Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

Shosh: Mikor csináljam meg a gépet akkor? holnap este jó? úgy 8 körül? hehehe

Olyan 8 körül nekem is jó! De garantáld a pizzát!!! Hehehehe...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
A Tom az egy :aniolek_n !

A Mettyú meg egy :swinia: !

Hehehehehe

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
A nagy karácsonyi korongcsere....

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
És akinek nem inge, az ne vegye magára, de aki esetleg ma melózik utoljára és majd hazamegy és otthon nem hajlandó, esetleg nem megoldható, hogy fellátogassan ide, a sok szarrágó közé, annak ma mondom:

LEGYEN BOLDOG, ÁLDOTT ÉS MEGHITT KARÁCSONYOTOK!!!

Vazze... Nem terveztem ennyire nyálasra.... Hehehehehe...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Akkor már én se maradjak ki az NWD5 mániából!!! Tomi=Jézuska? Wowww.

Shosh: Mikor csináljam meg a gépet akkor? holnap este jó? úgy 8 körül? hehehe

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
És Tomy, ha már ilyen karc mániád van... Akkkor ha nem férsz a bõrödbe, ne fogd vissza magad... Egye fene nekem is átírhatod... :):):) És Márió: nekem még vlmkor oda tudod adni a hõn áhított korongot???

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vazze... Tegnap éjjel és ma hajnalban a totál végkimerültségig mentem és segítettem anyámnak tescocityben vásárolni... Ehhhh, accer van karácsony, nem?!?!?! :):):) Hja és Márió: ne írj olyan hosszú üzeneteket, mert nehéz rászánni magam, hogy végigfussak rajta... :) Hehehehe... És kurva sok mindent akartam írni, de NEM ÍROK!!!!! MERT CSAK!!!!! MERT NÉMA GYEREKNEK ANNYA SEM LÁTJA FÁTÓL AZ ERÕT!!!!!!! Értés van?!?!?!?! Ne RePííííííX!!!!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mettyú, Shoshi, A.W.:
Jóvan. Karcolok nektek is 1-1 NWD5-öt...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Tom, ne higyj Mettyúnak! Én itt ülök tõle 23 méterre és én se tudok kommunikálni vele... kis köcsög lenyomja még a telefont is... ne másolj neki semmit! Soha nem fogsz tõle sört kapni... mindig csak mondja... Bezzeg ÉN! Ugye! Én már fizettem legalább egyet!! Én kapok NWD5-öt? :)

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Shoshi, örülök, hogy téged is elkapott a nagy Szar-mánia és megosztod velünk a tapasztalataidat! Tudom figyelmedbe ajánlani a kaki.hu weboldalt!
De azért ne a munkahelyeden nézegesd!
Tomi, itt a Karácsony meg minden nem akarsz nekem egy NWD 5öt írni, bitte?
Sör most már tényleg lesz, otthon leszek 4 napig csak összefutunk, baszod, nem?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hát Shosh akkkor irjam azt is ki a jenna+jill kelly mellé?!
szerintemmég fölfér a cdre!
aztán ha ráérsz valamikor odaadom!

huh ma végsö elkeseredett ajándékvevés a fél családnak még semmit nem vettünk!!!!
meg fátis kéne venni mert jó ha van..
meg "aszonynak" a pintéréktöl a litle deviles tangát...
áááááá
Tomi akkor jön asöröd!
mert bevásorolni is megyek

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Na, végre megjött a megrendelt "Godfather" cimü könyvem... Lesz mit olvasnom Karácsony alatt! Ha kell vkinek miután kiolvastam kölcsönadom.. (english)

Ja, ha vkinek kell némi ponyvaregény is, angoltudást fejleszteni van Elmore Leonardtól is pár könyvem, pl Get Shorty, Cuba Libre, meg az Out of Sight

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Én így vagyok a Paris Hilton vidóval.. Itt jól ment a gépem, kiírtam, otthon meg zöld minden a zsír új gépemen, ugyanúgy Mplayerrel...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Az miért van, hogy megnéztem a Zap-féle videót a Winamp-pal ott minden szürke, a dzseki narancssárga, a Rider feje meg kék, mig MPlayerrel minden a helyére kerül?

Nem értem.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Tomy!

Én szeretnék egy kópiát az NWD5-bõl! Valami tutit szeretnék nézni szenteste, nem a szuperbulit!

Mária szûjjön csak, de ne nálunk! Egyébként mit szül kaja után? Kisdedet? És mekkorát? Mert akkor én is szültem ma már egyet!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Zap, köszönöm, tudtam, hogy Rád számithatok!

De nem értem LL kijelentését, miszerint reméli, hogy 2 lábú maradok. Remélem én is...

Enivéj! Már csak egyet kell dolgozni, oszt gyühet a SzenCsalád. József sirjon... De figyeled, lesz "Blood, Sweat and Tears", ami a háború megnyeréséhez kell, Máriának meg a szüléshez... micsoda történelmi párhuzam igy kora reggel...!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jójó

akor várok hivást vagy smst!!

addig is

ajánlom mindenkinek a www.teccikérteni.hu és a pankportal.hu-t

jóccakát

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Okidoki!
Majd szólok.
Elméletileg nekem is be kéne néznem az Arcade szaküzletbe kis tömegnyomorért...
Na majd úgy idõzítem a dolgokat, hogy 13-14 fele legyek ott...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
oksa
akkor hlnap megejthetjük a találkát?!
nekem kb 12-14 között bizos uton vagyok valhol a városban de föleg árkád környékeén 12 körül meg karácsonyfát húzók haza 48as térröl
ez tuti
de ha irsz hogy kb 20perc mulva itt és itt akkor ott leszek!!

KOSZI

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Márió:
Mondjuk legyen Pilsner Urquelle, hogy már nekem is karácsony legyen ;)
Holnap valamikor megyek be a városba az utolsó ajándékbeszerzési körutamra. Hogy mikor, az még rejtély, de szólok majd idõben.
Kinek kõ még ilyen?