Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Mert a 32 fog az kicsi. Nagyon. És RR helyett jó lenne monnyuk egy 42.es.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Én is Civiccel kezdtem. A legjobb: RX7, Skyline, vagy EVO ízléstõl függõen. A Subarut viszont tilos kihagyni!!

Mindenkeddenmásésmáskedvezménnyelkedveskedikmindenskálaáruháááz....

Ha Truva, a középcsap. nem kérdés. Rockringet a seggedbe dughatod max. De mér nem jó, ha van?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
elsõsorban önmagadnak felelj meg, ha úgy érzed ez jó eredmény, akkor a lelked örüljön, és ne kérdezz hülyeségeket ;)

Ha kedd, akkor Tokió, mint a régi nagysikerü filmben a stewardess, sajnos a cime nem jut eszembe.

A kérdés, hogy milyen középcsapágy legyen? És milyen hajtókar? És ha veszek egy Hussefeltet, akkor kinek tudom eladni a rockringet? Senkinek?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
driftbe 51460 jó nak számit?eleje majd teljesen!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
én még mindig mx5-el nyomom pedig a felénél tartok.. szal jó kis gép az...

szal lehányásoztad a vázamat? hát köszi szépen ;)
amúgy belevágtam a villát meg a kerekeket és így már látom a "külalakját" jóó lesz ez
nyeregcsõvet meg nemtudtak adni 31.8 ast (illetve tudtak volna de rövidet ilyen ~300mmest) rahedli 31.6 volt...
végül valami 27.2? est kaptam ilyen hézagoló cuccal 450mm es hosszban :D
kell még félintegrált kormánycsapi, középrész, hajtómû, lánc?, kormány, meg fékkarok.
így hirtelen még ennyi :o

fit boysban van egy truva luftarm 26rongy
de majd márióval lehet bótolok valamit...
de addigis vegyétek meg az országútim, a régi vázam(meg pár cuccát) meg olckull számtek alkatrészeket..
namáár

amúgy alapban jó vagyok köszönöm..
hjajj modósítanom kell az adatlapom :)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
áá ám mindegy az mx5re cseréltem most már pudingolva is van ugyhogy jóó

na rokk

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Hogy ennyit se tudsz... LADA VFTS.

Egyébként Honda Civic.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Milyen morzsa? A kutya? Bazz, kergessed kifelé.. Egyébként neked milyen billentyüzeted van? Lehet a cirillt le kellene cserélned...

:cool2::lol6:

kezdö kocsikból meljik a jobb??
lancer/mx5

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Milyen morzsa? A kutya? Bazz, kergessed kifelé.. Egyébként neked milyen billentyüzeted van? Lehet a cirillt le kellene cserélned...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hát jóóhgyogy morcos a beteg vénember mert itt a 2ug és szarakodik!!!megyek és betörök egy számt boltna és rabolok egy giga+24m ramot meg egy 9800asradeon prot
áááááá

áá most meg bele morzsáztem a billbe!!!

a tech részlegen majd minden tpoicban a hejesirásom a téma:)

faszomatmán,hogy lehet hogy mindig behullik a morzsa...

ki meg nem jön!!

nincs igazság bazze

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Bölcs "Lakásfelujitok, nem megyek bicajozni" Zap mindig megmondja a frankót...

Jó van.. Nem baj.. Csak az egészség meglegyen, az a fontos.. Ilyen korban már... Hajjajj...

Ma este meg hotdog party, van pék, lesz péksüti is, Amszterdamból egyenesen... vagy vmi ilyesmi.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Morcosvénemberfórum

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Én legalább megyek amikor tehetem, és nem nyöszörgök, hogy "tegnap már voltam!"!

hey!!û
én sem mondtam még sohasem hogy nem jövök mert fáradt vagyok!!!
volt nem ecce hogy a pénteki volt a héten az 5.,de akkor sem mondtam hogy fáradvagyok!!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Én legalább megyek amikor tehetem, és nem nyöszörgök, hogy "tegnap már voltam!"!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
háháhá de én igeeen!!!

mentális elönyben vagyok!!!!
háháhháh

örült arcûröhögövéresszemö szmájli!!!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
A.W.: mi sem... :) :) :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Márió... viszek neked hegymászó kötelet, mert holmi gatyamadzag leszakad rólad, annyira fel kell kötni a gatyát, hogy utolérj... hehehehehehe...

Persze én nem a Pántyával eddzek...

...Grumpy Old Men Chat Room...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Vénemberfórum

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Fúúú A. W., ne is monddd! Most is felnéztem a Misina elõtti kedvenc dombjaimra! NAgyon készen vagyok tõlük! Mennék már nagyon!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
farkaember!!

lesz itt ne mulass ha felépülök!!!
meccselünk majd föl is le is!!!