Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Kedves kollégák! Örömmel jelenthetem, hogy 18 óra 54 perckor a ti hathatós segítségetekkel, megszületett a mai adag gustám itt a munkahelyen. Részletekbe nem megyek, de felemelõ érzés volt!
K Ö S Z Ö N Ö M, skacok!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Zap:
Nem tudom ezek pontosan mennyire jók, de ha veszel hozzájuk még egy nagyobb kártyát, akkor meg is van a 60...
Kodak DX6340
Nikon Coolpix 3200

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Fúúú, az jó lesz!!

Figy Tom!
Tudsz ajánlani vmi digitális masinát max. 60ig?

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Szerintem nem lehet letölteni. El kell kérni boltban a cd-t. Feltéve, ha van hologramos matricád, meg nekik is cd-jük.
Vagy letöltöd valahonnan máshonnan :D

Csináltam hosszabb videót a hétvége anyagából. Órák kérdése és feltolódik azzinternetre...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Hehe. Nyugi van, nyugi.
Mindenesetre érdemes egyszer ellátogatni ilyen helyekre....

http://support.micro...pr=windowsxpsp2

ha ebbõl Te használhatót tudsz kiszedni. Akkor biztos hamburgerzabáló amerikai vagy.

Ilyenek: More - Hot topics about installing SP2...
HEHEHEHE de maga az SP2 nincs sehol. CSak ilyen ökörségek.

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Nyugi... :)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Mindegy, úccse netel otthon. Majd ha igen, akkor letölti magának...

Aktuális civil

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Na most iszonyat kultúrált leszek. Nagyon nehezemre esik, ezt hozzá kell tennem. Nem akarok káromkodni, meg semmit.

De errõl a +!%/+!="(%/()!/=("!/"+!/!%/'+%/"!=(%/(=%/(% kibaszott windows support oldalról lelehet szedni magát a SP2-t, vagy csak az updatejeit, a hogyannyisdmeg a readme.txt tebalfaszamerikaifaszkalap utmutatókat????????!!!!!!!!!!! Vagy mi a kibaszott kurva "+!%+!/"+!=()!='"+!/'+!%)+'%/Ö ????!!!!!!
Esküszöm, hogy nem hiszem el...

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
A. W. kitartás, meglesz minden rendben!

Szopik mindeki úgy látom, tisztelet a kivételnek????!!!!

Kokkk, Zap már megyek is haza, várlak benneteket!

Tomy:
Mégeccer Köszi!!!!!!!!!!!!!!

Na hónap...

Csöcs

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
A.W.: ritka nagy adag ürüléket rájuk!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Adva van egy rencer, amiben vmi elbaszódik, és te erre csak napok múlva jössz rá, és akkor akiket ez a rencerhiba érint keselyüként csapnak le rád, mint okozójára a bajnak, ami persze nem igaz, csak szeretnek mindig minden miatt mindenki másokat hibáztatni. És akkor most oldjad meg, úgy hogy nulla segitõkészséggel szembesülsz. Na, vmi ilyesmi a mai napom. Ja, és a már a NagyFõnök is basztat, hogy ejj, de hülye vagy baszom.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Shoshinak: "Inkább kopj el,
minthogy berozsdásodj!"

(Értsd ahogy akarod, mert ha úgy érted, ahogy én, akkor HEHEHEHHEEHHEE...)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hehe... És te a konténer, vagy a raklap szar alatt vagy?!?! Mert ha a konténer alatt, akkor szakadjon rátok... És akkor aztán nagy szarban leszetek... Hehehe...

És mi ez a "kétlábon járó katasztrófa" szöveg?!?!? Hát, ajánlom, hogy a reggeli kukorékolós trágyadombod mellett garaniád is legyen arra a kalap szarra, mert sok jót ne remélj ezek után... Hehehehehe...

Kvescsön: szeretném, ha átfogó értelmezést kapnék a "szar kedvem van" közhelyrõl... Csak mert témába vág!

...SITMÁSÍNOK!!!!!!!!!!! Pfffff....

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Már megint vége a végnek.. rég vége. Elég gáz, hogy ilyen a "karácsonyi" hangulat. Egy nagy konténer, ragadós, büdös, gözölgõ trágyahalom alatt lehet ilyen érzése az embernek... még nem próbáltam. De érzésre vmi hasonló... asszem.

vendég_fuse_*

vendég_fuse_*
  • vendég
Nem csak ccsek.Elég vegyes banda, a magja országutis. És semmi kötelezettség. Csak megmondod hová akarsz menni és visznek. Legalábbbis remélem. Én azért meghallgatom, kíváncsi vok, mivel megoldódna a "hogymenjünkversenyrekocsinélkül" probléma. A KisB mondta, meg a pavlikban találkoztunk egy Nagy Zoltán nevû egyénnel, aki ennek az egyik vezére. Majd meglátjuk.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Fúúú Tomy, úgy néz ki mûxik a dolog!

Nagyon köszönöm a segítséget! Igyekszem meghálálni! Na píxxxxxx!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Oblabidlada... végre nyáááár van, ónos esõ, bassza száhjba maghát a tehrmészet!

A mai nap a rövid postok napja. És mindenki le van szarva. Guns N Roses rulz.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Shoshi:
=szöveg(cella,"formátum")
pl.
=szöveg(a1,"yyyy.mm.dd")
a1-ben mondjuk van az, hogy december 24., akkor ennek 2004.12.24 lesz az értéke.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Majd egyesülök magammal, és viszem magam versenyre, és még be is fizetek magamnak havi egy-két ezer froncsit...

Mondjuk veletek egyesülnék, de valami másféle brigádba be nem lépek!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ja biztos ciklokrosszosok...
Ha Maul Péter és bandája, akkor elõre nevetek. Egy idõben én is mentem velük, de mivel csak hitegettek, hogy majd montizunk is, ezért hagytam a francba az egészet.