Mutass nekem egy olyan programot, ami kb. 650M-nyi adatot betömörít 40 másodperc alatt, és nem csak töröl. Az oké, hogy kb. 100M ~40 mp alatt átgyömöszkölödik. A lefelé kompatibilitás, meg azt jelenti, hogy újítottak, a régi atrac kódoláson, de a cucc lejátsza a régit. A Sony nagyon elbaszta ezt a dolgot. De ha valaki szonibuzi, hát lelke rajta.Extra gyors másolás PC-rõl (1 cd ~40 mp alatt)
de ha lefélé kompatibils
Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2004. december 14. - 00:17

Írta 2004. december 14. - 00:12

Hö? Te érted, hogy mit írtál le?mert ami most van az 64bites ddr sdram és csak 133MHzn fut,hiába az effektiv 266?MHz-s átvitel
Írta 2004. december 13. - 23:48

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2004. december 13. - 23:45

Írta 2004. december 13. - 23:33

Denem! Újra kell tömörítenie minden fájlt átmásolás elõtt. Az meg idõ, és minõségromlás. Szóval szar.
Nem kell 256M 266MHz-es Kingston RAM? Mondjuk 5e-ért? Komolyan!
Írta 2004. december 13. - 23:30

Írta 2004. december 13. - 23:17

45 CD felvétele 1 HiMD (1 GB) lemezre az ATRACplus formátummal
A mellékelt SonicStage® 2.0 programmal könnyen kezelhetõk és másolhatók fel a számítógépen lévõ zenék
ATRAC3plus/MP3/ WMA/ WAV kompatibilis
USB-bemenet / Mikrofonbemenet / Analóg és Digitális bemenetek
Extra gyors másolás PC-rõl (1 cd ~40 mp alatt)
kb ez a léyneg
gyertek spinningre k jó volt ma is nemrég értem haza és jóó
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2004. december 13. - 20:18

Nem lehet, hogy arról van itt szó, hogy mp3 fájlt úgy másol fel a minidisc-re, hogy átalakítja a saját formátumára? Mert akkor semmi értelme. Márpedig csak erre utaló információt találtam.öö sony http://www.ebolt.hu/product85927.html erröl lenne szóó
Írta 2004. december 13. - 19:52

meg egy objektiv:
http://www.ebolt.hu/product87560.html
http://www.ebolt.hu/product87600.html
Írta 2004. december 13. - 19:48

öö sony http://www.ebolt.hu/product85927.html erröl lenne szóó
Írta 2004. december 13. - 19:30

Mondjuk egy USB2.0-án feltölthetõ .mp3as minidisces cucc érdekes lenne...
Írta 2004. december 13. - 18:56

valmi informááció van valakiteknek minidiskrö??
mert nagyon kool!!!
na szovla ez azért irtam cak hogy kool-t le tudjam irni
szóval érdemes ijesmi cuccot venni???
Írta 2004. december 13. - 17:27

Hát az a baj, hogy nem én voltam a fõszervezõ, és nekik eszükbe se jutott felajánlani, hogy hozhatok néhány embert. Viszont a hangfalaim, meg az erõsítõm kellett nekik. Érdekes nem? Aztán az is elég szarul jött ki, hogy az erõsítõm egyik oldala, meg a hozzá tartozó hangfal szombat este elhalt. A másik oldal mondjuk bírta, és elég is volt (meg ez a cuccom direkt erre van), de akkor is.Tomi vazzzz....
Az ilyen partiknak nem lehet részese lenni?
Szóval legközelebb majd máshogy lesz....
Írta 2004. december 13. - 16:53

amibe jóó izzadbni abba gyere
esetleg ha motiváló tény kell,Riska Andi cuki cuccba szokott lenni

Írta 2004. december 13. - 16:48

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2004. december 13. - 16:42

Írta 2004. december 13. - 16:41

Ma a kis Skóttal jöttem haza Vikitõl, és kezdtem magam nagyon komfortosan érezni a kerékpárom nyergében... Akárcsak egy hónappal ezelõtt.. Menni is kelle már egy kicsit, vagy valamit tréningelni!
És valszeg majd lemegyek veletek én is spinningre, csak jöjjek mán rendbe!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2004. december 13. - 16:39

Tomi, még egy nagy riszpekt! Te vagy a példaképem, remélem én is ennyire fitt leszek és iszákos pár év múlva, mint te vagy most.
Zap, na be lettek szerelve a cuccok? Faszák? Elõször megijedtem, amikor ránéztem a stucnidra felülrül, de aztán megnéztem alulról is és akkor megértettem hogy is van az....
Yooo!
Írta 2004. december 13. - 16:35

jóó volt ez a hétvége nkem naon!!!
péntek vérge vée sulinak este szpining,jól elfáradtam jót aludtam.
szombat "hajnalba" kelés streszelés hogy mikó indulunk má,de aztán hallotam hogy AW nem használta a dimenziókaput igy kissé elkenten amõbandázott le a vonatról
De Ákossal jóót mentünk szombaton,oylan hidegben tekeröst,talált egy jóó tempöt amit tudtam jól követni szóval jó volt.
Bár voltam ott ufók,enerhia sugarak,ködbe ahogy bemész kicsitt hullázik körülötted majd függönyként viszazárul.
azát du mozi megnéztük 4lányal a nagysanit.hûûû az Angelina menyire istennö.....
Vasárnap meg gyalotúra a zengö körül,akkora köd volt hogy majdnem fognomkellet fater kezét mert nem sokat láétni...
el is tévedtünk de végül a fagyhaláltól(nem vicc!!)megmentett egy kuka és hogy tüzettudunk raki ott meg sütni egy kis kaját...
este meg Növérjemmel névnapozás...
de kurva jóó volt!!!
Írta 2004. december 13. - 16:25

És a Tomy vs. alcoholfreebeer... AZ NAGYON KEMÉNY!!!!!!!!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.