Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Started by
albertfish
, 2004. March 11. 21:32
Posted 2004. November 26. - 17:04

Te nem vagy egyszerü... szegény... Igen. Nincs annál idegesitöbb, mikor te rohadsz a rendelõben, körülötted hülye gyerekek meg harákoló öregek fingorásznak, és te csak vársz... majd jön a doktornõ vmelyik ismerõse, aki "mit bámulsz, nekem szabad" arccal beviharzik, és kihallatszik, hogy milyen jól elnevetgélnek, te meg ha kopogsz elrontod a játékukat és aznap már nem jutsz be, mert Pali bá elõbb ott volt (nem igaz) meg neki csak gyógyszer irnak fel (1 óra)... De milyen baromság is az, hogy 8kor kezdõdik a rendelés, és van aki már reggel 7kor ott szobrozik... sose birtam felkelni... Igaz, egyszer szüleim is ismerõsei lettek a helyi dokinak, szal nekem is van már protkóm...

Posted 2004. November 26. - 16:56

szevasztokhey!!
Ma voltam dokinál....
8tol van rendelés én rutinbol 8:30ra mentem.11kor jutottam be.elöttem 4en voltak.a tobbi göthös az idöpontot két és simán besétált mikor megjött!!!A legidegesitobb egy kis kövér 6év körül kislány meg az anyna.-
Anya hányra jöttünk?9:10re!-
Akkor az a narancssárgakabátos fiu mér akar elénk menni?!És az a szeplös fiu mér ment be leénk?
-Nem tudom drágám az anyát kéne kédezni!Hát nem rendel az én dokinöm,ugyhgyo valami nagymama(de doki)volt helyette.
Szóvl már ugy voltm hogy kivágom azt ahüyle kövér kislánya a rendelöböl.De 11elött bementem.betelt a pohár.
Bent:
-Háát te kivagy?!
Én vagyok a márió!
-Ááá,emlékszek rád!!Még kicsi kordból!!
-Hát mi bajod?
-(ezért jöttem)szóval háj atorkom és lázas vagyok és nincs hangom.
Asszisztens:-Mikor születtél?:
-1987szeptember 13.
-Hogy hivnak?!
-Nemes Márió
-Mi baj?Hány éves vagy?
-Fáj a torkom(faarcal)17
-De nincs meg a kartonod!!
-Szóval hogyhivnak?pontosan mikor születtél?
Aztán mevizsgáltak:
Megnézték a torkom és megmondták hogy piros!!!!
-Segitek,fáj is!
Nem tudák hogy mien gyógyszart irjanak föl.igy kaptam 3at is!
Nem tudták hogy az Augmentin bol meiket adják.mert van 500-625-750-1000es!
Igy kapt 625öst mert az középn van!!!
na szoval ez a mai kaland!
Meg van Alien vs. Predatoros tettkóm!!
Ma voltam dokinál....
8tol van rendelés én rutinbol 8:30ra mentem.11kor jutottam be.elöttem 4en voltak.a tobbi göthös az idöpontot két és simán besétált mikor megjött!!!A legidegesitobb egy kis kövér 6év körül kislány meg az anyna.-
Anya hányra jöttünk?9:10re!-
Akkor az a narancssárgakabátos fiu mér akar elénk menni?!És az a szeplös fiu mér ment be leénk?
-Nem tudom drágám az anyát kéne kédezni!Hát nem rendel az én dokinöm,ugyhgyo valami nagymama(de doki)volt helyette.
Szóvl már ugy voltm hogy kivágom azt ahüyle kövér kislánya a rendelöböl.De 11elött bementem.betelt a pohár.
Bent:
-Háát te kivagy?!
Én vagyok a márió!
-Ááá,emlékszek rád!!Még kicsi kordból!!
-Hát mi bajod?
-(ezért jöttem)szóval háj atorkom és lázas vagyok és nincs hangom.
Asszisztens:-Mikor születtél?:
-1987szeptember 13.
-Hogy hivnak?!
-Nemes Márió
-Mi baj?Hány éves vagy?
-Fáj a torkom(faarcal)17
-De nincs meg a kartonod!!
-Szóval hogyhivnak?pontosan mikor születtél?
Aztán mevizsgáltak:
Megnézték a torkom és megmondták hogy piros!!!!
-Segitek,fáj is!
Nem tudák hogy mien gyógyszart irjanak föl.igy kaptam 3at is!
Nem tudták hogy az Augmentin bol meiket adják.mert van 500-625-750-1000es!
Igy kapt 625öst mert az középn van!!!
na szoval ez a mai kaland!
Meg van Alien vs. Predatoros tettkóm!!
Posted 2004. November 26. - 16:08

Jó is ez, vazze... Iriglyem, hogy mentek tekerni, én már a levegõn is lerészegülök!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2004. November 26. - 15:57

Akkor jól csinálja... hajjjajjj... de még milyen jól...
Mothafuckin' wuff.. ezt most tetszik
)
Mothafuckin' wuff.. ezt most tetszik

Posted 2004. November 26. - 15:46

Posted 2004. November 26. - 15:43

Akkor dupla R E S P E C T a kitartásodért!
Mi az a seggét rázó néni az Avatarodon? Jól néz ki....
Mi az a seggét rázó néni az Avatarodon? Jól néz ki....
Posted 2004. November 26. - 15:35

És vannak olyanok, akikkel akkor jóban voltál, de azóta eltûntek?
Hehh, NANÁ! Kevés itt a kitartó binyiglis...
Posted 2004. November 26. - 15:32

Zap: Hajjaj, 99ben még nem is binyigliztem asszem. Te vagy itt a nagy öreg! Riszpekt!
Bandi, a pék Berlinben van, szóval nem lesz pékáru! Nekem meg nincs hozzáférésem a kemencéhez, nem tudok sütni. Csocsó az lesz....
Bandi, a pék Berlinben van, szóval nem lesz pékáru! Nekem meg nincs hozzáférésem a kemencéhez, nem tudok sütni. Csocsó az lesz....
Posted 2004. November 26. - 15:20

Posted 2004. November 26. - 15:15

Posted 2004. November 26. - 15:10

Ugye, Bandi! Hát szégyellem is magam rendesen, de nem fogja megúszni a Tomi, valamit majd csak kap, ha nem is tõlem, de a Jézuskától biztos.
Én vasárnap megyek. Ki tart velem? És sajna asszem akkor is csak 1 Torony fér bele. Na?
Fikázzál mindent, ne válogass! Kezd velem! Na?
Az oldschool topic elég jó, nem is tudtam, hogy ti már ilyen korán kezdtétek ezt a Fórumozást!
Én vasárnap megyek. Ki tart velem? És sajna asszem akkor is csak 1 Torony fér bele. Na?
Fikázzál mindent, ne válogass! Kezd velem! Na?
Az oldschool topic elég jó, nem is tudtam, hogy ti már ilyen korán kezdtétek ezt a Fórumozást!
Posted 2004. November 26. - 13:59

Tom, gyere te legalább! Bazz, hol vagy? Kispál CD-t másolj nekem.. kapsz még egy sört, mert én már ugye fizettem egyet... UGYE METTYÚ???
Na, lehet vkit alázni a Fórumon? nincs még egy légfékes kisköcsög?
Na, lehet vkit alázni a Fórumon? nincs még egy légfékes kisköcsög?
Posted 2004. November 26. - 13:32

Hja, szep is, yoo is, eleg is...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2004. November 26. - 13:09

Akkor Toronyig megyünk együtt... nekem az nem eléééééég.. megyek tovább..
Qrva szép az a gép...
Qrva szép az a gép...
Posted 2004. November 26. - 12:55

Posted 2004. November 26. - 12:08

Nekem is valami kellemes rövidebb lenne yoo, de benne vagyok vlm-ben... ÉS MÁR VÉGRE UGRÁLNI AKAROK!!!!!!!!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2004. November 26. - 12:07

Posted 2004. November 26. - 12:00

Jaja, télleg úgy van pontosan. Mindegy, a lényegét tudtam...
Holnapban elvileg benne vagyok, de szerintem TV toronynál annyira nem akarok messzebb menni, bár ha ilyen idõ lesz, mint ma...
Holnapban elvileg benne vagyok, de szerintem TV toronynál annyira nem akarok messzebb menni, bár ha ilyen idõ lesz, mint ma...
Posted 2004. November 26. - 11:57

Ok. Kösz. T'ok várni...
Tekerés szombaton, azaz holnap? Mettyú nem jön, az biztos. Többieknek nagyon hideg van mondjuk 11kor? Esetleg lakásfelujitás vagy irodábarohangálás, esetleg kóros NFSU2-vel szaggatás?
Mert mindez nem ér fel azzal, hogy: hideg, köd, hegytetõ, száguldás, izzadás, sárfröcskölés, turistariogatás...
Aki a kettes activityt válaszjta, az szóljon... vagy megyek egyedül.
Tekerés szombaton, azaz holnap? Mettyú nem jön, az biztos. Többieknek nagyon hideg van mondjuk 11kor? Esetleg lakásfelujitás vagy irodábarohangálás, esetleg kóros NFSU2-vel szaggatás?
Mert mindez nem ér fel azzal, hogy: hideg, köd, hegytetõ, száguldás, izzadás, sárfröcskölés, turistariogatás...
Aki a kettes activityt válaszjta, az szóljon... vagy megyek egyedül.
Posted 2004. November 26. - 11:10

Pernye, de egyelõre én még nem tudok írni... Szóval max majd kölcsönkapod egy napra, vagy pár órára, és átírod, ha tudod! Bár nekem is kelleni fog a hétvégén!