Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Posted 2005. November 07. - 10:36

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. November 07. - 10:23

Hihihi. Jogos... És kell franciaágy. Sokáig nem tartottam fontosnak, de jó az akár egyedül is!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2005. November 07. - 10:21

Shoshi: akkor lennél csak nagy bajban, ha várszemet kapnál...

Magoo: nem figyeltél... Valszeg nemsokára eladó lesz a Hayes fékem. Jól fog és nem szervíigényes...

Zap: jók a képek!
Tomy: böböbööööööööööööööööö...

Kérdés: kell-e franciaágy nekem?!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. November 07. - 10:19

Posted 2005. November 07. - 10:05

Elõször is köszönöm mindenkinek, aki idõben eljött és aláírta a cuccainkat! Csak így tovább, és akkor jó lesz ez!
Kokka:
Gratula! Nagyon szívesen. Azért átutalás után fáradj a kasszához

By the way Márió és Te teljesen különbözõ Golyóval/golyóval játszott

Tomy:
Köszönöm Joeyt! Nálam vannak a lemezek, odaadom, ha bent vagy a melóhelyen úgy dél körül!
LL:
Igen, tapasztnyalás, kiváncsi vagyok rája nagyon.
Márió:
Aszittem még nagyon odavagy, de hamar lefutottál hozzánk

Hát akkorát, de akkorát, de akkorát tekertünk szombaton! Yeeehhhaaaaahh! Full free, no görcsölõs dh para, csak levelekben csúszás, hajtûkanyar hegyek, fejlehúzások, fák kerülése, technika végig. Nagy-Tubes-Lapis-Remete-Szerpentin-Teca. Tecánál nagyon finom forralt bort csináltak nekünk, ettem zsíroskenyeret, és Tibivel bedobtunk a nagy ijedtségre egy Hubertust indulás elõtt. Hazafelé megmásztam a Jakabhegyi utat. Régen tekertem ennyire jót. Igaz fullface-ben nagyobb biztonságban éreztem volna magam, de egy ideig még marad a kisbukó, hogy ne kapjak várszemet!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2005. November 07. - 09:50

Hétvégén megjártuk a megjárnivalót, láttuk a látnivalót, (pl. egy balatoni naplemente formájában: http://kep.tar.hu/za...472/17455538#2), megtaláltuk a megtalálnivalót (http://kep.tar.hu/za...472/17455540#2), megittuk a meginnivalót (Pokol sörözõ: http://kep.tar.hu/za...4472/17455539#2)
Egyébként meg jó volt.
Aktuális civil
Posted 2005. November 07. - 00:41

Jócakát."
igen ez velem is elõfordult...
féket hová vigyek szervízre?!nics légtelenítõ kittem..
ÁKOS!!a Falat sos kell viszaadni,lécci holnap hozzuk ösze a találkát!!!
nekem 2töl jó akárhol
nekem is az van hátul hogy ránézésre minden derékszög párhuzam,de ugy fog mint a melósbicón a "v"-fék canti fékkaral.szóval megfontoltan..
jóccakát
Tom,a telóval kapcs. meg beszéljünk.telefon vagy alkatrész nem kell érte?!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. November 07. - 00:33

Tomi, nekem nem rémlik, hogy bringás video zenéje lenne.
Ja, SOHA NE bringázzatok suhogós jogging mackógatyába, ugyan is én ma elkövettem azt hibát, hogy abba tekertem barátnõmhöz és 1kerekezés közbe irdatlanul ráültem a bal herémre.
Jócakát.
Posted 2005. November 06. - 23:10

Posted 2005. November 06. - 22:39

Posted 2005. November 06. - 21:39

Zsolo: most látom, hogy kerestél (nem volt nálam telefon), meg mondta Eszter, hogy hívtátok. Sorry, de most értem haza apumtól és nem van sok píz a telefonomon... Majd még egyeztetünk, meg cseréljük a bort. Azért boccs. Ilyennel még anyum sem találkozott.
Vazz, de nehezen fogalmazok...

Posted 2005. November 06. - 20:54

szóval ugy kéne a bizniszt
Posted 2005. November 06. - 20:04

Tomidny: Felvettelek a contact list-emre. Aktualis meg az allasajanlat? Van egy cimboram aki most vegzett egy palyazatiros projektmenedzseri kepzest, meg egyutt vegeztem vele mint mernok informatikus...
Posted 2005. November 06. - 18:47

Voltam Nuncsakunál,futottam kicst,jól esett megint mozogni,megvizitáltam a kisgömböcöt,rettenet kedves pofoval néz bele a világba.
Aztán láttam a tesóikat,meg anyukáját,aztán van itthon is ujkisállat.
persze nem nagy hanem kis foxi,mint a Nedi B nek van.
Egyelõre nincs vele gond mert aszik folyamat.
Magnó,figy szerintem valamit elbaszálitottál azon a féken,mert annak veszettül kéne harapnia.
szedd le állítsd be ujra.
kéne kezdeni taulni a szüneti döglés után,de nagyon nincs kedvem...
él még a kutyanévadó topci!?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. November 06. - 18:36

Nah, ez szép és jó, csak fingom sincs melyik kazi lehetett az. Meg nincsenek is felírva a számcímet... Eh. Nem bringásfilmek zenéi voltak? Mondjuk az se könnyíti meg a dolgomat, mert abból is van sok, meg olyat már adtam... Na majd kitalálok valamit...Tomi: Majd ha jössz vmikor hugomhoz hozd el lécci azt a számot amit sikondáról hazafele hallgatunk amikor a Borbála hídon mentünk és asszem felénél elfogyott a kazi, de mégjobb lenne minden ami azon a kazin van. Kösz. Ja, az elõbb néztem a vmi német sorozatot amiben 3 csaj 1 olyan passattal mint a tied akkora csõröst nyomtak,hogy öröm volt nézni:D
Posted 2005. November 06. - 17:47

Wolf: Vennék én Juicy-t ha +bírnám fizetni. Ez a bajom az összes hidrós fékkel. +venni
még nem vészes kb.:35000HUFér már lehet jót kapni, csak azt légteleníteni kell néha olajat venni bele esetleg fékvezetéket is. A madzagost + tudom itthon szerelni, 1 jobb bowden is 6-800Ftba +áll, csk hát most épp szopok vele..De abban bízom, hogy most már jó lesz ha bekopik.
Posted 2005. November 06. - 14:47

Posted 2005. November 06. - 14:02

Márió: ezzel a helyesírással több mló lenne kijavítani a hibáidat, mint fölvenni valaki mást, hogy írja meg...

És kinek lesz ilyen kombó?!?!?!
Shoshi, Zap, PG (ha olvassa): köszönöm a segítséget, most hívtak, hogy el lett bírálva a pályázat és a max összeget kaptam meg. Szal Shoshit ajánlom pályázat írásra, mert korrekt kis szöveget dobott össze. Pikk-pakk.

Tegnap voltam Villányban újborünnepen. Volt sok kaja, meg még több bor. Finom volt, jó volt. Aztán hazahoztak minket és máris nyomás az orvosis gólyabálba, persze villányból hoztunk még egy palack bort, amit bevittünk a bálba és még gyorsan megittuk, szal nem keveset fogyasztottunk, mait sosem gondoltam volna egy Tex-Mexes este után... De aztán nagyon jó lett. Tánci-tánci, meg ilyenek....
Posted 2005. November 06. - 13:56

De azért nem gyenge ez a Schwalbe, nem tudom mikor szedtem össze a tüskéket, de az biztos, hogy jól bírta...
Posted 2005. November 06. - 12:49

Hát a munka nem neked való. Eu-s pályázatokat kéne írni.
Ja és ott van még az a pincér, aki úgy néz ki mint a Nagy Feró. Ha arra gondoltál...