Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Started by
albertfish
, 2004. March 11. 21:32
Posted 2004. November 24. - 13:18

Posted 2004. November 24. - 12:15

Ja, az nekem se jó, mert nem t'om hol leszek...
Én is mondtam itt a legjobb nõnek, hogy az egyik lába Karácsony, a másik meg Újév, kérdeztem, mehetek e a két ünnep között..
Ez szar volt.
Süssünk hoddogot
Én is mondtam itt a legjobb nõnek, hogy az egyik lába Karácsony, a másik meg Újév, kérdeztem, mehetek e a két ünnep között..
Ez szar volt.
Süssünk hoddogot
Posted 2004. November 24. - 11:57

dec.31-el az a baj, hogy még nem tudom hol fogunk szilveszterezni, és minden attól függ...
De a két ünnep között lehetne valamikor.
De a két ünnep között lehetne valamikor.
Posted 2004. November 24. - 11:44

Posted 2004. November 24. - 11:41

Posted 2004. November 24. - 11:39

A.W.:
Hát az a srác eléggé be volt állva...
Felõlem mehetnénk sütögetni, azt úgyis nagyon szeretem. Bár most már emberes tüzet kell csinálni, mert hideg van.
Hát az a srác eléggé be volt állva...
Felõlem mehetnénk sütögetni, azt úgyis nagyon szeretem. Bár most már emberes tüzet kell csinálni, mert hideg van.
Posted 2004. November 24. - 11:31

Tényleg, ezt akartam kérdezni!!
mi minden évben megyünk fel a Kisrétre szalonnát sütni, idén még nem vetettem fel a gondolatot, de esetleg szervezhetnénk egy ilyet, vagy nektek erre nincs ingerencia? :sztucce:
mi minden évben megyünk fel a Kisrétre szalonnát sütni, idén még nem vetettem fel a gondolatot, de esetleg szervezhetnénk egy ilyet, vagy nektek erre nincs ingerencia? :sztucce:
Posted 2004. November 24. - 11:26

Jó lesz az... Ha Teca mamánál kezdenénk, az jó lenne...
Tom, jól láttam én az egyik srác kezében amit láttam? :ganja:
Tom, jól láttam én az egyik srác kezében amit láttam? :ganja:
Posted 2004. November 24. - 11:03

Posted 2004. November 24. - 10:55

Posted 2004. November 24. - 10:53

Posted 2004. November 24. - 10:31

Kreativos tekerés. Szerintem. A Picsába a szerintemmel, a milyen a jó kollega, nõ, kocsi, mehet mindenki aki ilyet küld a picsába. Szerintem.
látod, Zap, tucc gondolkodni! Ez jó. Egyébként a JakabhegyVöröshegy merre van mert arra még sose voltam...
látod, Zap, tucc gondolkodni! Ez jó. Egyébként a JakabhegyVöröshegy merre van mert arra még sose voltam...
Posted 2004. November 24. - 10:24

Posted 2004. November 24. - 10:06

Jók lettek a képek.. de nem érdemeltek ennyi megjelent embert.. mindegy, szar koncert volt.. Egyébként nekem nincs NFSU2 se 1, se semmi.. én szegény, de szar nekem.
Viszont: szerda van már! Jó lenne, ha szombaton mondjuk mennénk tekerni, de nem VöröshegyJakabhegy, hanem másik irányokba! Márió, meg Tom, meg Shoshi meg LakásfelujitósÁkos, meg bindenki..
Viszont: szerda van már! Jó lenne, ha szombaton mondjuk mennénk tekerni, de nem VöröshegyJakabhegy, hanem másik irányokba! Márió, meg Tom, meg Shoshi meg LakásfelujitósÁkos, meg bindenki..
Posted 2004. November 24. - 03:30

Posted 2004. November 24. - 01:46

Jóestét!
Na meggyüttem PUFról. Kicsit hamar eljöttünk, mert barátnõmnek holnap suli, aztán nem akar kómázni. Nem értem...
Amúgy kispálhoz képest rohadt kevesen voltak. Sõt bármihoz képest. Na jó, a végére kb. 2-300 ember talán lett. Az elõzenekar szar volt, nem pedig SZ.E.R.. A PUF viszont borzasztó jó! De tényleg! Ah.
Márió:
Azt a képet néztem én is, de gyanúsan mosolyog a szenvedõ alany. Vagy akkor még mosolygott??? Ehe.
NFSU2 fans:
Hát igen csak szponzori helyre érdemes autót venni. Vagy a szponzori helyen lévõ szart cserélni. Mondjuk az gáz, hogy a cserébõl nem lehet kilépni... Lehet más autót választani, de cserélni kell, ha egyszer rányomsz.
Na meggyüttem PUFról. Kicsit hamar eljöttünk, mert barátnõmnek holnap suli, aztán nem akar kómázni. Nem értem...
Amúgy kispálhoz képest rohadt kevesen voltak. Sõt bármihoz képest. Na jó, a végére kb. 2-300 ember talán lett. Az elõzenekar szar volt, nem pedig SZ.E.R.. A PUF viszont borzasztó jó! De tényleg! Ah.
Márió:
Azt a képet néztem én is, de gyanúsan mosolyog a szenvedõ alany. Vagy akkor még mosolygott??? Ehe.
NFSU2 fans:
Hát igen csak szponzori helyre érdemes autót venni. Vagy a szponzori helyen lévõ szart cserélni. Mondjuk az gáz, hogy a cserébõl nem lehet kilépni... Lehet más autót választani, de cserélni kell, ha egyszer rányomsz.
Posted 2004. November 24. - 00:27

csak tanácsként mondom, hogy beállíthatod, hogy mentsen/ne mentsen/automata mentés/stb
és képes voltál kocsit venni?
én mindig szponzori creditbõl újítok
most is van egy, de várok valami jobb verdára..
és képes voltál kocsit venni?
én mindig szponzori creditbõl újítok
most is van egy, de várok valami jobb verdára..
Posted 2004. November 24. - 00:10

Ez az NFSU2 a legszarfosgecibb megoldást alkalmazza, amit VALAHA láttam. Ez egy akkora picsaszar, amekkorát még nem láttam!!!
Betértem, hogy "van új autókínálat buzi", hmmm, mondom kipróbálok egy új gépet, odaadtam érte a pöpec kis verdámat, erre egy kanyi vasat nem adtak érte. Aszondja "would you like to trade in?" ja mondom, persze. TRADE IN? Kurva nagy trade in 0 pénzért. Úgyhogy most van egy alap autóm meg 1200 dollárom... Azt kezdhetem elõröl. Mert ugyan megkérdezi, hogy akarod-e menteni, éppencsak a válaszodra nem kiváncsi azt menti. Egész pontosan kezdhetNÉM, de inkább letörlöm a pecsába. Még jó, hogy ingyé töltöttem...
Akik ebben nem érdekeltek, azoknak bocs az offért, de kicsit felhúzott ezaszar!
Betértem, hogy "van új autókínálat buzi", hmmm, mondom kipróbálok egy új gépet, odaadtam érte a pöpec kis verdámat, erre egy kanyi vasat nem adtak érte. Aszondja "would you like to trade in?" ja mondom, persze. TRADE IN? Kurva nagy trade in 0 pénzért. Úgyhogy most van egy alap autóm meg 1200 dollárom... Azt kezdhetem elõröl. Mert ugyan megkérdezi, hogy akarod-e menteni, éppencsak a válaszodra nem kiváncsi azt menti. Egész pontosan kezdhetNÉM, de inkább letörlöm a pecsába. Még jó, hogy ingyé töltöttem...
Akik ebben nem érdekeltek, azoknak bocs az offért, de kicsit felhúzott ezaszar!
Posted 2004. November 23. - 22:02

Aztán mi van itten már?
Ki meddig jutott már az NFSU2-ben?
Milyen kocsitok van?
Half-Life 2-t letöltöttétek már, vagy mindenki megveszi majd, mert ez egy olyan jóóó játék?
Izé és gyorsult nálatok is az ADSL?
Van még kérdésem?
százalékba most nem tudom...
és régimódi vagyok, tehát MX5 Miata full 2 és 3as ECU
parkolós játékba pasiként másodjára 321
Posted 2004. November 23. - 21:50

na hi arcok
kepek jok van egy amin cimbimet pont kiutik!majd nezd meg.amin en vagyok es Baka(szemuveges)a sarokba es epp arcba csapjak.
na en enm is beszelek oszefuggestelenul!!!de egy kicsit....
nfst meg nyoma en is minya
majd meselek!!
na szoval arra meg kene egy megoldas hogy mert igy ulok a gepen?!
Zap,penztarcad hozzad kerult!?
na hi!!
kepek jok van egy amin cimbimet pont kiutik!majd nezd meg.amin en vagyok es Baka(szemuveges)a sarokba es epp arcba csapjak.
na en enm is beszelek oszefuggestelenul!!!de egy kicsit....
nfst meg nyoma en is minya
majd meselek!!
na szoval arra meg kene egy megoldas hogy mert igy ulok a gepen?!
Zap,penztarcad hozzad kerult!?
na hi!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!