Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Nami van kis redvás,szottyadtpöcsü, rücskösmûfaszseggbedugást élvezõ takonyfejû kis buzik?

Mostan jöttem haza, egyedül megmásztam a négy emeletet...

Majd írok jó kis szaftos élménybeszámolót Zsoltiról, Edebáról, csövekrõl, szottyadékról, meg ilyenekrõl. De lehet, hogy nem. Csak most lezuhanyzok, meg megkajálok, mer olyan vagyok mint Robinson, vazz.

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Háj Srácok!!
voltam elõdni az IHban a szndarabunkat,háát naoon szar volt szerintem,de ha másodszorra is átgondolom nem is volt rossz,mondjuk azt vállalható!
jaja össze kell fogni,mert kevesen vagyunk(mondom én aki egy éve( max 1,5) kóstólt bele a bicózásba!de akor is,most írhatnék ilyeneket hogy keep it real!!meg hasonlók,de nem tudom,ha gondoljátok vegyük magunkra,vagy ne,hangoztassuk vagy ne,ha belül nincs ez meg,akkor úgyis mindegy!pl:ma nem voltam suliba szaladgáltam a városba,pár ember már kokárdával sasszézik a király utcán,még a babakocsin is ott a 20*15cm kokárda!ME MI MAGYAROK VAGYUNK!!undoríító!egy ilyen orszában ahol le van szarva az ember,nemkapunk semmit a "pénzünkért"mire legyek büszke??arra a kreténre aki izraeli zászlót éget Pesten?vagy ahol ilyen Vér és Becsület megmozdulások vannak és (várhatóan)elharapódznak,nyilt antiszemitizmus van,ahol a Grespik László úr úgy indít egy tárgyalást hogy megkérdezi a bírónõt hogy Maga Zsidó?
ahol ha jobb cuccodvan mint az átlagnak leszedik rólad?Vagy ahol a rendõri eljárás veréssel indul aztán "elesett a lépcsõn"szöveggel el van intézve?Vagy hogy az ellenõr megveer a buszvégállomáson,a sovõr jóízûen röhög hogy úgysem tudsz leszállni!

ez kicsit depresszív volt bocs mindenkitõl!!

olvasok viszafelé...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Most jut eszembe, hogy volt nálam ragtapasz, szóval nem kellett volna papírzsepivel szórakoznod...
Tényleg vannak hozzá kishangszórók! Kár, hogy az eredeti Nokia cuccok kurvadrágák. Na de majd sok pénz keresek...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hûû jó volt tegnap végül is

votl kis veszekedés sessino de jóó volt

föleg mikor a szendwicses pult mögül egláttalm hogy ott a Tomi a ki jó mert ismerem
de mindeig akkor jött amikor a "nagycsöcsû"végzõs csajok...
meg "Aszonyka" is ott volt...

szal végül jó volt...

ja kéne valami,de a nokiának van ilyen cucmója!!
neagyon jól jött az a pár perc "frisslevegõ"Tomi mobiljából!!

Esete valami!?

ma nem nekem tekerés ert velnnes hétvégézek...spiningen nagyon túlhajtottam magam...

nem voltam két hétig aztán amikor mentem ugyon olynan tempóban keztem...
szal sok volt

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Pöcsök vagytok. Mindenki.

Voltam szalagavató bálon. Márió volt a büfés. De a végén elvágta az ujját kés mosogatás közben.
Én meg berúgtam picit. De csak picit.
Azért elég durván össze lehet egy ilyen buliban szedni valami hormonális problémát. Pl. sosem konyul le, vagy ilyesmi...
Csajomra most is be vagyok izgulva rendesen. Eh. Faszom. Ja az.

A végén már mp3-at hallgattunk a 6230-on... Hehe. Kéne barkácsolni hozzá hordozható erõsítõt...

Holnap lesz hóban tolás?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

650es discen van, de csak 700asom van üreske, de ez csak nem gond ?

belebotlottam egy 650 disc-be, úgyhogy....
na, majd csöri
és legalább ilyen jó idõ legyen holnap is ;)

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Nekem van Ofice XP. :D
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Feltöltött képNa azt csak úgy kapjátok, mert olyan jók voltatok!
My new favourite!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Kokkk, te kis geci! Ne sírjál itt nekem, ez nem is olyan szar!
Lógni meg amúgy is muszáj, ha nem akarsz kockafejû lenni!
Amúgy még mindig jövök neked 500-zal, de nem biztos, hogy találkozunk a 7végén! Remélem kibírod!
Dnl, majd megyek este, megbeszéljük! De asszem semmi nem kell most hirtelen, kösz.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
szeva gecik,
na mi a helyzet ezekkel a 661 cuccokkal.? lehet hogy a hetvegen arra jarok, bar inkabb elmegyunk autozni, no meg a hazimunka...
matyi, kell valami tesc-baumaxbol.? peldaul szegélyléc, függöny.. ja es veszek, de ezt majd otthon.
Bandi mennyi lett a fizetesed.? Itt netto 140 az alap, ez nem lenne nagy elorelepes igaz.? emeles itt 2 ev mulva, de akkor nagyon. de inkabb valaszolok a leveledre.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vazze!!! Haldoklom, erre milyen hír fogad?!?! Ni! >>>

http://www.ttk.pte.h...nd/Progmat.html

Igen vazze! Még ez is! Tessék a "4.félévi"-t nézni. Mi lesz a bringázással?!?! He??? Õk kényszerítenek lógásra... Bekaphatják... Amúgy meg eéegem van! Szopjon más is. Én már unom! Pfff...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
csak a fotóimat intéztem...
a 36-ból 22 képet megtudtak menteni, összköltség: 2200huf
szép...

meg elfáradtam.. lekénne mosni a bicóm.
meg aahhh
jaaah és Ákosnak(Máriónak) üzenem, hogy az elsõ fék berántgatása nem jó vicc ;)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Visszaesett a forgalom... mindenki dolgozik? Vagy má megen suli van? Vagy bordatörés? Milyen indokok má' ezek?!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Az idei fizetésemelés olyan szinte mellbevágott, hogy ijedtemben elkezdtem másik állást keresni, mostantól nagyon komolyan.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Fasszomat már, mindekit ellepett a mocsár?
Készülnek az új Shrek-ek?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ok. Holnap rádcsörgök! Köszi. Tél-téma el lesz intézve pár hónapon belül. Rajta vagyok az ügyön.

Fasznak pofázok ennyit. 700 hozzászólás két hónap alatt. Siralmas.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
téll. nem vagyok anyagias ;)
intézd e hogy mostmár vége legyen a télnek......
650es discen van, de csak 700asom van üreske, de ez csak nem gond ?
szal egy csere cd-t hozz részemrõl és megbeszéltük.
hol fussunk össze? nemtudom merre laksz/kolbászolsz ?
(mondjuk meeting pontok:széchényi tér, köztér - a'lá geci szökõkút, diana tér, nevkó, rózsadomb :D , vas állomás)
mikor? hát inkább délután

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Egyre jobb! Akkor az lenne a legjobb, ha átirod, összetudunk futni, mert én szombaton mobil leszek abszolut, mondd majd, hol (olyan helyet, amit tudsz térkép nélkül ;) ) És tényleg, hogy mi az ára... (semmi drága dologra nincs lóvém, jövõ héten lesz csak fizu :) )

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
ha akarod át is írhatom
csak tudjunk összefutni ;)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
No.. ez igy egész jól hangzik! Akkor 7végén egy installálás erejéig esetleg netalán kölcsönadnád, hát az nem lenne rossz! Kössszziii