Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
na jöhet a plusz pont! :)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Délután nem jelentkeztem, mert kötelezõ rokonlátogatás volt, és akkor a zserbóból még nem is ettetek felkiáltással egyidõben elénktoltak még két tál sütit. És akkor csak négykor értem haza.

Egyébként beszéltem Mettyúval. Józan volt. Este meg megyünk Citybe, Tom, nem leszel bent? Kapsz sört! Others? Tik hol lesztek?

Vazze.. Fesziti a beleimet a süti. Reggel áldozok a Porcelán Istennek, abban nem lesz köszönet.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
hát persze, de megnézném hogy áll a plafonnál 1 méterrel hosszabb fa :D

kölyök: képet ;)

amúgy ne káromkodj kérlek, olyanokkal hogy korreláció, mer akkor tudatlannak hiszem magam, pedig de

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a "nyomósan érvelt" és a "feléért odaadta" között erõs a korreláció, nem? ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Ja és baszki, mondtuk a fenyõárusnak (aki kellõképp be volt mákolva a akarácsonyi hangulathoz), hogy 3.20 a szoba belmagassága... Erre volt egy szép fa, de kicsit magasnak találtuk... De õ állította, hogy az 2.20-2.50 közti... Nem akartuk elhinni, de nyomósan érvelt... Kb a feléért odaadta. Namost tapasztalataim szerint a fa olyan 3.45-3.50 magas.

ehehh vazze azér a 2 méteres fát, csa megkéne tuddnod különböztetni a 3 méterestõl
:chin:

végre kitudtam magam aludni, márcsak ezéris jó eza ünnepnap.

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Fu basszus már megint elírtam, ezt még gyakorolnom kell.:aniolek_n ez hozza az ajándékot
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Köcc, viszont!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Boldog Karácsonyt kivánok mindenkinek így utólag mindenkinek.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tõlem aztán azt reklámozol, amit akarsz... Max nem leszel túl népszerû és ezáltal RÜHELLNI fogjuk a mohácsiakat... Ehhh. Ezt most ne vedd magadra, csak gondoltam közlöm, hogy tisztán láss! :) Ami viszont már kívánni valót hagy maga után, az a képed... Hehehehe... Pluszpontért lecseréled??? :):):)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hehehehe... Tomy, ez kurva jó!!!! Hehehehe... És Rob, ezt pirospontnak vesszük. Hiszen egyre többet látogatsz errefelé! Hehehe... Csak nem sok az agymeleg egyveleg??? Hehehehe... Na és az van, hogy kurva jó volt ma!!! És anyum csinált gigaadag csümölcssalit, amit most jóízûen elfogyasztok... Húúú, vazz', mennyire faszásan érzem magam... Hehehhehe... Na, csókolom-csókolom...

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
én is elmentem rideolni deszkás meg göris hawerjaimmal, jó szar volt...:) de hawerom kapott kamerát amivel a csapatunkat fogjuk felvenni ami a Mohács extreme team és a mohacsextremeteam.tk-n meg is láthatjátok
bocs a magánreklámért de nagyon szar a látogatottság :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Zap:
Nah, alig találtam meg ezt, pedig tényleg jóóó.
Fenyõfa teszt

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts

figyelem
18-on felülieknek.

boldog karácsonyt! ;)

figyelem

Boldog karácsonyt! ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nah meggyüttem. Jó volt.
Lehelék is mentek, de õk TV toronyt. Mi meg csak Mandulás - Remete-rét - Teca mama kört zavartunk le.
Volt pici sár is, de azt lemostuk a patakon való átkelésekkel :)
Teca mama lánya meg leforrázta magát a forralt borommal :(
Itten meg van sok ember, de én fürdeni fogok.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
figyelem
18-on felülieknek.

boldog karácsonyt! ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
Hajós az egyik hawerom, csak sajna én se tudom a keresztnevét :)
egyébként úgy jön ide hogy õ is rider! tudod, én mohácsi vagyok...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Én meg itt lakom a találka hely mellett... Én még nem készülök... De majd igen! És akkor megyek! De ti akkor már rég mentek! Ehhh! Hihihihi!!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Én meg most szedtem össze magam, és indulok.
Most nem fogok elkésni.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
na én most miyá idulok,majd lfeélé/fölfelé talákozunk

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ja. De azért szimpi a Mandulás-Remete-Teca
ott nincs sok felfelé
Addig meg csak feljutunk vhogy...
Ez a mai ebéd is paffff.....

Aktuális civil