Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
csõ

Ákost meg volt értelme hazaküldeniük!
Ekkora faszokat!
meglepõdne a fõnök köcsög ha az s500as mercijét félbevágnám....

Shoshi,nem gondoltam hogy gyagya vagy!De én is sokat voltam ugy hogy öszes kártyát ki-be tettem tápot ujra bekötöttem,alaplapon a bekapcs-reset-led triumvirátst elrendeztem ujra és semm,mire látom hogy a monitorból kicsúszott a kábel...

spinying ma!?
8 f3

valami érdekes történés?

simplavállas vellám lesz valszeg,nem vagyok én oylan gyilkos bringás hogy nagy telót vegyek,jobban paszol ez a stílusomho.

Jah csúszik eléggé a space is meg a mobster is,de még az aduász hátra van a mislen hot s pirosban...

valami érdekes?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
hat en meg 8 oraig leszek kb. utanna megyunk csak el csapatni a ceges kocsikkal.
Matyi: nem karogok bazzeg, csak emlékeztetek - magamat is. utmutatas szemelyesen kell.? (amugy eccerü: keleti mellett indul a fiumei ut. mindjart az elso epulet. bemesz és balra) pöcs

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Ja, bazmeg, fogyik a gáz, szerdán legkésõbb top-upolni kéne, különben megfagyunk!
Nekem szerdán mondjuk a délelõttöm szabad, de majd adjál útmutatást merre-hogyan!
Amúgy meg bazzeg nem volt még fizetés, ne károgjál, hanem menj azt szard ki magadból a jövõ hetet is, pöcsmadár!
Mindenki menjen haza! Leginkább a Zap!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Takarodjatok haza, vége a munkaidõnek!

Ez a mai nap esszenciája, hogy mindenki bekaphassa..

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
hat ilyenkor nem nagyon szamithat semmire. A lenyeg a kovetkezo. inkabb csak piackutatas jelleggel kerdeznek ezt azt hogy mi a fasz bajod van veluk, aztan ha koltesz szepen, akkor talan felajanlanak vmi kedvezmenyt (50% havidij egy evig). A baj csak az hogy apad igy is egy kedvezmenyes csomagban van, es meg csak most kotott huseget, es gondolom nem bonyolit nagy forgalmat. szoval csak maradjon veszteg....
es mi a fasz baja van mar megint bazmeg.? tele a faszom ezek a sok hulze buzi tanarral.! bazmeg.
amugy tegyel felre lovet, kell rezsit fizetni.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Hehehe... Pusztuljon a Vodkafon...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Na, de a Honvédban van! Ott semmi kapcsolat?
Apád ilyent is csinál? Aszittem csak faszán röntgenez meg hasonlók!
Errõl jut eszembe, apámat szívatja a kurva Vodafone! A kérdés az lenne, hogyan mûködik az ügyfélmegtartó divízió! Ha bemegy és azt mondja vissza akar menni a Pannonhoz, akkor mit csinálnának? A gond csak az, hogy van még 21-22 hónap a 2 éves hûségszerzõdésbõl.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
lehet kellene apámat mobilizalni. õ ugyan nem sebesz, de ilyen mindenfele lötty meg genny leszivasaban (allitolag) õ volt a leguttörõbb pecsett. hol is van szegeny, 400ágyas.? a megyeiben nagyobb lenne a hátszele...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Hinnye, Kokkk! Hát ez aztán a nem jó hír! Szegény Zapata!
De azért a kedve relatíve jó?
Na majd menjetek ám látogatni, kis pöcsök!
Én majd 7végén!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ne bassz! Azért ez komoly, és hogy derült ki? Hogy eddig nem vették észre... és mennyi kellett, hogy elinditsa a dolgot? Gusztustalan szituáció...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Zap nanorobot hadserege csúfos vereséget szenvedett... A gedvás lötty az nem tûnt el a tüdejébõl és a genny ott el is fertõzõdött, ezért volt lázas, meg ezért nem bírt levegõt venni, mert mondták, hogy ott rögtön le kell szívni. Ment is a mûtõbe, de minden csak akkor kezdett mûködni, mikor anyuja a zsebébe nyúlt... Kész basszák meg! Szal most van nagy csöve, meg bent kellett maradnia. Még nem tudni meddig. Ugyan ott van. :(

Shoshi: ma voltam melóhelyeden, meg otthon is, de sehol senki... Így hogy adjak zsetont?!?! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Vazzeee én nem láttam, de tényleg megugrotta, igaz, ha a Király ott lett volna, akkor SZEBBEN és JOBBAN ugrotta volna. Elötte az ivet kicsit csiszolgatta volna... 56x nekigurul... de AZTÁN!!!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
nade aszongyad el hogy hogyan ugrottad meg to pöcs.!
es különben is: MI ?!!!!. !!!!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Mettyú:
Ááááá, Te vagy a király!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Beszéltem a Királlyal! Errõl jut eszembe, hogy én akkor meg herceg vagyok, mert leugrottam a sípályás fenti ugratót!
A korlát az csúnya, egybõl elkezd fájni a faszom, ahogy ránézek.
Dnl, egy pöcs vagy! Csak úgy.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
dnl:
Quicktime-mal simán meg lehet nézni (a Pro verzióval lehet is csinálni).

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
ujabb info: sinkaro lesz video is - egyenlore 3gp formatumban, mert K700asokkal csinaltak. majd valahogz at kene konvertalni oket. Tomidny, ilyenkor mit erdemes csinalni.? atkonvertalni normalis PC formatumba, vagy valami emulatorral megnezni.?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Dnl:
Jaja, ha meglesz a gépen (már az orvosoknál van, gyógyítják), akkor végre elérem a fotókat is, és akkor feldobom õket valahová!
Még hogy síelõknek? Hhehehehehehheheheheheheheeeeeee! Még jó, hogy a Czéh Bálinték építették a boardosoknak, vagy maguknak! Elsõ nap csak nézegettem, de szombaton már nem bírtam magammal! Megjött az ihlet, úgyhogy muszály volt!

Van egy a Kis-rétre vezetõ útnál is (vagy volt, mert a szánkósok ott gerjedtek), azt a Nedi kapargatta össze gyorsan pénteken. Az egy kisebb téma hóból, a fenti nagy az rendesen kövekbõl, ágakból, meg földbõl lett építve.

A korlát azért para, és mindenképpen egy alacsonyabbal kezdeném. Egyébként konkrét, masszív építmény!

Szóval lehet keverni meg nyomatni, csak ugye séta fel, de enegem ez sohasem zavart, része az alapozásnak, és közben lehet faszákat repülni!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Tegnap este néztem 1 jó kis filmet, az kezdõdött ilyen kis leugrós dologgal.
Pasikám álldogáll az erkélyen, a csaja meg bennt felébred, és azt látja, hogy az kinnt szépen átfordul a korláton és placcs...
Jó beszaratós múvi volt. The Grudge

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Én nem is kerestem. Az ilyen mindenkinek irok vmi válasz azért jó, mert vissza kell olvasni, hogy tulajdonképpen melyik kérdésre érkezett a rövid, tömör válasz..

Ma olyan világvégefosszar hangulatom van. A bankban ilyenkor volt Unicum, kiraktuk hülni az erkélyre, munka végén meg bevágtunk egy felest, hogy jól végzõdjön a nap. De itt nincs erkély. Talán ez nem baj, mert ma le is ugranék, amilyen kellemesen telnek az órák..