Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

J
Egy kérdés rögtön itt az elején, hogy felpattintottam az XP-t múlt héten, de kellene hozzá Office, vki meg tudna szánni egy ilyen programmal, ha szépen megkérem? (értsd: mennyi sört kérsz érte?)

office 2000?
mennyiér? a két szép szemedér :D (értsd.: nem szeretem a sört ;)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Jaja nagyon komoly, fõleg Al Pacino miatt is..

Oceán Tizenkettõje nekem speciel tetszett. Jó volt az opretõr meg a zene, igaz a sztori egyszerüen hülyeség volt.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Nekem sajna nincs Office-om!

Fúúúú, Any given Sunday RULES! Legnagyobb cucc, fõleg DVD-n! Egyelõre nincs meg, de az is muszáj film!

Szerdán megnéztük az Ocean's Twelve-et, és röviden összefoglalom:

- Lopjunk sok cuccost!
- Húúú, de mi lenne ha versenyeznénk, hogy ki lopja el elõbb?
- Hehehe, én loptam el elõbb!
- Hihi, nem is mert mi már elõtted elloptuk! Hehhe!

Komoly nem? Az amiknak biztosan teccett! A színészek jók, csak a sztori kicsit eccerû.

Azért nézzétek meg!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Jó reggelt Harcostársak, kinek jó a net, kinek nem, szerencsére itt állandó a supply, nem kell hiányban szenvedni!

Egy kérdés rögtön itt az elején, hogy felpattintottam az XP-t múlt héten, de kellene hozzá Office, vki meg tudna szánni egy ilyen programmal, ha szépen megkérem? (értsd: mennyi sört kérsz érte?)

Tegnap elkezdtem nézni a HBOn a Dreamcatcher cimü filmet, de nem tetszett.

Ja, és megnéztük a Bukás cimü alkotást is, még szerdán... két és fél óra. kicsit massziv, de nagyon "átjön" a vásznon, de vhogy már nem tudom átérezni ezeket a dolgokat, meg elegem van a Világháborús témákból is. A következõ, amit megnézek a Ray cimü film lesz... Jamie Foxx, feltörekvõ fiatal fekacsávó. Amiben még õ volt: Minden héten háború (Every given Sunday) ami nincs meg véletlenül vkinek???

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na hella mindenki!

Végre van net, de újra neki kell állnom bepötyögnöm az üzenetem!

Tomy:
Kösz a borítókat!

Mettyú:
Nem tudom milyen a hóhelyzet, az RTL Klub már nem rémisztget, de ma talán feljutok futva, és akkor beszámolok valahogyan!

Kölyök:
Hozzad, mert rossz lesz az Esztinek...

Zapata jól van, kivették a csövét, mozog és lélegzik, éppen a klotyóról rohant vissza, amikor kerestem! Biztosan jó nagyot szart!

Bassza meg, megint szuar a gépem! Ugyanúgy melegszik a proci, mint eddig. Kicserélték az alaplapot, átállították a CPU túlmelegedés jelzés felsõ határát 90 fokra, szóval nem nyekergett nekem, de lebaszta többször is az NFSU-t! Én persze visszaállítottam, és még alapon is, ha az XP megy, akkor néha 70 fokos a CPU! Nem hiszem, hogy egy 2.8 Barton proci nem bírna el egy XP-t! Mi lenne ha netelnék is? Mindig 90 fok lenne?

Na mindegy, csak már unom, hogy munkaidõben rohangászom a gépemmel a hónom alatt, és még így sem jó! Pfff.... :mad:

De:
Yeeeeeeaaaaaah! With alll the money in the world you can't buy ma respect!

Ez mekkora szám.... Imádok így jönni melózni, hogy ez szól a fejemben, és ilyenkor minden gondot megoldok seperc alatt!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Na, hogy jó napod legyen Márió, megyek szarni egy óriásit, és közben Rád fogok gondolni!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hejhó

most hogy túl vagyok egy 2órás biológi fejtágításon orömmel olvasnék szekszrõl,szarásról de semmi...

a 661 jó.az uj az biztos jó!
esetelg a rock guard?iljics Jó Áron hoz be.nem több mint a hathategy

nem nem buziságból akarok sonyt csak mert tetszik,de ugysem olyn lesz mert nem rajtunk fognak megélni hogy egy "szar"gépért anyit kének mint egy más normális tudásúért,csak nincs a sony ráírva!

egy samsungot láttunk még ami jókat td és 35körül volt...

na majd otthonról még jövök!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát legyen.
Itten vannak ni.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Tom, azzal nem ártasz senkinek szerintem, ha felrakod... :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jaja az ADSL-t rendesen basztatja a matáv. Otthon megy, itt bennt megy az egyik, irodában nem megy, és nem értem melyik miért, és miért nem.
Na mindegy, most legalább nem az én tökön fogják letépni. hehe.

Érdekel valakit bringás videóknak a DVD borítója szkennelve? Mert ami nekem megvan azokat beszkenneltem, aztán felrakom a netre, ha kéne...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nem tom mit írtam Zapról utoljára, de a 600 után jött még több mint 400 ml zacc. De kap levegõt. Tegnap leszedték a vákuumcuccról és a csövet még benne hagyták, ha bármi lenne. Elvileg ma azt is kiszedték, de errõl még nincs pontos infóm. Meg már haza is mehetne, de most nem akarják elkapkodni, mint a múltkor, inkább kicsit vizsgálódnak még, aztán majd holnap-holnapután... Max hétfõn... Ennyi. Mondta, hogy majd hív a részletek miatt, akkor értesítek mindenkit. Üdv!

Edit: csajom is puszil mindenkit...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hehe... Én is inkább a 20-as képre izgulok... :D A 14-es meg fasza lett, mi?!?! Büszke vagyok magamra! Azt én nyomtam (bár igaz, hogy az 5500-sal, ami szinte maga fotózik). :D

Hja, 60 ropi az sok, de az a 661 az jól nézett ki. (Nem a rövidujjas!)

Amúgy csajom épp idepillantott, mikor megfenyegettél valamim épségével, Shoshi... Asszem jobb lesz, ha a saját érdekedben visszaadom a CD-det, mert különben Te olyat teszel, amire csajom olyat tesz... :D Na mindegy... Hehe...

És nekem beszart a net. Nem tom mi van. Valami karbantartás, vagy mi. Annyuk pi**áját! Ehhh...

Na, píxxx!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
Yo.!
akkor este atveszem. a kettõt. evi mar fizetett, igaz.?
feltoltesnek orulok.! hat mit is irjak.... megint en vezetek pest fele :) reggel kicsit kesesben indultunk. ugyhogy eleg jol jottunk, a 6-oson alig raktam fel ötösbe a kocsit. oh, right on.!

a tobbiek nem akarjak hogy az o hazu elol lopjak el, uh lehet hogy a hetvegen is nalam marad :) ki akar jonni kirandulni.?

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Ja, Dnl, nálam van a hogyishíjják. 2 db.
Este odaadom.
A feltöltõ party jól sikerült, mindjuk csak 3. alkalomra sikerült betoszni az egységeket!
Kokkkkk, mi van a Zappal?
Lehet zargatni?
Shoshi: A képek tényleg jók. Milyenek a hóviszonyok most a kis olvadás után?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Én is amondó vagyok.. A hosszúujjasokon van vmi thumb-loop, hogy ne mozogjon el a védõ, az jó!

Jövõ héten fizetés, végre... Szombaton lebonyolitom a vásárlást...

dnl: biznisz iz biznisz. Matyi got the stuff.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Valamelyik hosszú ujjas Pressure Suit-ot válaszd szerintem!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Wuff!

Ne aggódj már ezen, menj, nézd meg a 661-t, próbáld fel, és ha jó, akkor vedd meg!
Én biztosan a nagy, hosszú ujjút venném meg! Szerintem külön a gerincvédõnek nem sok értelme van azon kívül, hogy olcsó! Csak elmozog, nem tartja nagyon semmi sem! És én biztosan a hossuú ujjast venném meg, könyvédõk meg mennének az apróba!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
A Daniese az kibaszott drága, nem fogok 60at fizetni érte. Nem hiszem, hogy a 661 annyira nagyon szar lenne.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Engem igazából nem zavar, ha a csajomra izgulnak, az õ dolguk! Nem vagyok egy féltékeny típus, fõleg nem a saját barátaimra!
Az idegenek meg ugye más kategória!

Márió:
Nem tudom, annyira nem vonz ez a szpining, inkább elmegyek futok egy jót!
Jövõ héttõl újra megyek a zúzdába, judo, meg thai box is lesz. Szóval nem igazán akaródzik majd még a szpinning is!
És különben is találkoztam a KIsB országos Norbi barátjával, és mondta, hogy feltörte a nyereg a seggét!

Tomy:
Rendben, nyomok én, csak legyen hó!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
yo.! Tomidny, kosz a linket, erre gondoltam...
Shosi: aszittem bringaval ugrottatok.? es miert kell irigyelni bizonyos kepeket, a csajodra vannak raizgulva a legjobb cimboraid.? hat erre inkabb nem mondok semmit...

ma lattam eloszor a NWD5-öt, tisztára le vagyok maradva.