Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
De lessz de a nyelv vizsga több pont az éretségin mint egy ötös földrajz. Egyépként a matek,földrajz,biosz,töri,német megy nekem.Ami mind éretségi tantárgy .De az éretségi még elég messze van bármi lehet még addig.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

de van ott német szak.Ami jó mert mehetsz németbe 1 hónapra ,meg nem kell olyan sokat tanuni a töbibõl.

mérne kéne ugyanannyit tanulni a többibõl? tán érettségi nem lesz?
naugye

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Csak szakképzõbe nem kell pl:500-as, MIOK, Mega a keróba és van de annak nem tudom a nevét. De már eldöntöttem gimibe megyek (anyuék ragaszkodnak hozzá), az se olyan rossz.Bár sokat kel tanulni , de van ott német szak.Ami jó mert mehetsz németbe 1 hónapra ,meg nem kell olyan sokat tanuni a töbibõl.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
nem csak bulda asszony lehetsz szakmunkásba :D
az 508-at meg gondold át mégegyszer szerintem ;)
hova nem kell.. hova nem kell.. 500as?

jut eszembe 500as. hallotátok, hogy a régi igazgató valami 37 millát eltüntetett az önkormányzat pénzibõl?

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Még az 508-ba is kell a központi! Egyépként abba a suliba amit elsõnek megjelöltem oda nem kell a központi. De a másik kettõbe igen, szóval meg kellet irnom.
És szerintem szar lennék szakmunkásnak, mer nincs semmi kéz ügyességem.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

köszpont felvételi

Minek a köszpontját kellett felvenni? Az biztos nehéz lehet.
Szerintem válassz valami egyszerûbb szakirányt a szakmunkásképzõk ajánlatából. Azokra még kereslet is van. Ez komoly!

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Visszatértem!!! Nagyon nehéz volt a köszpont felvételi legalábbis ami a matek részét illete. De valószinü ez senkit nem érdekel úgyhogy nem irk most többhülyeséget.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Én is úgy tudom, hogy 6ig.
Dnl, megint nem jött meg az üzeneted tartalma, csak az, hogy küldtél vmit.
Ha publikus, nyomd be ide!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Bakkancsokban nem vagyok otthon. El kell menni a Kalandba vagy Overlandbe, szakmai fórumokat olvasgatni ilyesmi..

Azt hiszem Tom, neked is PressureSuit kell, nem? Úgy emlékszem.. Tényleg ha egyszerre vennénk.. hátha...

dnl: menj el, kérdezd meg, jövõ héten én is megdolgozom a csávót.. :D

Asszem csak 6ig van nyitva a bolt..

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
bakancs: nem 3 osztalyba soroljak oket.? a= laza hetvegi seta, b= komoly tura, hosszu tavon is biytosit kenyelmet es biztonsagot, c= profiknak mindentudo fedelzeti komputeres muanyagbakacs.? nem.?

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
akkor en ma ne menjek.? egyebkent nem mondtatok hogy hányat veszunk (bar ha hányat akkor nekem inka'bb nem kell.)
bandi, matyi, dancsi, kölyök, tomidny. kissós is talán.? es abbol csak bandinak kell a kozepes (alkar melkuli), a tobbinek meg a sima gerincvedo only kiépitettsegû.?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Jövõ héten hétvégén itt maradok, majd elmegyek felderiteni a kinálatot!

De a mennyiségi kedvezményt tényleg megkérdezem... jóformán minden védõm 661... nehogymá' ne adjanak kedvezményt.. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hûûû... Hát, ahányan, annyi féle... Majd csak lesz valami. Ma pölö tetszett egy nagyon, de persze az volt a legdrágább! Faszom, hogy nem érem be valami szarral... :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
ZapMester el van gyötörve... :( Kicsit szomorkás volt a hangja... Nem akartam felviditani, ejj, de nehéz nem vicceset mondani...

Majd késöbb rácsörgök megint... most vmi vizit volt vagy mi...

EDIT:

Fel kell menni 7végén a hegyre és ki kell vágni azokat csonkokat, mert többen megszivtuk már ott. Nem kell több ilyen sajnálatos baleset. Szerintem.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Akkor is te vagy kis pöcs, Dnl! Én csak 1-2 ezerre gondoltam a gázt illetõen, mert jövõ hétfõn úgyis leszerelik az egészet a gecibe, úgyhogy csak addig kell, nemde?
Bakancs? Hát nézegetheted még a talp keménységét, de szerintem az annyira nem fontos. Amit tudok ajánlani, az a Hitec bakancsa, amit lehet mindenfelé kapni, és nekem nem ázott be az 5 napos, havas Triglav túra alatt, mint a Wuffé. Ára huszonegykét ezer Ft jobb helyeken, rosszabakon 30hoz közelít.
Zapot meg nemsokára felcsörgeti a pesti GE különítmény! Ugye Wuff?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ja, a Triglavon én is kentem a sajátomat mindenféle zsirral, mert nem birta az igénybevételt...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
kolyok:
Ne ázzon be, és ne szorítson. Szerintem ezek a legfontosabbak. A régebbi túrabakkancsokat még jól be kellett törni, de az újabbak azért elég barátságosak. Mondjuk lehet még oldschool cuccokat is szerezni ;)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Hát.. legyen vizálló, mondjuk, meg akkor legyen, mint a lábad, szelõzzõn, mert ha leveszed egy napi túra után lerohad a festék a falról. Támassza a bokát, ilyesmik, asszem. Legalábbis én ilyen szempontok szerint vettem.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
up-to-date infó: lehet neki telefonálni. És benn voltam nála, a csõ holnap reggelig lesz benne, de azóta jött még 400ml. Tehát egy littyós pálesz volt benne... Durva, mi?!?!

Gerincvédõ engem is érdekelne. Asszem. Bár kicsit sovány vagyok, de majd kitaláljuk. Pölö a pesti különítmény támogathatja a pécsit. Vagy ilyesmi. Ti ott úgyis olyan geci sok pízet kerestek, minket meg jól kihagytok az infrastruktúrából, mi!? Pfff... Szégyeljétek magatok!

Most ennyi!

Kérdés: egy jó túrabakkancsnak milyen feltételeknek kell megfelelnie???

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Feltöltött kép

vagy ilyet:

Feltöltött kép