Mi ez a jegyes téma?
Ez valami elrugaszkodott agykreálmánya valakinek, nem?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Started by
albertfish
, 2004. March 11. 21:32
Posted 2004. October 14. - 13:31

Posted 2004. October 14. - 13:17

Sajnos csak November 1-tõl lehet megvásárolni a Halfway to Nowhere-t... Az azt jelenti, hogy leghamarabb kábé november 7-én, a téli palota ostromának évfordulájára van itt..
Még három hét....
Még három hét....
Posted 2004. October 14. - 13:14

Télleg kell jegyet intézni Márijónál?
Egy nekem kell tutira, Márijó légyszíves....
De lehet, hogy majd három, vagy négy kell, még egyeztetek.. Holnapra választ adok vazz..
Zap: Apróba újra regisztrálni kel magad... Na benyomtad a kaját, és most bambán bámulod J ügynököt, mi?
Egy nekem kell tutira, Márijó légyszíves....

De lehet, hogy majd három, vagy négy kell, még egyeztetek.. Holnapra választ adok vazz..
Zap: Apróba újra regisztrálni kel magad... Na benyomtad a kaját, és most bambán bámulod J ügynököt, mi?

Posted 2004. October 14. - 13:11

Ok. Szombat remek. Én egész nap ráérek, lehet, hogy már délelõtt elindulnék. Van vkinek kedve jóóóóóó nagyot menni?
Posted 2004. October 14. - 13:09

Posted 2004. October 14. - 13:00

Posted 2004. October 14. - 12:20

AHHHH, tudok írni!!!!!!!
Köszönöm, hogy eddig nem tudtam! Hogy miért köszönöm? Mert végre rászántam magam arra a 3 és fél perces melóra, hogy a munkahelyi gépen is megszabaduljak a kicseszett Aprópuha Köztesháló Felfedezõtõl!!! És felrakjam a Tûzrókát! Mer az AKF nem engedett ideírni. Mer egy szar.
Micsoda különbség, sebesség, ahhh, nirvána....
Köszönöm, hogy eddig nem tudtam! Hogy miért köszönöm? Mert végre rászántam magam arra a 3 és fél perces melóra, hogy a munkahelyi gépen is megszabaduljak a kicseszett Aprópuha Köztesháló Felfedezõtõl!!! És felrakjam a Tûzrókát! Mer az AKF nem engedett ideírni. Mer egy szar.
Micsoda különbség, sebesség, ahhh, nirvána....
Posted 2004. October 14. - 11:11

Posted 2004. October 14. - 11:08

Asszem a 4es busz megy arra, meg a 20-as.
Ha a horizontálisan felülrõl jössz, akkor meg a 2-es, meg az egyes.
Mindegyik csak a közelben rak le. Ha 4es, 20as, akkor Müjégpálya, ha 1es, akkor meg a PÉTÁVnál kell leszállni és átgyalogolni az iskolákon.
Nehéz eset. Menj taxival. ;D
Ha a horizontálisan felülrõl jössz, akkor meg a 2-es, meg az egyes.
Mindegyik csak a közelben rak le. Ha 4es, 20as, akkor Müjégpálya, ha 1es, akkor meg a PÉTÁVnál kell leszállni és átgyalogolni az iskolákon.
Nehéz eset. Menj taxival. ;D
Posted 2004. October 14. - 11:08

Posted 2004. October 14. - 11:06

Mário plízz, kérek én is jegyet.. :
!!
azért az nem úgy van, menni kell!!! tudom hogy nehéz eset vagyok, ,,, a tescot tudom merre találom,,ja és busszal mondjátok az útvonalat,a buszállomástól...no bringa..köszi

azért az nem úgy van, menni kell!!! tudom hogy nehéz eset vagyok, ,,, a tescot tudom merre találom,,ja és busszal mondjátok az útvonalat,a buszállomástól...no bringa..köszi
Posted 2004. October 14. - 11:01

Posted 2004. October 14. - 10:58

biczaj: Mário a jegyfelelõs... Tõle kérj... Amúgy persze, hogy az állomás irányában... És nem ellenkezõ irányba, mert Uránváros túlsó végén van... A sportcsarnoknál... (MIZO) Menj a vasút mentén minél közelebb, aztán a felüljáró elött lesz a koripály és amögött (É-ra)... Ha most se tudod, nem jössz és kész... ;D ;D ;D
Posted 2004. October 14. - 10:53

Shoshi háát ez nem sokat segített... ;Duránváros tudom hol van, de annak miköze a vasúthoz, mert ha az állomás felé autózok, akkor ellenkezõleg haladok uránvárossal,, na nem értem mindegy...
valaki tudna nekem jegyet szervírozni?? ???negyon megköszönném,,,
valaki tudna nekem jegyet szervírozni?? ???negyon megköszönném,,,

Posted 2004. October 14. - 10:15

Hi!
Ja, egy jegyet nekem is plíííz!!! Én tuti ott leszek... Oksa Márió?!
Shoshi: tegnep kössz a pléjszprezentálást... Yool éreztem magam...
Dnl: akár tekerhetünk... Így is, úgy is... ;D Meg mostanában csomót látom húgodat a suliban... ;D ;D ;D
És most engem tuti nem érdekel az esõ sem... Csak még nincs gatyám...
Na, most lépek...
Ja, egy jegyet nekem is plíííz!!! Én tuti ott leszek... Oksa Márió?!
Shoshi: tegnep kössz a pléjszprezentálást... Yool éreztem magam...
Dnl: akár tekerhetünk... Így is, úgy is... ;D Meg mostanában csomót látom húgodat a suliban... ;D ;D ;D
És most engem tuti nem érdekel az esõ sem... Csak még nincs gatyám...

Na, most lépek...
Posted 2004. October 14. - 09:54

Okkés.. már mondták, hogy jó, de eddig még nem szántam rá magam...
Megnézés... Mehetünk szombaton, csak ne essen, bár lehet, hogy az sem fog érdekelni... 8)
Megnézés... Mehetünk szombaton, csak ne essen, bár lehet, hogy az sem fog érdekelni... 8)
Posted 2004. October 14. - 09:52

Hejj, Shoshi ezt neked elsõsorban: megnéztem tegnap a Tüzben edzett férfi c. filmet, Denzel Washingtonnal a fõszerepben... Ha tetszett a Training day, akkor ez is nagyon be fog jönni!!! A zene...a helyszin...Mexikó...gyerekrablás...Christopher Walken vendégszerepel!
http://www.manonfiremovie.com/
Mennyünk LapisTubesToronyVöröshegy kört... Zap, gyere ne csak a képeken tapasztald a ködöt...
http://www.manonfiremovie.com/
Mennyünk LapisTubesToronyVöröshegy kört... Zap, gyere ne csak a képeken tapasztald a ködöt...
Posted 2004. October 14. - 09:35

NWD5-re menni kell... Mennyünk is...
Szivárnyvány Gyermekláz: A Mûjégpálya mellett, vagy a TÁSI mellett, Urányváros, az AutóTuning bolttal szemben... Mecsek Áruház felõl autózol a Vasútállomás felé... 8)
Szivárnyvány Gyermekláz: A Mûjégpálya mellett, vagy a TÁSI mellett, Urányváros, az AutóTuning bolttal szemben... Mecsek Áruház felõl autózol a Vasútállomás felé... 8)
Posted 2004. October 14. - 08:37

Hi...
Én is mennék, mert Barcshoz közelebb van mint pest...Kell lefoglalni jegyet??
Hol az a gyermekház??
Ha kell elõre venni jegyet, nem tud valaki nekem venni, vele telefonon egyeztetnék...
elõre is köszi a segítséget..
Én is mennék, mert Barcshoz közelebb van mint pest...Kell lefoglalni jegyet??
Hol az a gyermekház??
Ha kell elõre venni jegyet, nem tud valaki nekem venni, vele telefonon egyeztetnék...
elõre is köszi a segítséget..
Posted 2004. October 14. - 00:02

szeva sracok.
Shosi: most mar tenyleg felhivom ocsedet a hetvegen.! viszont kellene megegyszer a szama, mert termeszetesen nem irtam fel. es lecci kuldd el emailben is dnl@freemail.hu -ra mert holnap lemondom az itthoni netet.
szombat-kedd veletek tartanek mindenfele tekresben (vagyis aminek koze van ket kerekhez). otthon leszek, es biztos nagyon fogom unni anyamek pofajat...
Zap: superzise me honnan van meg.? ha viszek vinyot szivesen latsz egyik este.?
Mario: lattal valami izgalmasat szemben.? allitolag van uj pasija,bar most hogy ilyen hideg lett biztosan csak a takaro alatt csinaljak... azert kitartas.
Shosi: most mar tenyleg felhivom ocsedet a hetvegen.! viszont kellene megegyszer a szama, mert termeszetesen nem irtam fel. es lecci kuldd el emailben is dnl@freemail.hu -ra mert holnap lemondom az itthoni netet.
szombat-kedd veletek tartanek mindenfele tekresben (vagyis aminek koze van ket kerekhez). otthon leszek, es biztos nagyon fogom unni anyamek pofajat...
Zap: superzise me honnan van meg.? ha viszek vinyot szivesen latsz egyik este.?
Mario: lattal valami izgalmasat szemben.? allitolag van uj pasija,bar most hogy ilyen hideg lett biztosan csak a takaro alatt csinaljak... azert kitartas.