Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Igen, és különben is Kölyök, hozd vissza a cd-imet, mert rálépek a faszodra és hátralöklek!

EDIT:
Otthon van a gépem, alaplap-hibás volt. Holnap felnyomom a hétvégi képeket, és gyorsan tesztelek ma egy NFSU2-vel!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
hat en iyen szopi-nyali motivacios leveleket szoktam irni. Mondjuk ide se azzal vettek fel, a Vodanal egyaltalan nem volt, es a BAThoz se irtam anno, mert akkor meg szemelyesen jopofiztunk a csajnak... behivni azert behivtak, foleg a multik, de ha igy jobban belegondolok a statisztika nem engem igazol...

Sztraonyo remelem nemkurta szet a dainesemet, kulonben en is szetkurom ot.. :)
csajozik most.? Sziszkót már kiheverte.?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
dnl: Én ekkorát nem tudok nyalni... mármint a motivációs levélben.. ehhez képest az enyémmel max kukaüritési szakembernek vesznek fel :) De dolgozom rajta...

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
ahhaaaa, tenyleg.! a gecibe.!
errol jut eszembe hogy meg regen a 15ezres Shimano DX pedalomat is kolcsonadtam mar ide-oda es azota sincs meg, a commander stucnim is alig jott vissza a kolyoktol, es akkor ezennel uzenem marionak is hogy mar mult heten is majdnem beugrottam hozzad a pedalert, csak aztan megse jutott ra ido. ugye meg nem adtad el.?

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Bazzeg, hát nem eccere írtunk a Wuffal és odaadta az infót!
Wuff, editáld az elõzõt!
Az információ érték, még tartogassuk egy kicsit, hátha jók leszünk 1 sörre!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Dnl, te kis pöcs! Nem emlékszel kinek adtad köccsibe a térdvédõt? Hát én tudom, mer' ott vótam.
Érdekel?
Akkor pitizzél!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Közbe jött az info by Mettyú, hogy az Atisnál van.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Biztos a Király tette el...

Jó, akkor kettö Tudodmit küldök, a Tudodmi II-n épp dolgozok, az a motivációs levél nem akar összeállni, vhogy nem vagyok kellõen motiválva itt.. Vagyis ha jól meggondolom, épp ez motivál!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
adok penzt, adjal TudodMit, aztan kuldjel mailben egy mask TudodMit, este meg matyival feltoltunk.! ja: két TudodMit kuldesz, ugye.?

edit(?): hat en inkabb csak a gerincvedot vennem és plusszba a meglevo alkarvedot. A vallad ugyis csak akkor serul ha olyan balfasz vagy mint en. Erol jut eszembe, nem latta valaki a Dainese-met, kiveteles a terdvedomet.? nem talalom sehol. :((((((

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Jó rondák, de csak a Full Comp, Full Bravo meg a Carbon a bicajos cucc, nem? Azok szépek :)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jaja, télleg, igazad van Mettyú! Télleg a motorosok vannak a bringás sisakok között!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
A 2005ös 661 bukók azért tûnnek motoros bukóknak, mert azok is. Csak az oldalon kicsit össze vannak kutyulva a dolgok.
Zapról van valakinek valami híre? Remélhetõleg jó kellene.
Amúgy hol van mindenki?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mindegy, akkor is ott fogom eldönteni, élöben!

dnl: ha nem mentél el, akkor küldj Matyival pénzt, és én küldök neked ma Tudodmit...

EDIT:

A rövidujjasnak ugyanaz a háta, mint a hosszúujjasnak, akkor az is csutfasz? --- BOCS, megnéztem, annak nem ugyanaz a háta, annak müanyag.
Egyébként ezt mire mondod? Hogy gyenge? Vagy nem müanyag? akkor jobb a csak-gerincvédö? Szerinted?

EDIT 2:
http://www.sixsixone...d=6&cid=13&tp=b

Erröl levehetö a gerincvédõ, akkor esetleg külön is hordható?

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Dnl: Ja, sikerrel jártam. Este lesz nagy feltöltõ party!
Wuff: Daineset azt szerintem ne vegyél, mert drága, akkkor már inkább a nagyobb 661et! De a lényeg tényleg az, hogy ha tudod magadról, hogy melegben úgysem fogod viselni, amikor pedig állatabbul megy az ember, akkor ne vegyél tökaszalós meleg nagy védõruházatot, mert ha a szekrényben van, akkor nem igazán véd.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na.

AW:
Szerintem ezen ne spórolj már, ha egyszer elszántad magad, jobb szerintem, ha midnen egyben van... A könyökvédõt meg értékesítsd! Öcsém is hamar eladta térdvédõjét!

Láttátok az új 661 bukókat? Van egy pár nagyon nagyon durrva a 2005-ösök között! Szinte már motoros sisakok!

Márió:
Szerintem a Fuji nagyon nagyon isteni!

EDIT: Patyó haveromnak van egy régebbi modell, 4 mpixel, 3x optikai zoom, nem tudom mennyi digi, de olyan képeket tud vele nyomni, hogy bexarás!
Sajna még nme gyógyult meg a gépem, de amint meglex, feldobom a hétvégéi képeket!

Pántya már eladta régi Dainese-t, már egy újabb van neki, de szerintem a régi sem volt rossz, sõt! Max. nem olyan szép világos színû, mint az újak, de hát ez a porban fetrengve a legkevésbé sem érdekli az embert! Aki meg a Széchenyi téren villog benne, annak lehet, hogy tényleg fontos szempont!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
hat vegulis nem mentem el... nem arra vitt az auto. talan majd csutortokon.!
PG milyen vedot akar eladni.? csak nem azt a regi dianeset amit meg gyulatol vett.? az mondjuk nem az igazi, de olcso.
mario: faszom, mennyi a kibaszott telo.?
Matyi: sikerrel jartal.?
bandi: ja nem, mario: sonyt ne vegyel, akarki akarmit mondd. minden kep zöldes arnyalatban fog diszelegni. Mar ketton is teszteltem apammal, egy 2 es agy 4 eves modellel. nem sikerult nekik kikusyobolni a hibat. HP rulez, ja meg Tomidny Fujija meg isten. Sony csutfasz.!! eeeerti.?!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

AW:az elsõ képen a 661 gerincvédõje csutfasz!!!
azt ne!!

Ezt forditsad már le nekem, légyszi, vagy vki, aki érti...

Azért nem hosszúújjasat, mert 10e-vel drágább, meg könyökvédöm van egyébként is.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na hallo!

Szóval literes páleszt tüdõzött le ez az állat?

Központi felvételi:
Állítólag télleg rohadt nehéz volt a matek, nem tudom mire jó ez!

Unokaöcsém faterja megpróbálta megoldani 45 perc alatt, hogy lássa, hogy mennyire megy neki, de csak nyolc példát tudott megcsinálni tökéletesen! És õ biológus, szóval elég jól eligazodik a tudományok útvesztõjében...

Wzff:
Faszér veszel rövidujjút! Nem jobb, ha minden egyben?

Márió:
PG-é? Eladó? Csak most vette, nem?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
http://index.hu/tech...t_mc?formid=559

véleméyn!?!?
érdemes veni?!?!?
mondjuk nem ennyiért...

jah és PG dainesét nem jóó?!?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nah csak megjöttem ide is...

kokkkk bakancs,nézd meg a Shoshi vagy én vagy Ákos vagy Anya Asoloját!
Azerintem az abszolút etlaon!!
Ha goretexes vagy gore xcr akkor majdnem mindegy ki gyártja!

igen a konfig a linkelt cuccon az vázügyileg mint enyém...
kis teló lesz emrt ara van -lesz pénz!

AW:az elsõ képen a 661 gerincvédõje csutfasz!!!
azt ne!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!