Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Asszem Tomy "bûnronda csajos, alkoholmentes sörös tekerõs" hétvégéje a nyerõ....

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Tomi vazzzz....
Megnéztem a "sovargas" címû alkotást. NAggggyyyyon kemény!!
Hehehehehehe
Az ilyen partiknak nem lehet részese lenni?

Aktuális civil

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Vazz, ez jó parti lehetett. Akkor én is leírom:
Péntek: szolid sörözés Shoshiéknál, meg K1, meg American Choppers, meg Genesis, meg nemtommiacíme gengszteres film nézés. Na, ez így leírva jó sok. Ennyit néztünk? Pffff....
Szombat: délelõtt kormányszerelés. Az a baj ezekkel a boltban vásárolt menõs cuccokkal, hogy 6 perc alatt fel lehet rakni. És az úgy nem izgalmas. Ezért levágtam a telónyakból kicsit. Nagyon passszent a dolog. vagy 6 centivel szélesebb most a kormány, isszonyat lehet neki szúrni lefelé. Aztán 2 körül Márióval felmentünk TV toronyhoz. Ott õ szerelt kormányt. És többnek tûnt az a 6 perc, mint itthon a melegben, jó zenével... Megnéztük a Gabesz döntöttkanyarját is, amivel csak az a minimális érdekesség, hogy szerintem egyenesben van. Mindegy. De a kézlefagyós gurulás..... és a kb. 60asra fagyott olaj.... Ahhh. Ez napozós Yeti.
Este lightos háziparti.
Vasárnap gyalogtúrháltam csajommal, meg pesti cimbivel. Ennyi.

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
"...Volt 1 darab bûnronda csaj is, aki - miután megfõzte a csilisbabot, és kicsit táncolt melltartóban - KO lett és összehányt mindent..."

Ez tetszett... Azért Mettyút csak felhivtad.. kihozta belöled az állatot az alkoholmentes sör, mi? De hogy lehet vki ilyen barom... alkoholmentes... jesszus...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nekem majdnem azt mondanán, hogy izgis hétvégém volt, de annyira azért mégse.
Pénteken munkahelyi lazulás, meg barátnõ látogatás a kórházban, aztán hazarohanás.
Este 6kor Teca mamánál forralt bor elfogyasztása, majd feltekerés aszfalton Remete-rétig, onnan le a Gobacsos kulcsosházig. Útközben görcsölés a jobb és bal vádliban. Ekkor abban reménykedtem, hogy majd iszok sört, és az ellazítja az izmaimat ;)
Cuccok felhordása, tûzrakás közben viszont jött a nagy meglepõdés.
Ugye én kértem egy tálca Holsten dobozos sört, ezek a béna faszok meg hoztak egy tálca Holsten alkoholmentes dobozos sört... Bazzeg. Ekkor megfogadtam, hogy akkor én ezt a tálcányit aznap este megiszom, meg !click-->>széjjelvágok egyet legalább (amit végülis szombat este tettem meg)<<---click!. De valahogy 8-nál többet nem tudtam meginni egy este.
Volt 1 darab bûnronda csaj is, aki - miután megfõzte a csilisbabot, és kicsit táncolt melltartóban - KO lett és összehányt mindent.
Hajnalban bekapcsoltam a telefonom, aztán látom, hogy Mettyú fel akart hívni, de nem jött neki össze. Sajnos lemerülõben volt, és nem volt nálam töltõ...
Szombaton a ház körül tök jó pályákat találtunk, meg deszkákból és farönkökbõl készült egy kb. 8 méter hosszú north shore jellegû pálya.
Volt nálam dáktép, így aztán lett sisakkamerám is, csak sajnos a filmek nincsenek most nálam, de hamarosan felrakom õket... Este próbálkoztam sisaklámpa+sisakkamera kombóval is,de ahhoz erõsebb lámpa kéne. Baszki, de akkor elég nehéz volt tartani a fejem. Meg is fájdult a nyakam.
Szombat este már fáradt voltam, és friss emberek jöttek. Kicsit nehéz volt tartani velük a tempót. Vasárnap reggel 9kor meg eljöttünk.
Röviden ennyi.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Whoüüüüüüüüüüüüüüüüüüüoooooááááááááajajajajjajajajajajjj!

Hát igen... Jogos.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Na, elmondom a 7végém történetét...

Szombat: 9:40 vonat végre beérkezik (vonaton alvás... hosszú volt az elõzõ este...) hazamenés, 3 szó anyával, utána alvás. Ébredés 1kor, teljes fejfájás, hányinger, ha jól számoltam volt vagy 3. Regenráció: Colin McRae Rally, a görög versenyen igy is 4. lettem. Este szolid csocsó.. meglepõ módon szoros eredmények, de a lassú gyilkos 3-mal guruló golyókat egytõl egyig beszoptam..

Vasárnap: elindulás fel a hegyre, 346 méter után kellemes felütéses defekt. Hazatolás. Colin McRae Rally, a finn pálya annyira nem feküdt, kiütöttek, csak a 7. helyre toltam be a szekeret.. Este vonatozás..

Hát, nem az Izgalmas Programok Hétvégéje volt ez..

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szervusztok jelmezes és jelmzetelen delekek!

Ennyi az egész hétvégi fórumtermés? Beszámoló a hétvégi iszonyatcsapatásokról, vagy valami?

Tennap a fõvárosban jártam, háááát... nem irigylek senkit sem, aki ott szeretne mostanában ajándékot vásárolni... Iszonyat tömeg, zsivaly, dugó és lófasz mindenhol... Élmény volt begurulni Pécsre a Hatoson... Kb. ennyi történt...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
anyira szörnyü hogy nem tudok elaludani...

Kokkk kérd el lécci a Csikóstól a melóscucc/jelmezet kösze!!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jah hallotam hogy kissé komás arcal szálltál le vonatról!

na pihizz,aztán ha holnap tekertek akkor figyeljetek ránk me gyalogtúrázunk faterral...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Felébredtem. Hajnali 3kor értem haza. Fél hatkr keltem. Tegnap nagyon csúnyán bebasztunk. Asszem még egy kicsit visszafekszem.

Vonaton nyitottszájjal alvás rulez..

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
akkor mi leygen!?!?!?!?
jajajajaj elemnje akkor egyedül!?
ma mindenképp tekerni akaraok!!!

mi legyen!!

vitt volna ki teleport magával Bandi akor eccerübb lett volna az ut..
áh

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Márió: még nincs pontos idõpont, mert az AW alszik egyet, aszonta. Hát, amilyen feje volt amikor leszállt a vonatról, rá is fér.
Mondjuk mindenkinek ugyanolyan feje volt, aki leszállt. Biztos valami tér-idõ kapun keresztöl jött a vonat...

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
ha találok valami jó kis isises kart 10 körül és tényleg elküldi nekem Rob a középet (márpedig ha aztmondta, mérne küldené) akkor isis lesz...
postaköltsége nem lehet olyan gyilkos, nem?

Törökszentmiklós-Pécs
azért adná nekem, mert náluk nincs boltban ilyen szerszám, ezér kérdeztem hogy itthon tudtok-e róla.
na majd hétfõn körül nézek

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Elvileg boltokban van... Privátban nincs ilyen szerszám... De négyszöget gyors felejtsd!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
fontos kérdés

Truvavtiv Sealex (isis) xr monoblokot adna nekem Rob (fizetném a postát)
csak kotyog, de hogy ez kónuszos és azt meg lehetne húzni...
van valakinek ilyen szerszáma? (vagy esetleg valamelyik boltban tudtok ilyenrõl, ahol meghúznák ezt nekem?)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
csóóócsíí

elvitték az orságútim :) elõre a hajtásért...
múltkor néztem az imperatorba RPM hajtómût 4szög és ~11ezer
vélemény?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Csesszétek meg! Nekem a holnap nem yoo! Én ma mentem volne egyet film elött és utána egy franko fless!!! Na mindegy...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hey boyz!!

ma akkor semmi!?

érdeklödés hiánya....hm...

holnap hánykor!?

ma spinning kedvencboltosbalázsunkal?!
negyednyolc

az a szörös fickó a nagy dobozbol!?

nálam most alvin megy és nagyon jóó

holnap remélem nagyot mgegyünk!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
...már jobbn vagyok,..