Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Akinek szól, az úgyis tudja. Egyébként ~ mókuskerék. Meg nincs olyan, hogy magyar fórum. Ez egy globalizálódó világ. Akár japánok is idetévedhetnek...

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
L_L: Megfejted te... a második anyanyelvünk az inglish.. vmit nem is érdemes leforditani... :)

Akkor most az izé, ez a Suvival SouthSide Gang Crew ez most vmi klub lett? Oszt mennyi a tagsági dij?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
kérem a kedves egybegyüleket, hoogy ez egy ungarische fórum.. szal ratrace = ?

asszondja rat : patkány, rongy ember, áruló
race: (gondolom) verseny

patkány-verseny?
rongy ember-verseny?
áruló-verseny?

egyik izgisebb mint a másik :)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

kölyök: veled kapcsolatban komolyan kezdem elveszteni a fonalat :)

Te csak kezded elveszteni? Én még megse találtam...

Üdv a ratrace minden lelkes és kevésbé lelkes résztvevõjének!

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Asszem én tisztában vagyok magammal... Vagy nem...?!?!?!!? :):):)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
kölyök: veled kapcsolatban komolyan kezdem elveszteni a fonalat :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
kor hosszú napod lesz, mert kb 5-6 helyen folyt eccerre a nagy csata (teleszkópok, autók, meg mindenféle topicban...) :):):) De ha rettenet unod a fejed, akkor azért megéri! Volt egy két jobb szöveg, mielött elmérgesedett a helyzet, de keresheted eleget, mert termeltünk bõven...

Ma tekerés?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Micsoda? Most akkor olvassak vissza, mert van elõtörténete ennek a kinevezésnek?

És akkor én is tag leszek? Vagy mi van?

Shoshi, akkor meglesz ugye a Keresztapa? Mer' má' kiváncsi vagyok...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tegnap rettenet háborúban rob faszásan helyt állt... Ezzel érdemelte ki. Ez nem "csak úgy"... És mennék én is! Meddig melózol? Hja, ha melózol, akkr gondolom ugrott az egész... Ehhh. Nem is tudom mit mondjak, hogy elõtörjön belõletek a hegyre vágyó lény, aki mindent hátrahagyva indul felfelé!!!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szerintem még nem.

Nagyon mennék már én is. Legalább egy olyat, mint tennap.

És nem is tudtam, hogy csak úgy SouthSide Survival Crew tagnak lehet lenni.

Egyébként ha van valakinek eredeti japán wakizashi-ja, akkor hasznát venném. Már az új évben és ketté tudnék szelni pár embert... széles mosollyal az arcomon.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Azon gondolkodom, hogy jövõ héten veszek ki szabadnapot, ha szép idõ lesz, és akkor megyek fel a hegyre minden nap, mivel szüleim is távol lesznek, nincs kihez sietni haza... ejj, szép is lesz az!

Köszi, majd ezt a Fundus-t megnézem, mert nagyon el kellene adni a lakást, meg kissé elegem van az albérletesdibõl... és egyhamar nem tudok még hazamenni, vagy lehet, hogy csak nyúl vagyok, és otthon sokkal jobban fizetõ állást találnék??? Ki tudja.. majd pár év múlva.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehe... A sok szar tényleg sok és tényleg szar! És a tegnapi eszméletlen jó volt! Én mennék ma is, de Zap besokallt 5 napi bringázástól! Hát ez számomra érthetetlen... :) Na, majd csak lesz vlm. Addig kéne tanulnom, de vazz nem megy. ***** ugratók, ***** hegy, meg ***** bicikli.... Elveszi az ember eszét!!!

És a Sapka nem ingatlanozik most???

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Vazze!

Eddig olvastam ezt a sok szart, amit írtatok, meg az ömlengést itt moderátorokról, meg telókról, Nissanról, meg sok szarról!

Línyeg a línyeg:

Kurrva jót mentünk végre tennap! Nagyon kellett mán!

Márió:
Köszi a Blank CD-t, nagyon élveztem az elõadását! Vehettem volna én is magamnak üreset!

A. W.:
Fundus Kft.
7621 Pécs
Teréz u. 1.
72 / 315 549.
Asszem õk jók.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Szevasztok Pöcsmadarak! Nem olvastam el az agymenést, fingom nincs miröl beszéltetek, de mégeccer HepiNyúJir..

Életem egyik legrosszabb szilveszteri buliját abszolváltam, kár volt belém a Chivas Regal meg a Vilmospálesz, azé' csak lecsúszott. De hát igy jár az, aki két olyan emberrel megy el bulizni, akik épp most szakitottak szerelmükkel, és egész este azt hallgattam, mikor rámutattam egy extrakurvajó nöre, hogy ááá, ö nem olyan, mint a Nagy Ö.. vazze.. ráadásul szar DJ is volt. Szal korán hazamentünk az összeokádott villamossal és befejeztük az üveg whiskyt, majd szépen lefeküdtünk aludni. Másnap befejeztük az összes többi alkoholt, érdekes volt délelõtt piálni és bámulni az ritkaszar tvmüsort.. Inkább megnéztem még kb. 15x Graciát, eszméletlen jó zenét találtak hozzá, meg a Collective-t..

Na. Akkor ennyi lettem volna. Tud vki jó ingatlanközvetitõt Pécsen? Shoshi, esetleg?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

hogy lehet az hogy éjjel 3kor elmentem aludni, merhogy ugye elálmosodik az ember...
egészen eddig reménykedtem, hogy elis tudok aludni, merthogy dögfáradt vagyok.
de nem...
szép kis nap lesz.

Szia Hétfõ !

ami pozítívum, hogy január elsõ hete megkezdödött.. lassan csak pécsre ér aza váltófül.

valamit még akartam... :scratchhe

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

edit: remélem lesitek az aláírásom ;) :D

ahozképest, hogy volt olyan idõ, hogy a topic rendszabályozva volt, mostmár saját moderátorunk van :D

amúgy alap villát, mégha Manitou is meg Black is és Tfékkel használták, és gyanúsan olcsón adják + az ország másikfelébe van.. hát, te tudod...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
vedd meg aztán mesélj

igen szerintem is olajcseppek a tárcsán :)

és ha egy éves meg kiscsákójé akkor vedd mihamarabb

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
na jó, megyek alcsikázni!
báj

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
sajna a csávó miskolci én meg tudjátok. de "kevesebb mint egy éves, szimering hibátlan" + kiscsávó...nem tom hogy sok gáz lehet e vele. biztos kapott karácsonyra monstert. na jó bocs az ilyenektõl.

de vagy visszaküldeném ha gáz van vele, vagy megcsináltatnám, hisz 15 még hibásan se sk érte, vagy nem fogadja vissza és mégis lesz egy kitérõm miskolcra...

http://bikemag.hu/ap...XsCmNHvFg1X.jpg

http://bikemag.hu/ap...C8O19COUNqL.jpg

itt elég nagy útnak néz ki...jaj de amatõr hozzászólás...:)

ja és még egy hülyeség:
az én sixemre oda az aljába 80 van írva, és 80-100 úttal van
ha erre meg 100 van írva akkor ez 100-120-as :)
tehát erre gondoltam

http://bikemag.hu/ap...Ld8ogpYi3SM.jpg

de azért itt is látszik a héjsz olajos tárcsa :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
közben néztem én is, volt 100/120-as sport is. lockouttal.
nézdd át rendesen!!

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.