Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
akkor mindegy mert elfogyott a netes idö

na pá

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
csö arcok

itt vok pesten és valahol kéne dainesse nagy védöt venni!
hol találok ilyent?

meg ha valaki tudnaj az uránia melleti bolt tel számát az mondja meg!!!
vagy hogy ott mennyi ez a cucc!
a safety jacket pl?
ami 30 körül van!!

SÜRGÖS

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Csak a környezet és cél nem egyértelmû...

Este mikor mész Ninjalakra???

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ehh, gondolhattam volna, hogy még nem láttál ilyent...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mit is kell felismernünk mûvészi gondolatmenetedben???

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Nah, pupákok, erre varjatok gombot!!!

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Kokkk: Esse rossz módszer, söré' DVD. Majd kipróbálom

www.ilovesushi.hu

Ha vkit izgat a Japán kaja... Múltkor kiprúbáltuk, hát, kurva jó! Nyers hal, nyers rák, wasabi mustár, kellemes...

Ja, a rendeléses dolog csak itt lent Pesten müxik.. de érdekességképpen érdemes olvasgatni.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Se kaja, se pia, se ajándék, se nõ, se semmi??? Mi a fasznak szórakozol te itt az idõmmel, mi Shoshi?????!?!?!???!!!! Asziszed ez jó vicc?!?! Ha mondtál Á-t, mondj B-t is! Este megyünk, de legyen ám terülj terülj asztalkám!!!!!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Wolf, próbáld ki a Tomy-s módszert... Menny be egy boltba és kérj egy DVD-t, azt nyújtsd a sört... Hehehehehe... De ne minnyá hitelkéréssel kezd!!!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Hehheheehehhe! Mondom, hogy kellene valami kapcsolat a külvilággal, nem?

Asszem úgy 4-500 Ft egy dvd.. De nem tudom pontyosan, pedig most vettem. Azért megnézem, hogy mi van rajta, mert lehet, hogy jobban jársz, ha megíratod valami írógép csákóval, akinek van mindene!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Shoshi: I really appreciate it! Úgyis viszek megint egy kartonnal, mert egyszerübb.. Ahogy van, úgy jó!

Egyébként mennyi most egy DVD lemez? Mert még sohasem vettem.

Egyébként ezúton is szeretnék gratulálni az összes kereskedelmi rádióadónak, hogy újfent megtalálták Dzsordzs Májkel (Wham) Vájt Kriszmösz (I gév ju máj hart... bát dö veri nekszt déj ju géjv it övéj...) cimü számát! Kurva jó volt erre ébredni. :)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Nekem van ölõs játék. Csak CDt kéne szereznem, amire megírom...
Vagy vááá! Van itt két újraírhatóm. Akkor a börtönösszökõst megtom írni.
A HalfLife 2-höz viszont vinyó kell. Meraz DVDses.

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Ma nincs késõ nekem, gyertek csak! Tök szép a fánk! We have got a nice little donut!

Prekarácsonyi szindróma, az olyan, mint a premenstruációs?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jól van Kölök! Csak vigyázunk Rád.. .ne fossál már be... ha nincs ölõs játékod, akkor ne is gyere, jó? Kajánk sincsen, úgyhogy semmi értelme, hogy gyere! Hehehhehehehehehhe! :afro:

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Nincsis Karácsonyundorom. Csak prekarácsonyi nyomulást viselem nehezen. Maga a Karácsony teljesen jó volt.

Az este nekem úgy ~9, ha az nem késõ...

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na figy Wuff!

Nem akarok kihasználni semmit sem, de csak úgy tudom megírni, ahogyan az Öcsémnek megvan... Szóval ha van rajta menü, akkor kapsz rá Te is, ha nincs, akkor nem...
De azt is megtehetem, hogy megnézem, hogy milyen, meg hogyan, és akkor holnap beszámolok, hogy úgy jó-e! Ha meg három Radler adsz, akkor sem sértõdöm meg, csak duzzogni fogok! Hehehhehe!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Este megyünk, ölõs játék meg nincs! Majd kapsz gyilokZaptól... Az imidzsem meg olyan amilyen. És kész. Nem besérülni! Nem hát! Akkor?

Tegnap autókázhatnékom volt és elmentem Szediszitibe (ejtsd: Szederkény) és megnéztem azt a buzi házat, amin 21000 égõ van. Kész... Sok elmebeteg... Monnyuk nem nézett ki rosszul, de legalább egyszínûre csinálták volna... Így tiszta giccs lett...

Na, melóra fel!!! :):):)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Shoshi: Kihasználod, hogy most rá vagyok pörögve a maffiatémára, mi? OK! De, menü is legyen benne! Különben csak 5-öt kapsz! :)

Hehehehehehe

:cegly: :snajper:

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Kölyök úgyis csak addikt fórumtag akar lenni minél elõbb, azért írogat!

Na jöttök este hozzánk? Szeretnék valami nagyon brutál ölõs játékot!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
A. W.:
Pernye, akkor veszek dvd-t, azt Te meg hozol pár Radlert... mondjuk 2 db/dvd, ha jó neked.

Kölyök:
Hát látod, már megint okosat írtál... hehehhehe... Na nem ám besérülsz, csak próbáljuk javítani az imidzsedet!

Zap:
Csak reggel nagy volt a pangás... És megijesztesz, mert karácsony undorod van, és ördögös képeket csinálsz maagdról... hehehehhee...
Szóval itten meg csak munkakapcsolatok vannak, semmi egyéb.. és már kicsit ez is ijesztõ... legalább a pinkbike-ra tennének fel valami újat!