Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Shoshi: a lényeget összefoglaltad... Mi kell még? És a spektrum is uncs i egy idõ után... Pl.: én már tom, hogy az indiai, vagy az afrikai elefánt él-e tovább... és meg is tudom indokolni... Vazze', ha nem ez a vég, akkor mi?!?!?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
[URL=http://www.bikemag.hu/gallery/albums/Jelenlegik-%E9s-ex-ek/mecsek_008.sized.jpg] lovam [perURL]

ja, mer nem volt teljes a filenév. A "per"-t cseréld / -re és jó lesz.
meg az "és" is lehet gond, az ékezet miatt. Itt most %E9 , ha jó jó, ha nem akkor nem...

Kazettás nekem is van, kis digi pont azért jó, mert könnyen fel lehet rakni. Ésha 20 mp-es? csak csináljunk már vmit!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mostan mivan?
Beszéltek össze-vissza! Mintha csak magamat látnám.

A.W.:
Pedig a fullfészre jól fel lehet dáktépezni mindent. A Changing of the Guard-ban nyomultak a Superzeros fiúk VHS kamerával a fejen.

Shoshi:
A Sulinyetben nem vagyok otthon, mivel suliba elég régen jártam. De tényleg drágák a cuccok, és nem olyan hûdejók.
Az ördögûzésre meg hát a durva piálás a jó, mert akkor nem érdekli az embert, hogy mi a baja. De nálad ez kiesik, szóval marad Spektrum bámulás éjjel nappal, és akkor okosodsz is.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Én a régi videokamermat felajánlom ilyen célokra, kicsit nagy, de felõlem mehet. Majd kiokoskodom, miként.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
de nekem vmiért nem mükszik, jó lesz, igy marad.

Mondtam már, hogy Rábay fa felé milyen qrva jó volt?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Na, de ha valakinek van valami fotómasinája, ami kicsi és tud videot is, azt felszigszalagozzuk, azt kész...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
AW és Dnl nem beszélnek?????? Komolyan?

JA! és Sulinetes témában otthon van valaki? Eléggé lebszéltek róla, hogy fos, és semmi értelme, szar cuccok drágán, és macera az egész!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Khmm, khmmm
itt valami összekeveredett magával.

nem kell html

csak [URL= filenév] szöveg [perURL]

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
nem jó ez a szar. mér nem lehet törölni

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Én már gondolkodtam rajta, de kicsit hülyén néznék ki a régi 8as kamerával a fejemen, a vázra meg nehéz rázkódásmentesen felrakni, bár egy szivacsozott aluházról már gondolkodtam...

Mondjuk dnl-nek van vmi pici kamerája, de sajna mink nem vagyunk beszélõviszonyban (beszélõ iszony), ugyhogy vki kérdezze meg. Esetleg.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
AW: Én vigyáztam, de egy óüvatlan pillanatban belémköltözött valam irossz szellem... Igyekszem kiûzni!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
mire?
Van kamerád?
Szombaton?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Zap: én ma ráérek!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
AW: [URL=http://www.bikemag.hu/gallery/album...k_008.sized.jpg]lovam[\URL]
csak nem \, hanem /. Deha úgy írom, akkor meg is csinálja...

Mikor csinálunk onboard bringás vidiót?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Sérült? Oszt minek? Jó az neked? Vigyázni kell.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Ááááá, azért nem dõltem ki, csak "sérült" vagyok...

Az dõl ki, aki beteg... Hehhehehehe...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hát én épp most támadtam föl... Vazze... Majd küldök egy iciripiciri filmecskét, ahol felbõgetnek egy 1000lovas Impresa-t.... Beszarás!!! Majdnem olyan yoo, mint a Bullit... Hehe... Shoshi: andaxin+sör a nyerõ páros, de kis szerencsével a te gyógyszereid is korrektek lehetnek. Amúgy jeleneleg egy 21"-os szélesvászon elött csücsülök és nem tok elég messze menni, hogy yoo legyen. 1 voks a 17"-os mellett! :afro:

U.I.: baszki, még tegnap este is másnapos voltam, annyira bekúrtam kedden... Azta'!!! Ilyentet nem lesz mindig... Hehe...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ki mindenki? Csak azért mert két suttyó igen, akkor már mindenki? Ejj, ez a gondolkodás tetszik?

Mindegy. Hétvégén tekerés. A betegek irigykedjenek. Hehe

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Mindenki kidõlt, vazz???

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Szal marad nekem Barbara, BAlázs, és Mónika... Már tegnap délelõtt is féjt a fejem.. késssszzzz...

Ja, és komoly gondolatokat ucc kiizzadni abból a randa fejedbõl néha... :clap: