Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Shoshi:
Oké, akkor mi kéne? Az elsõ évad, vagy a második? Vagy minden? Ha jól emlékszem másfél DVD-nyi van eddig kb. Csak az utolsóhoz nincs felirat, de azt most töltöm úgyis :D

Eh, a szombat este nekem nem jó. Illetve még nem tudom mikortól jó.

Aláírni asszem ma akartam menni. Na majd felhívlak, ha már tudom mikor érek rá...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Naggyon durva elvonási tüneteim kezdenek lenni. Remélem pár hét múlva indulhat a pótlás!

PG üzeni, hogy szombaton este lehetne nála valami videózós, filmnézõs akármilyen dzsembori!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Dig, ha verni kell, verjük. :D De ezért gondoltam, hogy kinyírhatnád Te... Távol az otthonától... :D Shoshi is épül. Egy pár pofonosztás jót tenne neki... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mijeza a múltidõ?! :D

Dig, vasárnap mikor akarnátok indulni? Olyan 11 tájban? És elõször forralbor vagy ride után? Vagy közben? A Tündér tetején lévõ büfében nagyon tuti réteseket lehet kapni, nemrég hívták fel rá a figyelmemet..

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Na Kolyot(ehehehehe) õt verd meg!Mármint a báleszt.
Azt nem értem hogy min csodálkoznak ezek?Idejön valami szellemi fogyatékos aztán meg egy nap múlva már picsog hogy mindenki utálja.
Mellesleg kokk én is utáltalak téged!!!:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

Jajj ne, pálesz idetalált....

Én ekkor még nem is tudtam létezésérõl. Most már 1000-szer többet, mint szeretnék... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Morning Putok!

Mindenki jöjjön aláírni mer' dzsihád lesz!

Csak annyit mondok, hogy tegnap csúszott az avar, sodródtam kanyarban, húztam a féket, csikologtag a kelekek, hegyetmásztam, feelingeltem az erdõben, és még egy kakába is belementem... Szal Back int the saddle again (nyomatékkal)!

Ma valaki rájd, XC, free jellegû úgy 15:00 tájban? 16:30-ig lehet kb. menni lámpa nélkül...

Féktéma:
Sztem kell egyet jönni a Tv toronytól a vízmosásban MAndulásban, és akkor jó lesz. HA a városban kujtorogtok csak vele, akkor soha sem fog bekopni. Tényleg használni kell, erdõben, mocsokban, szokja csak...

Kokka:
Mijafaszt tudok én, amirõl én sem tudok???

Tomy:
Nekem jó a Joey angolul is, akár számítógépen is... Abszolut nem para... Van cserébe Jóbarátok angolul, vagy Predator1 :D !

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

LL: a nyúlóságnak tényleg nincs köze az adagolhatóságnak. Illetve azt hiszed. MErt megszoksz egy nyúlós szart, aztán veszel egy fasza hidrást és úgy fog, hogy beszarsz és minnyá rá is vágod, hogy ez "adagolhatatlan", de pár óra/menet, megszokod és rájössz, hogy tökéletesen adagolható, csak sokkal jobban fog és nem fárad el az ujjad és nem érted, hogy eddig hogy gondolhattad adagolhatónak a nyúlós fékedet...

+nem gyenge a fáraós kép... :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Tomi: nemtudsz aludni?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

az adagolás és a nyúlás között nem kis különbség van. az adagolás nem zárja ki a "koppanós fékhatást" :) ennyi erõvel tesco dh bike is brutálul adagolható :D

ez így van. csak az Avid nem az adagolhatóságról híres. viszont azálltal, hogy nyúlos egy kicsit a rendszer, "adagolhatóvá" válik. szvsz.

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás

egyszer majd meghúzkodnám a karod :D

Ha majd újra "profi" lesz a lábam megyünk és meghúzkodhatod! :)

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
az adagolás és a nyúlás között nem kis különbség van. az adagolás nem zárja ki a "koppanós fékhatást" :) ennyi erõvel tesco dh bike is brutálul adagolható :D

elég sok rombolón láttam már bb7-et (foes, Le Toy, Transition) és ezek azért nem légies darabok, úgyhogy jó beállítással elég durvára ki lehet hozni. lehet így esetleg drágábban jönne ki, mint egy hayes hfx 9 vagy juicy 5 (de ha nem boltban veszed a bb7-et, olcsón megvan), de ízlések és pofonok. ha ez valakinek elég egy le toy-on avalanche telóval stb., akkor vlszlg nekem is elég lesz a pécsi magashegységbe.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Nekem jobban bejön mint az lx fékkar...

ízlések és ízléstelenségek ;)
napersze az igazat megvalva még nem láttam-probáltam hayes fékkart élõben, deeeee a (mechnaikus) fékeikbõl kiindulva...
szóval franc tudja.
egyszer majd meghúzkodnám a karod :D

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Nekem jobban bejön mint az lx fékkar...

Ja és szerintem egy jó mechanicus (bb7) lever egy csomó hidraulikusat is!(bár ezzel enm mondok szerintem ujjat)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
hayes fékkar szvsz egy "átlagos fékkar hayes felirattal...
én most, hogy kapott egy kis (metanol?) szesz kezelést, aztmondom alakul.
Az hogy kicsit nyúlos, az "nemárt" így elgalább tudod valamelyest adagolni....
mondjuka z biztos, hogy a mai eszemmel hidrásat vennék.. :rolleyes: (majd bepótlom)

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Hayes fékkar nagyon jó, nálam is láthattad/érezhetted , hogy nem nyúlik!

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
Magoo, LL: nekem is ez a bajom, fõleg az, hogy nyúlik, mint atom. LX fékkar, jagwire bowdenház + jagwire bowdenszál

és akkor meg nem tudom minek lettem lehurrogva tfék topicban, hogy ugyanaz mint az sd-5/7 mitomén melyik... hát azért nem...
sztem egy fr-5 fékkar passzolna vagy, ami még bejön ('05 RM Quake), hayes fékkar, szép, olcsó, erõs, ugyanazzal a jagwire bowdenházzal van, hayes mx 2 hd (bandquake konfig.), aztán azt meg szinte hallom, ahogyan koppan a tárcsán a betét, de azért az enyém jobban fog, csak nyúlik.
most szereznek nekem valami nagyon brutál jagwire bowdenházat ingyen, majd kommentálok, hogy bowdenház gond, vagy fékkar!

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
Ezen
(46-os modell csak az enyém 5 billentyûs)

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Nah megjött Lotár Máteusz! :D

Pifta : Milyen hangeszeren jatszol?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Zsolo, akkor légyszi firkants, aztán küldd Dalmával és suli után bepattanok érte! Thx! ;)