Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
wolf, majd együtt járunk városnézésre, valaki TAPASZTALT pécsivel.. :)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts

:D

télleg minimum harmadszorra mondode

Jó, tényleg BOCSÁNAT!!! Nem mondom el többször!!!

A mai nap tanulsága:

Apolló mozi NEM ugyanaz, mint az Uránia, és a Vásártér NEM ugyanaz, mint a Vásárcsarnok... Bocsánat, ezentúl nekem kell térképpel mászkálnom, hiába Pest kiöli még az emlékeket is... :(

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
:D

télleg minimum harmadszorra mondode

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Jóvanna. Nem szóltam.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Ja, azt azért nézzétek meg, hogy milyen telója van az új bikkmakk cimlapján a srácnak... :)

És? Mit figyeljünk rajta? Erre már legalább 100x hívod fel a figyelmünket.
A levegõben tökmindegy milyen a teló, ott akár RST is lehetne...

Hehehe, gonosz vagyok!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ja, azt azért nézzétek meg, hogy milyen telója van az új bikkmakk cimlapján a srácnak... :)

Megint rohadt hideg van odakint, ez a baj. Majdnem bicajjal mentem ki.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Látom Zap, aktiv vagy... mingyá indulok..

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
pff...
no comment...
de gyógyulgass (ismét) !

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Szeritem az elkövetkezõ egy hónapban mndig fogadóképes leszek. Max, ha valaki már fáraszt, azt eküldöm. Hehe.
Majd holnap írok beszámolót. Vagy holnapután. Ahogy kedvem lesz. Bár szerintem úccse akarjátok tunni, hogyan mennek a dolgok arrafelé.
Tegnap du. elkapott egy kisebb fajta röhögõgörcs. Pfff, szar volt. Kicsit átrendezde a srácokat. Remélem a hétfõi kontrollon nem találnak ki megint valami hasonló mókát, mert azt annyira nem élveztem, hogy Camelbackot csináltak belõlem. Pont olyan átmérõjû drain ment belém, vagy 15 centi hosszúságban. Überfasza volt. Fõleg amikor nyolcadszor jegyezte meg a doki, hogy ez kellemetlen lesz majd. Ja, mondom kitaláltam, hogy nem azér csinálják ezt a két törött borda között csõbebaszást kórházi mûtõben, mert sorban állnak a gyerekek érte télen fagyi helyett. kis üvegcsék voltak rálógatva az ágy szélén a végére, hogy oda follyon a zanza. Ezt a kis köcsögbuzi fasszopó takony gyakornok doki annyira nem vágta, aztán behúzott a vizsgálóba kis kanyarlevágással, hogy az üveg kint maradt majdnem, Még jó, hogy két kézzel kapaszkodtam a csövembe... :)
Na nesztek az elsõ sztori. Vanámmég, mindennapra jutott valami kedélynövelõ. Az tuti, hogy ez a kórház lesz az elsõ célpontom, ha felépülök. Bemegyek egy ólmos baseball ütõvel és széjjelkúrom az egészet berendezésestül, személyzetestül. Azt röntgenezzék ott magukat a buzeránsok.
Na ccakát!

Ez kicsit összevissza lett, demá leszarom. Buzilaptop.

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Ird meg a mikor-holt, de úgyis felhivlak.

hát ööö délelött (kb2-ig) vásárban vagyok :/
utána passz de mondjuk a nevkó az nekem szimpi, mer nincs messze ;) vagy diana tér esetleg délután is a vásártérnél, ilyesmi

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
L:L... Hogyhogy nem voltam elérhetõ? Nem értem. A mai napom az jó volt... bementem a városba, bicajjal, üldögéltem a Széchenyi téren. Aztán ha már ott voltam, gondoltam felnézek a Manduláshoz, onnan felnéztem Lapisra, Nagy-Tubes, TV torony, szóval a szokásos.. TV-toronytól lefelé olyan de olyan kurva jó volt, kis hullámvasutasra járták ki az ösvényt szánkóval, elkaptam a ritmust... a szánkósok elõre engedtek ;) A Cambelbak csövében megfagyott az a rohadt viz, még jó, hogy vittem Isostart.

Ja, hogy úgy kezdtem, hogy L:L, BOCS! Valószinüleg kutyátetettem abban az idõpontban, utána meg karrierterveztem a szülõkkel, és most úgy agyilag rendben vagyok!! Indulok a TESCOba, veszek CD-t és holnap talizunk!! Ird meg a mikor-holt, de úgyis felhivlak.

ZAP: Holnap délelõtt fogadóképes vagy? Felugranék... ;)

Mindenkinek kellemes szombatot! Aki Pesten jár jövõ héten szombaton szóljon, tudok pár bulit, mehetünk bebaszni..

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
csajodhoz meg szerválj egy webcamet, majd mi nézegetjük, ha te már unod :P

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hehe... Meg sem kérdezem, hogy kinek hiányzik az a nem csönd, amit én generálok... Legalább kicsit regenerálódhat a társaság, hogy újabb megtorlásokon törje a fejét... :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
És jelzem... Csajomnál vagyok és várom, hogy elkészüljön és mivel itt jó a net, hát csinálok valamit és nem csak nézem, hogy megint leveszi azt, ami már negyedszer van rajta, mert ez sem jó, meg az sem jó. És azt is jelzem, hogy hétre mentünk volna. A fasznak nem lehet fölhúzni valamit, fogat mosni, azán indulni és idõben odaérni!!! Nem mintha tele lenne a faszom, de igen. ÁÁÁÁ...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Másik edit: most nem otthonról írok, mert otthon MÉG MINDIG SZAR A NET, hogy rohadna el a sok retkesfaszú...

szóval ezért van újabban ilyen csönd ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ha Wolfnak meg nem kell a cucc, hát nem kell...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jaja! Hi Zap! Mi toltunk egy ultralájtot TIBIVEL!!! >>> el lehet képzelni milyen tempóban, de kb ennyire voltam képes, úgyhogy még jól is jött... Jól esett. Most meg megyek svábbálba. Az éves ötönyöshányás! Hehe... holnap meg megyünk zászlót cserélni a város legtrendibb helyén, hogy még trendibb legyen az új, atomtrendi lobogóktól. Pfff... Sok hülye. Na, mindenkinek pusszantás!

Edit: visszakerült Shoshihoz a 2 éve nálam dekkoloó CD-je. Ennyivel elõrébb van a volág... :D:D:D

Másik edit: most nem otthonról írok, mert otthon MÉG MINDIG SZAR A NET, hogy rohadna el a sok retkesfaszú...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
5kor fenn voltam széchényi téren , probáltalak hívni, de nem voltál elérhetõ.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
JÓÓreggelt Zap ! :)
and everybody

föld hívja wolf-ot, wolf jelentkezz.
avagy felébredtem, de még nem csörgöt a telefonom.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
velcámbekk!

Írjál jó sok korházossztorit, és akkor kicsit jobban beindul a protektor vásárlási akció...