Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Started by
albertfish
, 2004. March 11. 21:32
Posted 2004. October 19. - 10:51

Posted 2004. October 19. - 10:48

Posted 2004. October 19. - 10:48

Posted 2004. October 19. - 10:46

Én ott kezdtem a programozói pályafutásom egy nyári tanfolyamon. Érintõbillentyûs Primo-val! Nagyon hardkór volt...
Ha jól emlékszem úgy '85 táján lehetett :
Ha jól emlékszem úgy '85 táján lehetett :

Posted 2004. October 19. - 10:40

Érdekes lesz besétálni a Childrenhouse-ba, sok hardcore montis a gyerekrajzok, gyurmafigurák között..
Ejj, szép délelõttöket töltöttem el én is ott a különbözõ foglalkozásokon.. ;D
Ejj, szép délelõttöket töltöttem el én is ott a különbözõ foglalkozásokon.. ;D
Posted 2004. October 19. - 10:39

Posted 2004. October 19. - 10:36

Posted 2004. October 19. - 10:23

Nah, a 1/4 7 mááár dõlt nekem.
örülök, ha 7re odaérek.
Majd csörgök valakire. Foglaltok helyet nekem, meg a gépezetnek? Köfi
örülök, ha 7re odaérek.
Majd csörgök valakire. Foglaltok helyet nekem, meg a gépezetnek? Köfi
Posted 2004. October 19. - 10:04

Kimostad? Vazz... Én abban a gatyában festettem, meg parkettáztam. Nembaj, lesz helyem. Majd átélhetitek mellettem, hogy a filmen látható extrématlétáknak valójában milyen szaga is lehet egy nap ugrálás után.
Posted 2004. October 19. - 09:59

A cuccaimat tegnap kimostam, összekészítettem, délután feldobom a bringára a lámpionokat meg veszek még pár elemet...
A többi majd jön magától...
A többi majd jön magától...
Posted 2004. October 19. - 09:58

Zap: minden tiszteletem a tiéd... Korrekt... Pl. Emilrulezcsávóhoz beteleportálunk... Csikenék is hoznak verdát... Õk sem fogják lelakatolni... Megoldjuk... Oksa? Nehogy már ebbõl nagy ügyet csináljunk... Voltunk mán nagyobb szarban is...
És Shoshi: Nehogy azt hidd, hogy megúszod és mehetsz egyedül... ;D ;D ;D
És Shoshi: Nehogy azt hidd, hogy megúszod és mehetsz egyedül... ;D ;D ;D
Posted 2004. October 19. - 09:51

Odamegyünk 6-1/47re, azt ha nem lehet bringát bevinni, még mindig van idõ valamit kitalálni (Emil, Csikó, Shoshi) valaki ottmarad helyetharapni, mi meg ellépünk a gépekkel. Mert ha meg be lehet vinni, akkor az mennyivel tutibb onnan indulni!! Meg idõtakarékosabb is... Meg Kolyoknek igaza van. Buszozni?? Ehh...
Majd aszondjuk, hogy ez a díszlet.
Majd aszondjuk, hogy ez a díszlet.

Posted 2004. October 19. - 09:49

Háááát, én nem vágom, nem vagyok biztos benne.. Tudod, csak azért mert Te azt mondod, hogy beviszed, lehet, hogy ott valami õsrégi portás van...
Ha meg nem vártok meg, akkor felmegyek egyedül, asse gond..
Edzeni lehet juice-ban is, de tegnap kedvem is volt, meg egy hetet nem is voltam, és jól is esett. Bringázni is tudunk menni juice-ban. Szuktunk... Don't give a fuck...
Ha meg nem vártok meg, akkor felmegyek egyedül, asse gond..
Edzeni lehet juice-ban is, de tegnap kedvem is volt, meg egy hetet nem is voltam, és jól is esett. Bringázni is tudunk menni juice-ban. Szuktunk... Don't give a fuck...

Posted 2004. October 19. - 09:42

Shoshi... Tuti be lehet vinni... Én úgy gecire nem megyek, ha utána buszozni kell... az atom lehangoló... Meg hja kell várni azokra akik buszoznak... Az is atom lehangoló...
Megoldás: megyünk brinyóval és mivel többen leszünk másoknál, bevisszük a brinyót... Azt megnézzük a filmet, azt kivisszük a brinyót, azt megyünk tekerni...
Így yoo???
Megoldás: megyünk brinyóval és mivel többen leszünk másoknál, bevisszük a brinyót... Azt megnézzük a filmet, azt kivisszük a brinyót, azt megyünk tekerni...
Így yoo???
Posted 2004. October 19. - 09:38

Na szevasztok elvetemültek!
Én valószínûleg Öcsémmel megyek vagy autóval, vagy egyedül busszal... Bringát nem akarom megkockáztatni, mert nem tudom, hogy ott le lehet-e rakni.. Kint nem hagyom az biztos, a filmet pedig látni akarom.
Szóval úgy gondoltam, hogy a film után meg mehetnénk egy éccakait, valami TV tower, de szerintemakár egy Kis Tubes is beleférne.. ahhoz nem kell sokkal több kraft a lámpákba... Majd helyszínen egyeztetünk..
Jó készülõdést mindnekinek! 8)
Én valószínûleg Öcsémmel megyek vagy autóval, vagy egyedül busszal... Bringát nem akarom megkockáztatni, mert nem tudom, hogy ott le lehet-e rakni.. Kint nem hagyom az biztos, a filmet pedig látni akarom.
Szóval úgy gondoltam, hogy a film után meg mehetnénk egy éccakait, valami TV tower, de szerintemakár egy Kis Tubes is beleférne.. ahhoz nem kell sokkal több kraft a lámpákba... Majd helyszínen egyeztetünk..
Jó készülõdést mindnekinek! 8)
Posted 2004. October 19. - 09:35

Én kb. 6kor indulok otthonról. Már csak azért is....
És a Réjnbókidháuszhoz megyek. Aztán ott kiverem a balhét, hogy engedjenek be, mert én vagyok a díszvendég!
Na.
És a Réjnbókidháuszhoz megyek. Aztán ott kiverem a balhét, hogy engedjenek be, mert én vagyok a díszvendég!
Na.
Posted 2004. October 19. - 08:24

Good morning!!!
Szval szerintem meg mindig az lenne a yoo, ha talalkoznank elotte... PL. 6-KOR LONAL!!! Kinek van ellenvetese??? (Amugy ne legyen...) Azt vehetunk sorot, meg mehetunk filmetnezi.. S akkor jatszoscuccc, meg buko, meg lampak??? S utana rogton hegy??? >>> A kerdojeleket figyelmen kivul hagyhatjatok, mert ez lesz a program, nincs kec-mec...
)) ;D
Chiken: ne aggodj miattunk... Ha hely kell, hat csinalunk magunknak... ;D ;D ;D
Szval szerintem meg mindig az lenne a yoo, ha talalkoznank elotte... PL. 6-KOR LONAL!!! Kinek van ellenvetese??? (Amugy ne legyen...) Azt vehetunk sorot, meg mehetunk filmetnezi.. S akkor jatszoscuccc, meg buko, meg lampak??? S utana rogton hegy??? >>> A kerdojeleket figyelmen kivul hagyhatjatok, mert ez lesz a program, nincs kec-mec...

Chiken: ne aggodj miattunk... Ha hely kell, hat csinalunk magunknak... ;D ;D ;D
Posted 2004. October 18. - 23:07

Akkor holnap, azaz szerintem a többségnek ma:
estibringásfelszerelésben a Réjnbócsildrenháusznál?
Ha nem vihetjük be a bringát, akkor bevisszük. Majd nem, mi?
mekkora jó idõ kerekedett mára (tegnapra), holnap (ma) is ilyen legyen!
Na jóccakát(jreggelt)
estibringásfelszerelésben a Réjnbócsildrenháusznál?
Ha nem vihetjük be a bringát, akkor bevisszük. Majd nem, mi?
mekkora jó idõ kerekedett mára (tegnapra), holnap (ma) is ilyen legyen!
Na jóccakát(jreggelt)
Posted 2004. October 18. - 21:23

L.L.:
Nem lebaszás. Csak fáradt vagyok, és ilyenkor morgok, harapok, hülye poénokat gyártok (de azt itt most nem).
Márióval találkoztam, miközben tolta hazafelé a vasat. Azaz az aluhulladékot. Megint letört a váltója. Ezt hogyan csinálja??? Na most láttam, hogy megelõzött. Na mindegy nem törlöm ki eztet...
Rendbetettem az elsõ fékemet, mert megint szétugrott a fékkar. Azt hiszem most jó lesz. Meg raktam a fékpofák közé olyan kis bizbasz rugót, mert azt bedarálta amikor elfogyott a fékpofa. Hátul még nem cseréltem betétet, mert még van elég. Olajoztam is egy kicsit a láncot, mert rozsdás volt a múlt vasárnapi vizimenés után.
Holnap a telóban olajcsere, meg agyak karbantartása. De ahhoz az én órabérem drága, majd megcsinálja más. :
Ja és vettem 10fokos nyílásszögû lámpát. Ez kicsit messzebbre világít, mint a 36fokos. Jó lesz ;D
Nem lebaszás. Csak fáradt vagyok, és ilyenkor morgok, harapok, hülye poénokat gyártok (de azt itt most nem).
Márióval találkoztam, miközben tolta hazafelé a vasat. Azaz az aluhulladékot. Megint letört a váltója. Ezt hogyan csinálja??? Na most láttam, hogy megelõzött. Na mindegy nem törlöm ki eztet...
Rendbetettem az elsõ fékemet, mert megint szétugrott a fékkar. Azt hiszem most jó lesz. Meg raktam a fékpofák közé olyan kis bizbasz rugót, mert azt bedarálta amikor elfogyott a fékpofa. Hátul még nem cseréltem betétet, mert még van elég. Olajoztam is egy kicsit a láncot, mert rozsdás volt a múlt vasárnapi vizimenés után.
Holnap a telóban olajcsere, meg agyak karbantartása. De ahhoz az én órabérem drága, majd megcsinálja más. :

Ja és vettem 10fokos nyílásszögû lámpát. Ez kicsit messzebbre világít, mint a 36fokos. Jó lesz ;D
Posted 2004. October 18. - 21:16

hi ggays!!
bocs de elmaradt a szöveg!
enyire jó túrán nem voltam még és nem akartam bekapcsolnia szgépet.sem viszajönnia avárosba sem a majom szonob arcokat nézi hogy ugy néznek hogy hülye vagyok.pedig én már tudom hogy Qk a hülyék nem mi!!!
vettünk végül nagytvt+dvdjátékost.
ismét széthullot egy váltóm.idén ha jól számozom a z 5.!!rendeletm egy xt,remélem nem tkeredik föl!!!!
ha igen akkor házi váltótávolhajitó versenyt rendezünk!!!!!
holnap jövök gyalog :'( :'( fél 7re.
meg voltamma tekreni,mandulás remete "gyilokjáró"tecka.jóóó sár volt.csúszkáltam ösze visza váló nélkül.magyarürögtöl toltam.... :-\
bocs de elmaradt a szöveg!
enyire jó túrán nem voltam még és nem akartam bekapcsolnia szgépet.sem viszajönnia avárosba sem a majom szonob arcokat nézi hogy ugy néznek hogy hülye vagyok.pedig én már tudom hogy Qk a hülyék nem mi!!!
vettünk végül nagytvt+dvdjátékost.
ismét széthullot egy váltóm.idén ha jól számozom a z 5.!!rendeletm egy xt,remélem nem tkeredik föl!!!!
ha igen akkor házi váltótávolhajitó versenyt rendezünk!!!!!
holnap jövök gyalog :'( :'( fél 7re.
meg voltamma tekreni,mandulás remete "gyilokjáró"tecka.jóóó sár volt.csúszkáltam ösze visza váló nélkül.magyarürögtöl toltam.... :-\