Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
tegnap válaszoltam olvsd mán el

holnapra szervezõdik valami....

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
BASSZÁTOK MEG VALAKI LEROMBOLTA A ''NORTH SHORE''-unkat. Építtettünk egyet (lehet, hogy rövid, de nekem tetszett).

Shoshi, nem neked van egy Shermaned? Nyáron szeretnék telót vennni... vagy '05-ös Sherman Firefly Plus-t 140ért, vagy Z150 Drop Off-ot 125ért, vagy Shiver SC-t 120ért.
Tudom, hogy a te Shermaned TPC-s (asszem, mert '03as, ugye?) meg egy kicsit más, de azért mégis. Csak attól félek, hogy a Sherman Firefly + nagyon csopperessé tenné a ''14-os Rock Machine Quake vázamat... Én a Shermant komolyabbnak tartom a Z150-nél (nem szimpik a levegõs telók, meg a QR20 se túl jó), de a Shiver, ha késõbb vennék egy FR vázat akkor abban nem mutatna túl jól... Szívem szerint a Shermant venném, de mondom félek, hogy csopperesít... Szerinted?... Egyébként nagyon fasza a bringád!!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Se a müvészeket, se Mettyút.. mert ennyivel azért nem lehet Darwin dijas... bár ez a szarás imádat lehet egyszer a vesztét fogja okozni... Szembesülni akar majd saját maga a végtermékkel, és kitörik a nyaka, annyira igyekszik az események közelébe jutni.. Ugye M nem teszed meg... Hiányoznál.

Kukoricás fos? Nekem tegnap MÁKOS volt. Na, ahhoz mit szóltok?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Darwin-díj átadáson tuti ezt fogják szavalni... :):):) De hát a mûvészeket soha nem értik meg!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
mi mást várhattam volna

de ma egyik tanárunkat kukoricás foshoz hasonlítottam.ami csikot húz mint a meztelen csiga

M,tanulok Tõled?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mi az a rõtfasz? Vagy milyen?

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Coca-Cola is always good....
Csakúgy, mint a TV....
Na meg a szarás....
Mindjárt költök is errõl egy verset:

Csak Coca-Cola legyen, meg TV és szarás
A többit meg baszza meg a rõtfaszú Mikulás!

Na teccik?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
szerintem S elbirna vele ;)

Ne mond hogy mit csak hogy nekem küdöd.

kéne ma valami értelmeset csinálni....

jah meg bevásárolni...

America is wunderbarau...
Coca-Cola is sometimes wrong...

kb

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Csak vigyázz, nehogy neked essen, aztán meg levakarni sem tudod nõvérügynököt...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Okkés! Bedobom nõvéredhez azzal, hogy Márió erre írja ki nekem azt a szaftos poreszfilmet, jó?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
na jónapot

nekm pl jóónapom van még mindig

jah nem figyeletm a suzukit aztán a levegõben vettem észre iy már késõ volt.De nem akartam berepülni az ablakán igy "befaroltam alája.

Hétvégén ha jóó idõ van akor jó lenne egy korai indulást betervezni...

Shosh,persze hogy megírommégegyszer!!!
Ha tudod juttasd el a cdt pl Ákosnak,vele bizos sûrûbben tudok találkozni.
Aztán valami más programmal kiírom.Mert ugylátszik hogy a Nero nem irta meg rendesen....

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A legrosszabb, hogy magamat is kiakasztom... Az az érzés, mikor repülsz a ferde ugratón... VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... Visszaszívva!!! :)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Vazze, ilyeneket ne is írnyá!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Legszívesebben azt tenném most, hogy felülnék a biciklimre és elindulnék felfelé... De nem megy. NEm tudom mi akadályoz meg benne... Borzasztó!!!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Mindenkinek maradt a pozíciója, csak ne járassatok feleslegesen, mert az most nem jön jól!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mettyú: állod? Mert akkor egy üléscsõ-stucni-kormány kombó jól jönne... Csak hogy passzoljon, monnyuk truative hussefelt mindenbõl! És a kissebbik stucni... Kössz! Örök hálám! :):):)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Jajj, hallottam Márió felcsapott autószerelõnek, hogy a kocsik alá mászkál?? Jajj, de kár hogy nem láttam.. ilyet még én se csinálok. Na mindegy.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Azok után, emit elfogyasztottak nekem is remegett volna a hangom, bakker!
Nem baj, az új 70esek még beszophatják, Ugye, Tomi?
Iljics jön ide 1445re (Márió stílusában)! Óhaj sóhaj?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ehhh... Rohadjon meg a kic g*ccci!!!!! Akkor miért nem mondta, mikor kérdeztük?!?!?! Vagy legalább egy kis fecni lett vóna róla... Na, szorry! De legalább mostmá ezt is tudjuk... Akkor le kell tölteni vlm friss drivert hozzá! Megy egyedül, esetleg vagyok még olyan pozícióban, hogy segíthetek?!?! :):):)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Megatehetséges DJ gyerek?????!!!