Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Egyébként jó az a Ruckus! Mások ilyeneket lopatnak maguknak! Szegény Csikós!

Én nem veszek magamnak fully-t csak azért, hogy legyen, és ne fárasszon annyir a alefelé! Talán így sem vagyok olyan nagyon lassú, és még fejlõdnöm kell, ugyanis növésben vagyok! :afro:

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
akkor ennek két oka van:
- nem ismersz
- irigy vagy.

döntsd el. ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Már megint o-óóóó!
Hát most erre mit mondjak, Rob?
Hogy vicceltem?
Hahahahahaaaaa

Hát nem.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
O-óóóó!
Shoshi ez tényleg nagyon szépen hangzik! Ez az én hibám és félreértelmeztem.
Ja, dögöt kell venni, ha már spórol az ember!
Amúgy meg hiába mondja neki az ember, hogy jó az a Ruckus, nem hallgat rám, mer' egy P Ö C S!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Az a szaros Baby Blue Bullit legjobban a Britney Spears segge alá illene, nem a legjobb barátom Wuffé alá!!!

de alám illik, mi? :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Egyébként ha veszel valamit, akkor az dög legyen, ne valami szar, ami mozog a segged alatt is! Az ilyen bizniszekre farag rá mindig az ember, mert nem teccik neki, nem jó a cucc, vagy máshogyan megy, mint ahogyan azt szeretné!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

AC nem rosz, csak szerintem Wuffnál is karcsúbb embereknek való!

Mettyú:
Megfeledkezik a szemed a lényegrõl? Ennél szebben egy nõnek sem mondhattam volna, hogy enyhén pocakos!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Az a szaros Baby Blue Bullit legjobban a Britney Spears segge alá illene, nem a legjobb barátom Wuffé alá!!!
Ugye Wuff?
Neked valami férfias szép zöldes-barna sugárban fosós színû gép kell, az a tutti!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehe... Errõl az öcséd bringájáról lemaradtak a hegesztések... :D:D Nem szeressem az ilyet! Wolf, vegyél inkább kék bullitot! Az is mintha lett volna eladó... ;)

Amúgy meg, baszogass engem... Az a jól bevált módszer... :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Shoshinak elnézem... Majd a Mettyút baszogatom, mintha õ mondta volna... :)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
He? Most vette... máris eladja??

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Húúúúú, Shoshi!
Ez most durva volt, bakker!
Wuffnál karcsúbb emeberek? Fúúúúú! Geci! Ez nagyon kemény!
Wuff én kérek elnézést!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
mivel nem sok más esély van, ezért szokták szeretni iljicset.
én is rajta keresztül vettem, mert ilyenkor az övé a felelõsség, ha törött, vagy ha nem kapja meg, stb.

más: öcsém is eladná a vázát :) masszívnak is massziv, csak kicsia villád bele :D
kép

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Gyüjtök! Majd meglátjátok, milyen csuda bringám lesz! Akkor miért vesztek Iljicstõl, ha drága? Vagy annyira mégse?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
250 körül már olyanok vannak, amik megszólalnak (az enyim is karcmentes volt!) és ebben a 250-ben minden benne van, posta, pénz átutalás, iljics tiszteletdíja, stb.
megéri gyûjteni.

edit: kinn van a yetis cikkem a fõoldalon. ;)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ha veszek, akkor az massziv lesz. Nem szeretem a filigrán gépeket.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jogos, dõlj hátra, bonts egy sört, tûzd ki a következõ limitet a bankszámlaegyenlegedben! Amikor azt is eléred, akkor újra ezen gondolkodhacc!

AC nem rosz, csak szerintem Wuffnál is karcsúbb embereknek való!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Remek kilátások. Köszi az ilyen jó hireket :) Na, majd keresgélek. Akkor úgy döntöttem, hogy még RÁÉR. Forget about amit irtam...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
srácok:
-mtbr apró
-ridemonkey

lehet nézelõdni. iljics mongyuk drága, lehet beszélni vole-val is ;)
150 necces, azért vagy le van sajnálva, vagy eleve hulladék, vagy ezer éves. kifogni valami jót ennyiért fehét holló.
amit ajánlanék még: giant, de nem warp hanem ac.

edit: van egy '03-mas (karcos) yeti asx 525 dolcsiért. :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mi ez itt, chat?!?! Kéremszépen... Ha van jó meló, kéretik engem is értesítni... Tele van a tököm az iskolarendszerrel... Pölö utánozhatatlanul tudok pizzát rendelni... :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D