Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Benne vagyok, csak legyen mán egy kis szabadidõm, és akkor nekifuthatunk... Troy Lee is elkezdte eccer, én meg már régen kezdtem ezt a dekoros szarakodást!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Lehet azt nagyon széles sávra állítani? Ki kéne festeni a garázst.... ;)

Ismét jó késõn jöttem be dolgozni. Nem aludtam el, de reggel nekiálltam archiválni régebbi képeimet. Félelmetes mennyit össze lehet fotózgatni...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
A thai kurvákkal kéne valamit csinálni, hogy ne legyenek ilyen zöldes-szürkék...

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Nem t'om, bukó? Láncvilla? Mást nem nagyon lehet festeni... van egy bukóm ilyen célra, ha kell kisérletezni

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Igazából tudok vele temperát, vízfestéket, textilfestést, testfestést Anyukádnak, egyszóval mindent... Képességeim jelentik az egyetlen korlátot!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Háát, megbeszélés tárgya igazából... Szívesen kísérletezek rajtatok!

Mi kellene?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Shoshi, milyen festésre gondolsz? Mit tudsz festeni?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Zap: ;) :mad:

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Jól áll ez a hetyke kis bajusz az avatarodon.. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na helló pöcsfejek!

Kilábalt mindenki a vérhasból? Ez van, ha halott thai nõkkel szexeltek!

Kokk:
Már megint nem nagyon értelek. Öcsém még nem lakik a szobámban szerencsére, és nem is fog. A játékok jók. Köszike!

Kaptam szülinapra airbrush pisztolyt a drága Szüleimtõl, úgyhopgy ha valakinek kellene valami dizájnos festés,az számíthat rám!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
A' biztos.. Kicsit elhalványult, megkopott topikunk régi fénye, de lehet, hogy csak vedlik, vagy épp a bábállapotból készül kitörni és gyönyörüséges pillangós topik lesz itten.

Sósmogyi: egyéBként. Köszi. Bár úgyis ignoréra tettelek... :)

Én vittem a fertõzést. Bocsesz. A Mocsár ajándéka...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

laza vagyok. csak beteg. fáj a gyomrom. meg a torkom is. de laza vagyok :) mint egy vagon zizi.

Húúú, akkor update-elem a vírusirtóm, mert nekem is ilyen bajaim vannak. Biztos valamelyik karanténból kiszabadult pesti hozta magával szombaton....

Aktuális civil

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
laza vagyok. csak beteg. fáj a gyomrom. meg a torkom is. de laza vagyok :) mint egy vagon zizi.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
nade Rob.. ne beszélj már csúnyán :D
rontod a lelki fejlõdésem bazzeg

kölyök: nekem egy darab maradt el a vázhoz, de ha kettöt ad... :)
eltörni nem fogom, mondom nem fogsz eltörni fül.. hallod?

KÖLYÖK: mikor mész a maxxis cumidér? (óutóval? nem szeretnél engem meg az alkatrészeim befuvarozni a városba? :)... és ha szépen kérlek? ;) )

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Rob: Viccelõdünk csak, nyugi... Jó ez a barátos duma, ennyi. Ez nem egy vérkomoly topic. Lazíts. Legalább itt. Ne aggódj, jó kezekben van itt mindenkinek a keze.

Legalább a Sósmogyi az egész fejlõdõképes gyerek, eltalált a CC külsõk topichoz. Látod, ilyen is csak pécsieknél van.

Aktuális civil

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
már mondtam, ebben és a hasonló topikokban csak erõs anyázás esetén van beavatkozás. ilyen dupla postok, meg hasonlóak nem számítanak. mondhatnám szarok bele.

pifta túl okos. tapasztalat ugyan nulla, de észosztás az megy. szóval ban. egy napot csak kibír valahogy. aztán ha ugyanigy folytatja, nincs kegyelem. isten óvjon a sulinetes idiótáktól. tanulna meg olvasni, és értelmezni azt, amit elolvasott..... és ne szóljon be mindenbe, amihez halvány lila fingja nincs. az ilyen szófosásos tizenévesektõl feláll a szõr a hátamon, pedig nincs is....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hellüó evribádi! Még élek... Szarul vagyok, de élek. LL: egy jó hír. Barna ma volt Pesten és a gumiaim mellé hoz KETTÕ, AZAZ KETTÕ DARAB fülecskét. Sztem holnap mehetsz is érte... Megén is a gumikért... ÉS kössz Tomy, de én igazán milliomos csemete vagyok, ezért a maxxis külsõhöz maxxis belsõ kell. Így trendi... :) Piftaának meg 3x-os hip-hip-hurrá!!! :D Mettyú: te is hiányoztál nekem... Shoshi: jáccol már/még? Vagy öcséd lerohat, azt baszhatod a szobád? :) Na, lépek, mert most futok egyet, aztán még egy kis OKOSODÁS, azt tente, holnap egy utcsó paranap, egy nem alvás (+ egy parajelentkezés) holnap után (csüt.) tessék szorítani és megbukás, aaaztán kezdés elölrõl, de okulva a jelenbõl (ami akkor már múlt lesz) néminemûleg megspékelem nem kevés redukálásra váró alkohollal. És mikor már a padló felé konvergálok, rájövök, hogy lineárisan funkcionál vagyok, mert NEKEM MÁR MINDEGY... Szép napot mindenkinek!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
hát a levegõ "kifutott" alóla
akkor jó
köszi

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
L.L.:
Az a lényeg, hogy ne jusson oda a levegõ. Ha nincs levegõ, nem szárad be. Ha nem esik le, akkor nincs azzal gáz.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Tomi ha jól emlékszem, te mondtad azt a nyomtató patron - tartósításra, hogy olyan ragszalagot szerezzek, ami nem hagy nyomot.
ez megtörtént
de rárakom a patronra és látom, hogy szétfolyik alatta a tinta..
jó ez úgy? vagy rakja közé egy papírlapot, vagy mittomén..