Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jaja nekem is tetszett,mi is voltunk már egy párszor

Shoshininjához mikor kell menni aláírni?!
mert akkor holnap beugranék

ha infra cucc+telefont akarok öszekötni,mitöl lehet hogy folyamatosan megszaad a kapcsolat,telefon telefonnal pedig 100%osan mûködik...
pc suite meg épphogy fölismeri a telefont..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Márió: Óbányán mi is voltunk, nagyon jó kis hely!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Tomy nem is Rád gondoltam eladásra,hanem csak ugy hogy valki nem hallot-e valakitöl hogy eladná...
A meló mit takarna?!Engem érdekelne,csak nem tudom mik az igények...

Mango,én is abban a hitben voltam/vagyok hogy az lx (stx-rc)a legjobb spárgás tárcsafékhez,de ugylátszik hogy nem...

Csillag nagyon-nagyon jó!!Törzsvendégek voltunk régen.Nagyferó még mindig megvan?!Fõpincér még?

Pintérnek lesz ez a kombó...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ilyen váltokart akarok én is majd. Akkor majd kidobom a szétnyúzott Flightdeck-et is.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Ezt Kokk-nak
http://img13.imagesh...06sunday3mg.jpg

Eztet meg a Ninjának
http://www.singletra...ages/1581-3.jpg

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Haza kéne menni.

Igazából nem az a jobb állás, ami több bowdent húz (ha jól tudom), hanem amelyik nagyobb áttételû. Ha jól tudom ezért szokták a canti fékes állásban használni õket. De igazából fogalmam sincs, ezért vettem hidraulikus féket :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Most már igazán megállapodhatnál egy variáció mellett.. Vegyél Avid Juicy-t, mert az nyomatékosan istenkirálycsászárzsír fék! És iszonyat jól fog! És mondtam már, hogy mennyire jó? Na.

És aki meg kitalálta, hogy a hétfõ az szombat, a péntek csütörtök és a szombat meg hétfõ, na annak a kurva anyját. Minek kell ma dolgozni??? Már csak 30 perc...... de hosszú idõ az..... utálom...... Elhappoltak egy kampányt elõlem. Pedig abból tudtam volna venni új vázat. Mocskok.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
Üdv! Nyomtam ma 1 TVtornyot, de a fékem nagyon szar volt.Még mindig fáj a kezem pedig már fél2re hazaértem.Aztán kipróbáltam a féket 1 deore karral + 1 bike+ karral és mind a 2vel jobban fogott mint az LXel, de a bike+ volt a legjobb úgyhogy azt hagytam rajta.Nem nagyon értem, azt hittem az LX húz több bowdent.Lehet,hogy kéne vennem Avid fékkarokat.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Meg lesz ilyenem és kész.

Nem tud valaki régi SGI gépet szerezni? Indy, Indy2, Indigo?

Meg ismertek valakit, aki otthon van az informatikában, és jól tud pályázatot írni? Ez komoly kérdés, mert ilyen embereket keres a cégünk. Külsõs szakértõként kellene dolgozni.

edit:
Csillag igen. Hungária (volt Doktor Sándor) út, Csillag Étterem. Szocreál külsõ-belsõ elég szegényes kinálattal, de amit adnak, az 100%os. Babgulyás, pörköltek, frissensültek. Kurvajó.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Leugrottak Szegedre...

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
Cigánypecseny fincsi. Pifta mindig azt eszi;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Csillag?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Egyébként érdekes, hogy vannak emberek akik alkohol hatására agresszívak lesznek. Aztán vannak akik sokat beszélnek :D

Nem adom a 6230-asom!

8an voltunk a Csillagban, és 6an cigánypecsenyét ettünk. Hát ez jó volt ám!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Tex-Mex nagyon jó,ajánlom a Con Pollo Tacost naygon finom :D
És minden mexicoi ott még a zene is... :)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nah megoldottam a problémát...

teljesen net függõ lettem,tegnap az utsó elõtti post ota játszottam 3-fél 4ig...
bazze ez nem normális dolog.mért nem írják rá a játékok dobozára hogy ez függõséget okoz...

eladó 6230 továbbra sincs senkinek!?.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Nah, én is voltam inni tegnap elõtt, és olyat tapasztaltam, mint még sose.. Kértem egy jólmegszokott VBK-t a sohólondon nevû csehóban, és a pultos csávó nem szolgált ki, mert õ elvbõl nem keveri a bort kólával... meg is érteném, ha valami nagyon különleges Tiffán féle nedûbe kértem volna, de nem, egyszerû folyóbor volt... hát a kurva anyját az ilyen önérzetes majomnak..

TexMex az jó.. És a kaja is mexikói? Mert az Armadillo hiába hirdeti magát annak, köze nincs az eredetihez..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Üdv itthon agresszív Márió! A válasz kérdésedre :42! Csak kérdezni kell tuni! ;)

Shoshinál én is golyóztam! Kurva jó! Azóta én is akarok... :D

Tegnap felhívott Szalai Miki, akivel 2 éve nem beszéltem már, hogy találkozzunk. Elmentünk a Tex-Mex-be. Jó volt, de éjfélkor bezárt, de jött a tulajcsaj (Ági), akivel Miki nagyon jóba volt és ott maradtunk 3-an még vagy 2 és fél órát. Aztán olyan koktélt ittunk, amit magunknak kevertünk... :D Jó volt. Viszont most nem jó... :S

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
az elöbb feltett kérdésemre tudna valaki válaszolni?!
nem jelenik meg a feltöltött képek között amit ftp vel töltöttem fel

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Szombaton dolgozni úgy, hogy az ügyfelek nem dolgoznak... na az gáz. Legalább megint passziánszozhatok :) és fizetnek érte...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Milyen hülye dolog szombaton dolgozni...
Ezért inkább lemostam reggel a bringát, írtam Joey-t Shoshinak, aláírtam a papírokat, Golyóztam, és jó késõn értem be...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök