Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Started by
albertfish
, 2004. March 11. 21:32
Posted 2004. November 16. - 11:22

Shoshi: maradnak az alternatív képek, vagy visszasorozzuk magunkat dél-mecseki katonának?
Posted 2004. November 16. - 11:18

Jaja! 22-32-44! Jogos! Mondtam, hogy nem vagyok képben! Hehheheh
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2004. November 16. - 11:15

Ja a lószeletelõ elégggé durva volt... most nézem, hogy hátul akkor 11-32 racsni, elõl kellene a 38, de jó a 32 is, mostanában úgyis mindig középen tekerek, meg lefele se szoktam a kónuszt koptatni.. most épp meggyõzöm magamat..
Posted 2004. November 16. - 11:10

Szerintem amit itthon lehet kapni, az 22-32-44.
Ha lett volna 38-as középtányéros, akkor olyat vettem volna, de a Cseke olyat nem hoz be.
Ha lett volna 38-as középtányéros, akkor olyat vettem volna, de a Cseke olyat nem hoz be.
Posted 2004. November 16. - 11:08

figy, nekem is elég a 32-es
Jó, tudom, senki nem hiszi ezt el, de télleg csak Tettye játszótér mellett pörgetem ki. Még Jakabhegyen se raktam le kónuszra, pedig mentünk... Igaz Kokkk?
Szóval 32-11 ~ 42 -13
A Sejtet meg nem tegnap láttam, de jó volt a lószeletelõ... hehe
Én a level 2 engine unlock miatt nem tudtam aludni. :guitar:
Jó, tudom, senki nem hiszi ezt el, de télleg csak Tettye játszótér mellett pörgetem ki. Még Jakabhegyen se raktam le kónuszra, pedig mentünk... Igaz Kokkk?
Szóval 32-11 ~ 42 -13
A Sejtet meg nem tegnap láttam, de jó volt a lószeletelõ... hehe
Én a level 2 engine unlock miatt nem tudtam aludni. :guitar:
Posted 2004. November 16. - 11:05

Müködik... kössszzzzz:bananadan
Láttátok tegnap a Sejt c. filmet? Durva volt, aztán átkapcsoltam a Private Goldra, hogy aludni is tudjak...
Láttátok tegnap a Sejt c. filmet? Durva volt, aztán átkapcsoltam a Private Goldra, hogy aludni is tudjak...

Posted 2004. November 16. - 11:03

Posted 2004. November 16. - 10:58

Na most meg nem tudom mondani, mekkora a nagytányér!
Asszem 28-38-44, talán így jönnek, de most ezzel a kérdéssel teljesen összekavartál!
Jó az is, nem kell a Team DH szerintem, felesleges, úgyis csak tönkremennek, meg drágább beléjük a csapágy, mintha vennél egy újat... Szerintem jó az, de beszélj KisB-vel is! Hátha van nekik valami elfekvõ, amit ki akarnak már szórni!
Persze, attól még te vagy a Wufff, csak az ezredesi rangot jelzõ csillagjaid hiányoznak kicsit! Én meg mióta vagyok fórumtag? Hm?
Asszem 28-38-44, talán így jönnek, de most ezzel a kérdéssel teljesen összekavartál!
Jó az is, nem kell a Team DH szerintem, felesleges, úgyis csak tönkremennek, meg drágább beléjük a csapágy, mintha vennél egy újat... Szerintem jó az, de beszélj KisB-vel is! Hátha van nekik valami elfekvõ, amit ki akarnak már szórni!
Persze, attól még te vagy a Wufff, csak az ezredesi rangot jelzõ csillagjaid hiányoznak kicsit! Én meg mióta vagyok fórumtag? Hm?
Posted 2004. November 16. - 10:57

Posted 2004. November 16. - 10:54

Akkor már tudom... huhh, ti aztán tudtok élni!! 
De lefele meg kell vagy mi... nem kell? Én nem tudom, nem szoktam gyorsan menni, de hátha egyszer majd... egyébként akkor mekkora a nagytányér? 38as?

De lefele meg kell vagy mi... nem kell? Én nem tudom, nem szoktam gyorsan menni, de hátha egyszer majd... egyébként akkor mekkora a nagytányér? 38as?
Posted 2004. November 16. - 10:51

A.W.:
Szerintem jó lesz az rockringel is! Felfele úgysem kell a nagytányér
A Laterum Újmecsekalján a buszvégtõl nem messze az Olympia megálló közelében a régi uránbányász munkásszállás aljában van.
Szerintem jó lesz az rockringel is! Felfele úgysem kell a nagytányér

A Laterum Újmecsekalján a buszvégtõl nem messze az Olympia megálló közelében a régi uránbányász munkásszállás aljában van.
Posted 2004. November 16. - 10:49

Tom, a halszemes képek megvannak még? Mert feldobnám, csak nem t'om a linket... segits..
Posted 2004. November 16. - 10:41

Ja, para megint elõlrõl kezdeni...
de hát nem ez határozza meg a tudatot...
Rock ring az úgy mennyi egyébként? Csak hogy akkor mennyire jön ki az egész csere szted? És a Gigapipe Dh (7e) az jó? Vagy TEAM DH (11e)?

Rock ring az úgy mennyi egyébként? Csak hogy akkor mennyire jön ki az egész csere szted? És a Gigapipe Dh (7e) az jó? Vagy TEAM DH (11e)?
Posted 2004. November 16. - 10:39

Fúúú Wuff! Újonc lettél... Mekkora para!
Jaja! Truva, azt kész! Cska nem nagyon lehet kapni három tányéros verziót! MAx veszel kéttányérost+nagytányért (KisBnél ez megszokott állni úgy 25 ropiban)!
A rockringet meg már el is boltoltad Lord Leslievel!
Jaja! Truva, azt kész! Cska nem nagyon lehet kapni három tányéros verziót! MAx veszel kéttányérost+nagytányért (KisBnél ez megszokott állni úgy 25 ropiban)!
A rockringet meg már el is boltoltad Lord Leslievel!
Posted 2004. November 16. - 10:37

Posted 2004. November 16. - 10:29

TUTIra meglesz, no para... Laterum merre? Mert a KUBA az volt egy hely... olcsó... 
Ott pihen a polcomon, különben.
De a Gigapipe Dh az mennyi is? Nem is olyan drága... egyébként igaz, nem t'om én a Truva cuccokban megbizom, akkor követem tanácsodat, veszek olyant...
Meg gondolkodom, hogy kellene SRAM, de ez úri huncutság lenne csak, az nem lesz.

Ott pihen a polcomon, különben.
De a Gigapipe Dh az mennyi is? Nem is olyan drága... egyébként igaz, nem t'om én a Truva cuccokban megbizom, akkor követem tanácsodat, veszek olyant...
Meg gondolkodom, hogy kellene SRAM, de ez úri huncutság lenne csak, az nem lesz.
Posted 2004. November 16. - 10:26

C.d.P.:
A lényeg, hogy tutira oda tudd adni. Mert ma vagy holnap veszünk egy csomó jegyet, de nem akarom, hogy valaki pórul járjon
Elõtte valószínû, hogy a Laterumba (mivel Kubát átalakítják) megyünk inni. Ha minden igaz, úgy kb. 7 fele...
Nekem ott lesz a csajom, de hagyományosan ittasak szoktunk lenni
Ja még ott lesz még min. 4 barátnõje is, akik szintén...
Arra szerintem érdemes figyelni, hogy a hajtómû, meg a középrész ugyanattól a gyártótól legyen. Ha Hussefelt-et akarsz venni, akkor Truvativ Gigapipe DH középrész. Ha FSA középrész, akkor FSA hajtómû...
A lényeg, hogy tutira oda tudd adni. Mert ma vagy holnap veszünk egy csomó jegyet, de nem akarom, hogy valaki pórul járjon

Elõtte valószínû, hogy a Laterumba (mivel Kubát átalakítják) megyünk inni. Ha minden igaz, úgy kb. 7 fele...
Nekem ott lesz a csajom, de hagyományosan ittasak szoktunk lenni

Ja még ott lesz még min. 4 barátnõje is, akik szintén...
Arra szerintem érdemes figyelni, hogy a hajtómû, meg a középrész ugyanattól a gyártótól legyen. Ha Hussefelt-et akarsz venni, akkor Truvativ Gigapipe DH középrész. Ha FSA középrész, akkor FSA hajtómû...
Posted 2004. November 16. - 10:25

. Tegnap kicsit jatszottam delelott es a sok kocsog parokban var az aldozatra azonos nevvel...
Nemmondod vazz! :rocketman:
Mindegy, most úgyis a 2 a menõ,csak õk még nemtudják...
De azé jó, hogy divatot teremtettünk.
Posted 2004. November 16. - 10:20

Nagyon ajánlom neki, hogy maradjon meg holnapig, mert megyek... Hehe...!!! Cakát/Reggelt!!!
:)
Az ma van? Hehe, felviszel? Gondoltam járok egyet este, de így izgalmasabb lesz.... Meg lesz, aki kitol. :angel:
Mekkora smiley-ek, vannak....
Posted 2004. November 16. - 10:13

Szevasztok, itt vagyok.. hiányoztam, mi?
Szombat Kispál... Tom, adok kedvezményt a jegybõl, csak vigyétek. Figyi, nõm nem jön, beb*szunk rendesen, egyébként se megy e koncert másképp, hejj, de rég voltam már a PEKben...
Én most felújitok.. FSA középcsapik milyenek? ISIS-est vennék, Platinum a tipusa, meg kellene 3 tányéros új Hussefelt...
Szombat Kispál... Tom, adok kedvezményt a jegybõl, csak vigyétek. Figyi, nõm nem jön, beb*szunk rendesen, egyébként se megy e koncert másképp, hejj, de rég voltam már a PEKben...
Én most felújitok.. FSA középcsapik milyenek? ISIS-est vennék, Platinum a tipusa, meg kellene 3 tányéros új Hussefelt...