Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Posted 2004. December 13. - 15:34

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2004. December 13. - 15:08

Megnéztem a "sovargas" címû alkotást. NAggggyyyyon kemény!!
Hehehehehehe
Az ilyen partiknak nem lehet részese lenni?
Aktuális civil
Posted 2004. December 13. - 15:05

Péntek: szolid sörözés Shoshiéknál, meg K1, meg American Choppers, meg Genesis, meg nemtommiacíme gengszteres film nézés. Na, ez így leírva jó sok. Ennyit néztünk? Pffff....
Szombat: délelõtt kormányszerelés. Az a baj ezekkel a boltban vásárolt menõs cuccokkal, hogy 6 perc alatt fel lehet rakni. És az úgy nem izgalmas. Ezért levágtam a telónyakból kicsit. Nagyon passszent a dolog. vagy 6 centivel szélesebb most a kormány, isszonyat lehet neki szúrni lefelé. Aztán 2 körül Márióval felmentünk TV toronyhoz. Ott õ szerelt kormányt. És többnek tûnt az a 6 perc, mint itthon a melegben, jó zenével... Megnéztük a Gabesz döntöttkanyarját is, amivel csak az a minimális érdekesség, hogy szerintem egyenesben van. Mindegy. De a kézlefagyós gurulás..... és a kb. 60asra fagyott olaj.... Ahhh. Ez napozós Yeti.
Este lightos háziparti.
Vasárnap gyalogtúrháltam csajommal, meg pesti cimbivel. Ennyi.
Aktuális civil
Posted 2004. December 13. - 12:10

Ez tetszett... Azért Mettyút csak felhivtad.. kihozta belöled az állatot az alkoholmentes sör, mi? De hogy lehet vki ilyen barom... alkoholmentes... jesszus...
Posted 2004. December 13. - 11:32

Pénteken munkahelyi lazulás, meg barátnõ látogatás a kórházban, aztán hazarohanás.
Este 6kor Teca mamánál forralt bor elfogyasztása, majd feltekerés aszfalton Remete-rétig, onnan le a Gobacsos kulcsosházig. Útközben görcsölés a jobb és bal vádliban. Ekkor abban reménykedtem, hogy majd iszok sört, és az ellazítja az izmaimat

Cuccok felhordása, tûzrakás közben viszont jött a nagy meglepõdés.
Ugye én kértem egy tálca Holsten dobozos sört, ezek a béna faszok meg hoztak egy tálca Holsten alkoholmentes dobozos sört... Bazzeg. Ekkor megfogadtam, hogy akkor én ezt a tálcányit aznap este megiszom, meg !click-->>széjjelvágok egyet legalább (amit végülis szombat este tettem meg)<<---click!. De valahogy 8-nál többet nem tudtam meginni egy este.
Volt 1 darab bûnronda csaj is, aki - miután megfõzte a csilisbabot, és kicsit táncolt melltartóban - KO lett és összehányt mindent.
Hajnalban bekapcsoltam a telefonom, aztán látom, hogy Mettyú fel akart hívni, de nem jött neki össze. Sajnos lemerülõben volt, és nem volt nálam töltõ...
Szombaton a ház körül tök jó pályákat találtunk, meg deszkákból és farönkökbõl készült egy kb. 8 méter hosszú north shore jellegû pálya.
Volt nálam dáktép, így aztán lett sisakkamerám is, csak sajnos a filmek nincsenek most nálam, de hamarosan felrakom õket... Este próbálkoztam sisaklámpa+sisakkamera kombóval is,de ahhoz erõsebb lámpa kéne. Baszki, de akkor elég nehéz volt tartani a fejem. Meg is fájdult a nyakam.
Szombat este már fáradt voltam, és friss emberek jöttek. Kicsit nehéz volt tartani velük a tempót. Vasárnap reggel 9kor meg eljöttünk.
Röviden ennyi.
Posted 2004. December 13. - 10:35

Hát igen... Jogos.
Posted 2004. December 13. - 10:30

Szombat: 9:40 vonat végre beérkezik (vonaton alvás... hosszú volt az elõzõ este...) hazamenés, 3 szó anyával, utána alvás. Ébredés 1kor, teljes fejfájás, hányinger, ha jól számoltam volt vagy 3. Regenráció: Colin McRae Rally, a görög versenyen igy is 4. lettem. Este szolid csocsó.. meglepõ módon szoros eredmények, de a lassú gyilkos 3-mal guruló golyókat egytõl egyig beszoptam..
Vasárnap: elindulás fel a hegyre, 346 méter után kellemes felütéses defekt. Hazatolás. Colin McRae Rally, a finn pálya annyira nem feküdt, kiütöttek, csak a 7. helyre toltam be a szekeret.. Este vonatozás..
Hát, nem az Izgalmas Programok Hétvégéje volt ez..
Posted 2004. December 13. - 10:07

Ennyi az egész hétvégi fórumtermés? Beszámoló a hétvégi iszonyatcsapatásokról, vagy valami?
Tennap a fõvárosban jártam, háááát... nem irigylek senkit sem, aki ott szeretne mostanában ajándékot vásárolni... Iszonyat tömeg, zsivaly, dugó és lófasz mindenhol... Élmény volt begurulni Pécsre a Hatoson... Kb. ennyi történt...
Posted 2004. December 12. - 03:13

Kokkk kérd el lécci a Csikóstól a melóscucc/jelmezet kösze!!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2004. December 11. - 23:20

na pihizz,aztán ha holnap tekertek akkor figyeljetek ránk me gyalogtúrázunk faterral...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2004. December 11. - 14:50

Vonaton nyitottszájjal alvás rulez..
Posted 2004. December 11. - 12:42

jajajajaj elemnje akkor egyedül!?
ma mindenképp tekerni akaraok!!!
mi legyen!!
vitt volna ki teleport magával Bandi akor eccerübb lett volna az ut..
áh
Posted 2004. December 11. - 12:24

Mondjuk mindenkinek ugyanolyan feje volt, aki leszállt. Biztos valami tér-idõ kapun keresztöl jött a vonat...
Aktuális civil
Posted 2004. December 11. - 00:20

postaköltsége nem lehet olyan gyilkos, nem?
Törökszentmiklós-Pécs
azért adná nekem, mert náluk nincs boltban ilyen szerszám, ezér kérdeztem hogy itthon tudtok-e róla.
na majd hétfõn körül nézek
Posted 2004. December 11. - 00:15

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2004. December 10. - 23:37

Truvavtiv Sealex (isis) xr monoblokot adna nekem Rob (fizetném a postát)
csak kotyog, de hogy ez kónuszos és azt meg lehetne húzni...
van valakinek ilyen szerszáma? (vagy esetleg valamelyik boltban tudtok ilyenrõl, ahol meghúznák ezt nekem?)
Posted 2004. December 10. - 19:39

elvitték az orságútim

múltkor néztem az imperatorba RPM hajtómût 4szög és ~11ezer
vélemény?
Posted 2004. December 10. - 18:15

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2004. December 10. - 17:49

ma akkor semmi!?
érdeklödés hiánya....hm...
holnap hánykor!?
ma spinning kedvencboltosbalázsunkal?!
negyednyolc
az a szörös fickó a nagy dobozbol!?
nálam most alvin megy és nagyon jóó
holnap remélem nagyot mgegyünk!!
Posted 2004. December 10. - 16:53