Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2004. november 30. - 10:41

Írta 2004. november 30. - 10:35

Mindenkeddenmásésmáskedvezménnyelkedveskedikmindenskálaáruháááz....
Ha Truva, a középcsap. nem kérdés. Rockringet a seggedbe dughatod max. De mér nem jó, ha van?
Írta 2004. november 30. - 10:15

Ha kedd, akkor Tokió, mint a régi nagysikerü filmben a stewardess, sajnos a cime nem jut eszembe.
A kérdés, hogy milyen középcsapágy legyen? És milyen hajtókar? És ha veszek egy Hussefeltet, akkor kinek tudom eladni a rockringet? Senkinek?
Írta 2004. november 29. - 23:32

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2004. november 29. - 23:26

szal lehányásoztad a vázamat? hát köszi szépen

amúgy belevágtam a villát meg a kerekeket és így már látom a "külalakját" jóó lesz ez
nyeregcsõvet meg nemtudtak adni 31.8 ast (illetve tudtak volna de rövidet ilyen ~300mmest) rahedli 31.6 volt...
végül valami 27.2? est kaptam ilyen hézagoló cuccal 450mm es hosszban

kell még félintegrált kormánycsapi, középrész, hajtómû, lánc?, kormány, meg fékkarok.
így hirtelen még ennyi

fit boysban van egy truva luftarm 26rongy
de majd márióval lehet bótolok valamit...
de addigis vegyétek meg az országútim, a régi vázam(meg pár cuccát) meg olckull számtek alkatrészeket..
namáár
amúgy alapban jó vagyok köszönöm..
hjajj modósítanom kell az adatlapom

Írta 2004. november 29. - 22:56

na rokk
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2004. november 29. - 20:12

Írta 2004. november 29. - 19:35

:cool2::lol6:Milyen morzsa? A kutya? Bazz, kergessed kifelé.. Egyébként neked milyen billentyüzeted van? Lehet a cirillt le kellene cserélned...
kezdö kocsikból meljik a jobb??
lancer/mx5
Írta 2004. november 29. - 17:40

Írta 2004. november 29. - 17:19

áááááá
áá most meg bele morzsáztem a billbe!!!
a tech részlegen majd minden tpoicban a hejesirásom a téma:)
faszomatmán,hogy lehet hogy mindig behullik a morzsa...
ki meg nem jön!!
nincs igazság bazze
Írta 2004. november 29. - 17:15

Jó van.. Nem baj.. Csak az egészség meglegyen, az a fontos.. Ilyen korban már... Hajjajj...
Ma este meg hotdog party, van pék, lesz péksüti is, Amszterdamból egyenesen... vagy vmi ilyesmi.
Írta 2004. november 29. - 17:10

Írta 2004. november 29. - 17:09

Én legalább megyek amikor tehetem, és nem nyöszörgök, hogy "tegnap már voltam!"!
hey!!û
én sem mondtam még sohasem hogy nem jövök mert fáradt vagyok!!!
volt nem ecce hogy a pénteki volt a héten az 5.,de akkor sem mondtam hogy fáradvagyok!!
Írta 2004. november 29. - 16:59

Írta 2004. november 29. - 16:48

mentális elönyben vagyok!!!!
háháhháh
örült arcûröhögövéresszemö szmájli!!!!
Írta 2004. november 29. - 16:46

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2004. november 29. - 16:34

Persze én nem a Pántyával eddzek...
...Grumpy Old Men Chat Room...
Írta 2004. november 29. - 16:27

Írta 2004. november 29. - 16:21

Írta 2004. november 29. - 16:17

lesz itt ne mulass ha felépülök!!!
meccselünk majd föl is le is!!!