Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
ez most lebaszás?
tényleg nem figyeltem ha írta valaki
de az meg nem megsértõdés volt, hogy gyalog jövök.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
L.L.:
Egyébként ha jól emlékszem pár oldallal elõrébb leírta valaki, hogy milyen buszok jók arra. Nem akartam leírni, hogy mi az, de már nem bírom tovább.
Neked, ha suliból jössz, akkor a 4 vagy a 20 lesz a jó. A Víg Apát elõtt állnak meg, mész 2 megállót, és ott is vagy.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
akkor? 6óra?
skacok?
[me=Lord_Leslie]aki rájött idõközben, hogy sokkal egyszerûbb átsétálni mint buszozni (bringa most felejetõs)[/me]

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Ez teccccik: Réjnbovcsildrenháusz....!!!

Gyertek sokan!

Esetleg kérünk nektek még pótszéket. Ma voltam letisztázni a részleteket a technikussal. Mi is csak hatra megyünk. Ja a film már nálam van, de nem fogom megnézni, KOMOLYAN!!!!

Ha söröztök elõtte, nem baj, de KO ne legyen senki. Mi vagyunk a felelõsek a helyért!!! Szerintem lehet bringával is jönni (remélem be engedik hozni az elõtérbe), csak ne sárosan........ Utána tuti mindenki be lesz gerjedve, úgyhogy elvisszük zúzni a gépeiteket.....
Aki tud, hozzon dig. fényképezõt, mert kellenek fotók!!!

Köszi, meg minden és holnapig viszlát......
Chicken

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Zap: ez nem volt kérdéses... Még yoo hogy kecóval megyünk filmet nézni...

KÉRDÉS: vlk tud prezentálni egy kormányra szerelhetõ lámpát? Csak az este folyamán... Elõre is köccce...

Shoshi: azé eszembe jutott, hogy edzõdni csúnya idõben is lehet, de napsütéses bringázáshoz a yoo idõ elengedhetetlen... :P :P :P

Amúgy, ha minden ok, tényleg lejóhetne 6 körül ütközni lónál, s betámadni egy sörfõzdébe, s minnyá megrohamozni a Komlószánsziti által birtokba vett réjnbovcsildrenháusz-t...!!! ;D ;D ;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Kedves Fijjuk,

éN nEm meNek HOlnap, Ne váRlyaTok!

bArátY ÜdvözLettEl:

1 LyóBarát

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Akkor betámadunk bringával?
Hmmm, legyen.

(Esõben nem megyek)

Na nekiállítom a tõtõmet éccaka a maradék aksiknak.
Meg megpróbálom megszerelni a lámpám.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Shoshi:
Ja, szerencsére elég jó banda jön össze, aztán lesz ott sok munka, meg mulatság.

Ma veszek néhány alkatrészt a bringámhoz, hogy menetképes legyen, aztán holnap behozom kis karbantartásra. Este akkor én is bringával megyek a kidhouse-hoz. Meg lámpával ;)
Remélem tényleg így lesz...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Tomy:
Jól hangzik... Kis kreatív kuckó, ahol megteremted a végtelen lejtõk feltételeit?

Zap:
Intézkedjél, én meg veszek ma elemet... 8)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Shoshi:
Hát most alakult a cég ahova megyek dolgozni, és ott van kiadó iroda. Aztán ott lesz sok gép, meg vicces emberek akik a monitort bámulják egész nap. ::)
Majd beoltom õket, hogy a bringázás milyen jó ;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Az a holnap éccakai szimpatikus.
70% már, hogy ok, és a szám csak nõ...

Nem lehet lámpásbringástul filmetnézni menni?
Az mekkora jó lenne...

Odamegyünk, azt ha nem jó, betosszuk Emilhez és film után már lehet is menni.

Ezám a zélet, vaa!

Városbanrohangálás szabályoz. (rulez)
Szépidõ uralkodik! (szintén rulez)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Tomy:
Milyen irodátok lesz?!!!?!?!!??!??

Koch:
Ma bixtosan nemjó, megyek edzeni 17:00-ra, elõtte még egy postát is el kell intéznem, úgyhogy ma sajnos nem..
Holnap viszonyt jó lenne, ha nem esik.

Isteni idõ van.... Mindneki intézzen ügyet a városban! :D :o 8) :P

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Kertvárosi biciklisek, SZEVASZTOK!!!
Uránvárosi orkvadászok, SZEVBASZTOK!!!
Mecsekaljai montenbájkosok, SZEVASZTOK!!!
Belvárosi menõzõskétkerekûsek, SZEVASZTOK!!!

Shoshi: nem lenne kedved ma tekerni egyet? Ráérek mostantól... Lécci hívj, mert nem leszek netközelben...

Holnap talizhatnánk 6körül lónál... De én tuti brinyóval megyek... S az éjszakai rettenet yoo ötlet, de nincs kormányra lámpám... :( Most mit tegyek? ??? De ha vlk kisegít... 8) Akkor megyek! ;D

tomy: lécci nézzük majd meg együtt... :P

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
naa naa naa mivan akkor a holnappal?
hánykor taláxunk, pontosan hol, meg melyik busszal jutok oda

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Shoshi:
Ja, de idén még nem veszek Subarut. ;)
Amúgy valószínûleg a Korház téren lesz az irodánk. A MatávCom fölött. De oda legkorábban decemberbe költöznénk, de szerintem inkább január lesz belõle.

Ma reggel álmos szemmel megrendeltem a 2003as Rampage DVDt. Majdnem rávettem magam a Suspect-re is, de azt majd legközelebb ;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Bizony, bizony, jól nyomtuk. Az volt a legjobb az egészben, hogy nem volt mély sár, azért egyet-kettõt vetõdtem bele, hogy legalább a bukót használjam.. ;D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Tomy:
Igazad van, keress pnzt, mert akarok Subiduval csapatni... Csak tudod, ne dolgozd magad halálram így sem látunk eleget, mert mindig valamilyen ipari alkoholista helyen tartózkocc. ;)

A. W.:
Baszki, Ti legalább mentetek.. Nekem kimaradt a hétvége, bár voltam futni, de az nem csúszkál a vizes köveken. Jól nyomjátok... 8)

Márijó:
És a péntek esti szellemharcos beszámoló?
Na szóval nekem van egy Panasonic TV-m, 100 Hz, 72, sík, asszem 140 körül volt... Mostanában már láttam 130ért is. Én nagyon szeretem, és télleg tuti. Jobb nem kell, ezen is nagyon nagy és éles a Szerencsekerék Viktorral és Horváth Évával...
Játékos: Alap Dimarson házimozi, a 300-as. Az 40 ropi volt, és szinte mindent lejáccik. Az újak már tudnak wmv fájlokat is, meg asszem avikat is jáccani, bár az enyém is lejáccik valamilyen számítógépes formátumot, de nem vágom melyiket...
Nekem jó, nem vagyok ilyen vájt fülû szakértõ, szép rajta a Collective és a Disorer is.. és jól bömböl. Gyakorlatilag csak ezért akartam tv-t meg hácimocit...

Na píííxxxx

Slácok!

Holnap Disorder után egy iszonyatos esti csapatás? He? Vagy rossz ötlet? Beöltözünk... 8) ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ja engem is érdekelne hogy biciglivel vagy baszal.

Béd szép hely,kicsit sok cigány van,de horgászni kurva jóó ot!!

S:
Neked mijen videjó,dvdjátékos tv stb van?hogy mükszik?hogyért vettdd....?mesélj pliz.dehogy pliz.kérlek

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
kérdezem másként...
a kerotól, hogy jutok el legegyszerûbben oda? (nem taxival ;))

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Délután kettõ óra, Pálosok. AW és harcostársa elszántan bámul bele az esõfelhõkbe, szipusok kótyagos pillantásaival kisérve.. Az útvonal tiszta, ellentétben az erdõvel. Mandulás-Remete rét-át Jakab hegy felé, aztán gyors választás: küzdjünk tovább felfelé, vagy azért induljunk már haza, mert mégiscsak kibaszottul szakad az esõ... Középút, kicsit még felfelé, aztán Éger-völgy. Közben olyan pára, köd, esõ, sár, mint már nagyon rég nem! Iszonyú jó volt!! Széchenyi téren direkt lassan menés, hogy lássák mennyire kemény vagyok ;D Az Author egy nagyon jó bicaj, néhol jobban fogott a madzagos Hayes, mint az olajos Magura...

tom: Ennél is többet akarsz keresni? Bár nem tudom mennyit keresel... Mennyit keresel? Sokat találsz? Bocs.