Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Asszem a kicsit hamarabb már elmúlt! És ki az a Hajós??? Hajós András??? Hehehehe... Neki mi köze ehhez??? Hehehehe... Na, nem tom mi lesz... Nekem inkább tologatni van kedvem, mert geci sokat ettem eddig is és mist fogok csak kajolni... Azaza... Full tele pocival tekerni... Ez nem egy kellemes gonodolat!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
valmikor hamarabb nem lehetne!?!?!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
hmmm...én is akarok itt menni tekerni! csak rátudjam szedni Hajóst...
egyébként arra gondoltan, hogyha van vmi verseny itt baranyában akkor azt be lehetne írni!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
ja. pl. ez naonjó!!!
A hidegbe az a jó, hogy nincs sárba az a nemjó, hiogy nincs hideg.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Manduláson át Remete-rétre?
Aztán le Teca mamához?
A hidegbe az a jó, hogy nincs sár...

edit:
Jajj, most néztem a met.hu-t.
Zápor van odaírva, meg 8 fok. Az nem hideg...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
nemtom. Én tekernék egyet, mondjuk Remete felé, vagy nemtom. Csak ne megint ezen a TVtornyos oldalon legyünk!!

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Városi bandázás?
Vagy Dömörkapuig azért feltoljuk?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Akkor ez nekem bukómentes tekerés lesz... Gyere Tomy... A sör csak jót tesz... És 2:10 alagútnál leszek!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
akkor 2 az jó. Szécsitér?
És mit megyünk?
Csak ne TV tornyot. Inkább valami tekergõzést errearra.... Hmm?

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
2 az asszem nekem is jó, szóval legyen az.
Lehet, hogy viszek dáktépet is nem csak fényképezõgépet ;)
Ja, meg pár NWD 5 DVD-t, szóval hozzatok sört. Uh, de akkor azt meg kell innom...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Szarok a pirospontra.
Nekem fekete, vagy g pont kell!

Tök mindegy a ride. Nekem jó a 2 is. De kisbukós-tekerõst mennék szívem szerint, ahol nem kell gyorsan lefelé menni. Az a múltkori akkora faszásos volt...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Rob, gondolod, hogy mi uncsolunk akkor is, ha semmi vonzata?!?!?! Nincs pirospont, nincs file... Hehehehe... Amúgy meg miért nem keresel rá??? Nekem már volt hasonló szitum és megvolt neten valahol. Próba cseresznye...

Zap: NA AKKOR BRINGÁZÁS??? Elöbb!!! Vagy max 2, mert utána már sötét van... Infót kérek!!!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
rob: nincs sajna...

Na a 2-3 körüli tekerés szimpi. abszolút. Bringáskarácsony!!!!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
attól hogy itt van a legnagyobb agymenés, még nam kaptok pirosponot :)

karácsony: elõre megvásárolt, majd jól meglepõdõs ajándékok (ruhanemû) jó kaja, tévé, alvás.

(valakinek nincs meg a vng-lotrc.r45 file? csak ez nincs meg abból a tetves játékból, és most hiányzik :))

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vazze'! Hát bor az volt nálunk is, és most nem is írok élménybeszámolót, mert fasza volt minden, és most ennek köszönhetõen kicsit tompa vagyok, meg szinte fáj a szemem a monitortól, De a mai napom punnyadós, semmi kötelezõ progra... Ezért bármikor benne vagyok egy minimál minimálban!!! Csak ne kerüljön sok erõfeszítésembe a fölfelé, mert a sok mákosbeigli csõstül fog kijönni... :) Na, de mennyünk! Zap: este meg Shoshi vár!

Ja és baszki, mondtuk a fenyõárusnak (aki kellõképp be volt mákolva a akarácsonyi hangulathoz), hogy 3.20 a szoba belmagassága... Erre volt egy szép fa, de kicsit magasnak találtuk... De õ állította, hogy az 2.20-2.50 közti... Nem akartuk elhinni, de nyomósan érvelt... Kb a feléért odaadta. Namost tapasztalataim szerint a fa olyan 3.45-3.50 magas. Ezért megvan az idei fa szexepilje, mert hát csak nem vágjuk le! Az úgy csúnya..., nem?!?!? Hehehehehehehe... De atom brutkó... Hehehehehe... :):):)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Vagy lehet, hogy délután? Kettõ három körül? Irjatok ide, aztán majd jól elolvasom!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Nálunk az úgy van, hogy ilyenkore RokonságnálEbédelés van ma is, meg holnap is, ezért én most megyek fel vhová, bár egyedül semmi kedvem, de ti meg alusztok még vagy gondolom igen.
Tom, mostmár irhatsz nekem NWD5-t DVD-t, meg tudom nézni :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Húhú, minimál rájd, az jó lenne.
De nem tom mikor. Talán délután, a fél pulyka után.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Karácsonyblog:

Annak ellenére, hogy délután még füvet gyûjtöttek a gyerekek a Jézkának ezen a szép áprilisi napon, az este egész karácsonyi hangulatúra sikerült: mi bátyáméknál tömtünk magunkaba kb. 5 fogásnyi kaját, meg cserébe 4 kiscsákó agymenését :) De legalább tök jó fejek, meg volt nekik igazi karácsonyfa. Meg kaja. Meg még. Csak a muterjukmegfaterjuk lépett le 9 kor...
Aztán amikor 8 mesekönyv meg 6 bujócska campaign után a leglázadóbbnak is kifolyt a nyál a száján, kitaláltam, hogy hazasétálok. Ott aztán láthattam még pár lázadót, akik már 17 évvel többet éltek leglázadóbb unokaöcsémnél, és legszívesebben MarilinManson koncerten lettek volna Jézuskás mûsor helyet...
A legjobb viszont az volt, hogy a Citromutcában segítettem eligazodni este 11.kor két új-zélandi utazónak, akik épp akkor érkeztek Laoszból - szerintem valami teleporttal. Hogy lehet máshogy materializálódni dec. 24-én este 11-kor a pécsi Citromutcában?? Különben mivel jöttek?? Jut is eszembe, mintha függõlegesen is pislogtak volna... Mindenesetre mutattam nekik helyet, ahol alhatnak, meg karácsonyozhatnak. Ha Középföldén van egyáltalán olyan...
Tompa game király ötlet.
Riddick, vagy Battle for Middle Earth? Hmmm... Asszem utóbbi...

ÉS A LEGFONTOSABB!!!!!!

Holnap valaki utóemésztési, karácsonyi-kisbukós minimál freerideot? Pontosabban már ma. 25-én, na.

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

de most adok majd karira könyvet neki, ami ilyen használati útmutató a férfiakhoz könyv...mer hát én vagyok a lelkitársa a fiúja kezelésében, de én persze rosszakat sugallok neki a fiúról, de végülis hawerom. egyébként meg mindent tud, hogy én halálosan szeretem, meg imádom, meg nagyon teccek neki, de szerinte jó barátok vagyunk és nem akarja elrontani...de én mondom neki, hogy ne is foglalkozzon ezzel az érzettel...
egyébként õt szerettem volna karácsonyra
bazz egyszer kérek vmit amit pénzen nem lehet megvenni és persze hogy nem kaphatom meg. :(
na nem baj majd szilveszterkor....asszem akkor akar szakítani vele...én meg ott leszek :)

ez jobb mint a rosá(liás)Linda..
panaszkodjak énis, hoyg mit kaptam?
-Bátyáméktól kaptam egy elõ-hátlapot telefonhoz (olyan 2 havonta mindig letörök belõle egy pöcköt)
-Anyám meg nagymami, hozzájárult a bringám épüléséhez karácsony gyanánt..
-szakácskönyveket kaptam, csak tudnám mér :D
-jah emg ilyen iskolázós ajándékozáson kaptam anno egy csokit meg egy plüss cicát.