Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
mit is kell beírni a mozillába, hogy vicces legyen?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Zap:
Hát jó. Én is eléggé kifáradtam. Mondjuk ilyenkor nagyon vicces tud lenni az erdõben mászkálni.
De nem nagyon ragaszkodom hozzá.

Gyorsan felraktam a képeket is ide ni

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Huhh, ez EXTRAÜBERTERRAFASZA volt. Mondjuk még sose hittem volna, hogy kerti ilyen messze van a várostól...
Tom/Márió: ezen az estén még gondolkodjunk, mert vannak egyenlõre alapvetõ bajok. A winampot még éppen volt erõm elindítani, de fürdeni nem tom hogy fogok...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Most eldurrant az agyam ettõl a három luktól! Hétfõn megyek és beficcen két túplájos külsõ, meg két maxxis belsõ. De ha akkor is defektet kapok ott, akkor lebetonoztatom Jákob-hillt!!!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
zimm-zümm, hipp-hopp, ez jó volt.
Majd tolok fel képeket, de most elmegyek fürdeni.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hûûû, az kicsit sok, meg hosszú... Rettenet sok kiesés majd a tanulásból... DE HÁT SÜT A NAP... :):):) MENNI KELL!!! Na, akkor 11!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Szerintem kb. 4 fele jövünk le. 5kor sötétedik, szóval akkor már a Teca mamánál kell lenni.
Én most veszek kolbászt, meg zsemlét, vagy kiflit.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hûûûû, most van aztán jókedv!!! Szarok az analízisre... :D NA, kb meddig maradunk? Még világos van? Csak mert most semmi sem jut eszembe, amit errõl olvastam... És mekkora kajálás? Meg Akkor most mi van?!?!?!!?! :D:D:D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nah, király. Infot tudod. Használd a keresõt. Õ a te barátod. :D

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
VÁVÁVÁVÁVVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁVÁVVÁVÁÁÁ!!!!!!!!!! Most hívott Csikós, hogy nem vágunk fát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Akkor meg menni kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Akkor nekem is mondjátok, hogy mi lesz!!!!!!!!!! Jákobhegy sütéssel???!?!?????? És 11 Szecska???????????? VÁVÁVÁVÁVÁVÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!! Ott leszek!!!!!!!!!!!! :D:);)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Jóvan. Akkor virsli, meg minden. Királyság.
Este még messze van.

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
sütünk. én úgy készülök.. vagy mittudomén. kolbászt viszek és kész.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
És este?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
És sütünk?

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
akkor 11kor ott a téren..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ehhh... Reggelt, mindenkinek... Annak is, aki nem feküdt le... Jajj, de rossz lesz ezt végignézni, hogy mikor, kivel, hol és mit megyünk és meg konvergálhatok a jegyzetek felé és tömhetem a fejem. Jajj-jajj... Esetleg este???????? Lehet szó vlm üstökös nézésrõl? Csak egy nagyon lightos... Ti úgyis fáradtak lesztek, nekem meg nincs olyan sok idõm... Na, majd meglássátok, de sztem jó lenne!!! PííííX!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Akkor 11 Szecska?
Tûzrakásra felvegyverkezve? Virslivel, hagymával, szalonnával?

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
L.L.:
2 megoldás van.
1. Leragasztod valami olyan ragasztószalaggal, ami nem hagy nyomot, könnyen eltávolítható. A HP patronon levõ például ideális leyy volna, de gondolom kidobtad.
2. Nekiállsz fekete-fehér képeket nyomtatni, de sokat. Akkor az egyik patron ki fog ürülni, és megszûnik a problémád. ;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
na, hogy jártam...
vettem tavaly a nyomtatómba (HP710C) fekete utángyártott patront.
használtam 1 hetet, utána sokáig nem és beszáradt a görény.
meguntam és egy fél év után kb (vagyis most karácsony elõtt) vettem egy rendes eredeti HP-t mondom ez hátha jobb. (biztos)
beraktam müködik szép oké..
a másik patront 2 hónapja dobálgatom az asztalomon (a rendrakás a kis emberek mániája, a zseni átlátja a káoszt) és most tûnt fel, hogy folyik a rohadék.
hoztam be szilvike papírtörlöt, hisz a legjobb nõ a környéken megtunkoltam vele és szabályosan ontja magából a tintát...
nem kell valakinek?
csakmer két db fekete patront, valahogy nemtudok beaplikálni a nyomtatóba
avagy, hogy tudom tartósítani a drágát?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát az üstökös sehol sincs. Igaz a leírás alapján se találnám meg. Gyerekkoromba szerettem volna csillagász lenni, de a csillagképeket sosem tanultam meg. Eh.