Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2004. december 07. - 10:20

Írta 2004. december 07. - 10:19

A. W.: Saalbach érdekes lehet, sõt, kellene menni, de nem tudom hogy mikor, mennyiér, azt meg végképp nem, hogy addigra mi lesz velem??????
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2004. december 07. - 10:12

Szóval Saalbach! Spóroljatok, oszt gyertek szépen velünk! Sokan!
Írta 2004. december 07. - 10:03

Írta 2004. december 07. - 09:55

És akkor most már jó a video? Mert látni szeretném...
Saalbach??? Kokk, egyébként én olyan emberekre gondoltam, akiket én is ismerek... tehát nem mindenféle szedettvedett emberhalmazzal szeretnék menni, de azért mondtam, hogy van még két hely, de ezen kivül természetesen mehetnénk több kocsival, többen... Éééééérti....
Írta 2004. december 07. - 09:02

Tomy: nagyon zsiiiir!!!! Nekem gecire teccik!!! Hol vetted?!?!?
Mario: szoktam privatot nezni, de nem jott semmi!!!
ES SZEP NAPOT MINDEN HARCOSNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2004. december 07. - 00:40

hihi, nem is mondtad, hogy ott dolgozol.... És hol? Tangát árulsz a Keyoban?
Jössz haza hétvégén? És akkor el tudod hozni? A Gabesz majd biztos meghálálja, én meg kölcsönadom a Beastie CD-ket.

Újabb 2 hónapra

Hogy ma mennyire vicces vagyok....
Aktuális civil
Írta 2004. december 06. - 23:17

mer szaros explorert használtok.
nemigaz mert kb 1 hete a te okfejtésed miatt tértem át firefoxra

Tomit rendszergazdának ! nameg officiále pécsi team fotósnak

épp mandarint tolok a pofámba
most így hirtelen egy V6os alfa hangját tudnám adni, ha keresgélek akkor porsche, ferrari stb. de busz az nincs..
ugba benne vagyok valamikor
a 2ben azthiszem pályán is jobb vagyok

Írta 2004. december 06. - 23:17

irtam ujabb sztorit angolul szombaton.ide is került.
nem szoktatok privit nézni?

szobaton jóó t tekertem és vasárnap is akrtam...
na ma 4töl fél9ig biokémia továbbképzésen voltam....
kegyetlen okosnak érzem magam
Zap,jóó a videjó.teccik hogy valaki nem csak beszél hanem ideteszi hogy itt van!
nem mintha nem mondtam volna hogy van jó kamera menyünk föl,van normál videovágó progi,nem sajnálom az idöt rá gondolm Ti sem és csinálunk egy normál ütös videót.lejüvünk mindenhol 5x-10x de az jóó lesz!
szóval ha van még jelentkezö akor rajtam nem mulik!
valmikor nfs ug netes party!?
mg valakinek nincs busz hangja valami számitógépes formátumba!?!?!?
jah meg hogyx a 9550es radeon tényleg kottára megegyezik a 9600osal!?
ha igen akor egy tuning progival a magfrekvenciát kivéve a core clock és a memory clcck az ugye húzható?!ua akora orajelre!?igaz??
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2004. december 06. - 22:48

Te élsz virtuális világban szerintem, nem mi.
Bár ezek a kolleganõunokája sztorik...
Hát fa*om se tudja.
Tomidny: sztem rohadt jók. Nekem legalábbis tetszik.
Aktuális civil
Írta 2004. december 06. - 22:31

Írta 2004. december 06. - 21:22

Öcsém, örülhettek... bárhol is vagytok.. ezt a mûsort.. Normális az, hogy egy kissrácnak már szombaton megjön a Mikulás csak azért, mert más is kapott már ajándékot? Kész lesz ez a kölök...
(az elõzõ erre vonatkozott...)
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2004. december 06. - 21:21

Mi van?!?!?! Vazze! Ti valamilyen másik félefajta virtuális világban éltek, vagy mi?!? Egyszerûen nem tudok rátokhangolódni... Ha "ti" egyáltalán ti vagytok... Hehe...
És Tomy: te leszel a rendszergazdánk... Dzsezzzzzzz okéééééé?!?!?! Dzserri kóóók!!!!
Hátha vlk nem olvasgatna vissza&amúgy is magammal beszélgetek így éccaka...
Írta 2004. december 06. - 18:57

Írta 2004. december 06. - 18:55

Írta 2004. december 06. - 18:54

Komoly kérdés!
Most!
Idén kihagyom a sielést, hogy nemesebb célokra áldozzam idõmet és pénzemet! Április környékén, mikor már nem a cudar minuszok rohasszák az embert, tervezek egy kirándulást Saalbach-ba... mint tudjátok nem szar montis paradicsom tavasztól öszig... És mivel kedvenc nõvérem ottan fog dolgozni még akár kedvezményes szállást is kicsikarhatunk...
A kérdés, hogy ki akar csatlakozni? Már most szeretném tudni...

Két hely még van a kocsiban, mert Mettyú is jön vagy mi... ugye?
Írta 2004. december 06. - 18:26

Öcsém, örülhettek... bárhol is vagytok.. ezt a mûsort.. Normális az, hogy egy kissrácnak már szombaton megjön a Mikulás csak azért, mert más is kapott már ajándékot? Kész lesz ez a kölök...
Mi van?!?!?! Vazze! Ti valamilyen másik félefajta virtuális világban éltek, vagy mi?!? Egyszerûen nem tudok rátokhangolódni... Ha "ti" egyáltalán ti vagytok... Hehe...
És Tomy: te leszel a rendszergazdánk... Dzsezzzzzzz okéééééé?!?!?! Dzserri kóóók!!!!
Írta 2004. december 06. - 18:21

Írta 2004. december 06. - 17:47

Írta 2004. december 06. - 17:45