye, már van egy bõ egy autónyi elõnyünk, amikoris megcsúszott/dobodott a clio segge.....

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Thx!

Na, LL! Elmondod részletesen, vagy mondatonként húzzuk ki és rakjuk össze, ahogy tetszik?! Mi volt? Mert egyszerûen nem értem. Apudnak, bátyádnak lett baja?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Tomy: és ennek a subarunak mi a pontos neve?

Subaru Baja
És Turbo vagy Sport a neve attól függõen, hogy milyen motorja van, de ez oda is van írva...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

']kinek volt a hibája?

sorrendben?

apám, bátyám, technika.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Akkor maradj a pénzdobálásnál. Az mekkora!!! :D

Tomy: és ennek a subarunak mi a pontos neve?

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
kinek volt a hibája?

vazze kokk a pénzes az nagyon durva. fizikai képtelenség.....fõleg direkt.:scared:

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Ez annyira nem zsííír. De akkor gyakorold ezt!

ez enmjó, tériszonyom van.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Mivan? Csak nem a Clioban?
Bazzeg te se ülsz be mellém mégegyszer, ha ennyire vonzod a többi autót...
Csak észak-déli irányban tudsz feküdni, mert mágnes vagy? Jesszus, komolyan megrémisztesz ember...

de a clioban.
asszem városon kivül nem ülök bele többet... (márha rendbe lesz egyáltalán rakva)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vagy ezt!!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mivan? Csak nem a Clioban?
Bazzeg te se ülsz be mellém mégegyszer, ha ennyire vonzod a többi autót...
Csak észak-déli irányban tudsz feküdni, mert mágnes vagy? Jesszus, komolyan megrémisztesz ember...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ez annyira nem zsííír. De akkor gyakorold ezt!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
átéltem életem 2. húzós autóbalesetét..
zsír :(
megint félek mindentõl, amiben sebesség van.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Csak hanggal! Gyorsolvasó gyerek. Nagyon durva! :D

A srác elég hihetõen adja elõ...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Csak az a baj, hogy amerikába szánták, aztán ott nem jött be, és asszem le is akarnak állni a gyártásával. Pedig volt 2.5l-es turbós verzió is belõle...

Õ az... 2.5l Turbo = 210LE

van 2006-os pdf a Subarunál róla, szóval akkor még talán van remény, hogy egyszer ide is elér...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
EZ MEKKORA MÁR!!! Az egyik új kedvenc!!!