Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Ákos ez komoly!!Röntgen nincs!?!?!?

Jah muszáj volt buszoznom... :(
soha többet..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Márió:
Te buszozol? El sem tudtam volna képzelni!
Hazamegyek, és megnézem! Ne félj!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Fõleg Tomidny:

http://img.tar.hu/za.../10775223.jpg#3

hogy örüljetek... Belsõ felvétel nincs. Még. De lesz!

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Nah ha minen okés akkor jó

S láttlak buszról!
A Vonatost nézd meg!!Remélem vlem is fog pár ilyen történni csak más szereposztásban!!!Ill én lennék a kaller ;)

Holnap meg bijokémia doga...
szövetten meg egyéb faszságok...már lassan tzdom latinul hog Ákosnak mit szúrtak át...látom magamelõtt és beugranak a nevek...
aszem szünetelem a tanulást :)

Kodak digik jók!?ha nem akkor is az lesz mert 30e és sok mindent tud.

M?ost meg benyomtam a Rob Zombit és süt a nap és tekernék!!!

Ákosnak még a hangja is jobb mint volt!!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Zap:
Sok kibaszott Stephen King regényt olvastál! Ilyen nincs is! Elaludtál szarás közben!
A gépem jó, cseréltek benne alaplapot, meg professzort is, meg tettek a házba is egy coolert, szal egész fasszásan megy manapság. Colin II alatt néha azért még felmelegszik, de nem hiszem, ez már a hardver miatt lenne.

Tomy:
Köszi szépen, ha esetleg használható, akkor kérnék belõle egy kópiát!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Tényleg van ebben vmi kis szadista hajlam, nemistudom... a szituáció, hogy BELÉD döfnek egy tüt, úgy, hogy közben tol le az ágyról... vazzeg, én rühellem a tüket, meg az orvosokat. Azért csak mesélj... :)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Hát az a lényege, hogy ahogy a bordák mozognak a légvételkor, az ingerli a mellkas falat, amiért ez -kenés céljából - olajszerû cuccot termel. Csakhát többet termel, mint amit feltud szívni a szervezet utána, ezért ottmarad, és nyomja a tüdõt és ki kell szedni. Múltkor levegõ is volt, meg jó sok cucc, sérülésbõl eredõ vér is, ezért kellett nagy csövet, meg aktív vákumos szívást alkalmazni. Most már csak ez a természetes kenõanyag volt, alég volt a tû. Ûgy egy 2-3millis szemre. Csakhát azzal be kellett érni a mellkasfalig.
Annyira ám nem szar, mint amilyennek hangzik, meg ha benne vagy a szituban, nincs más választásod. Pain is weakness leaving the body - you guys know...
Azér ehhez télleg szadista állatnak kell lenni, mert nyomta a faszi rendesen. Hehehe. Alig bírtam ellentartani, le nem toljon az ágyról néha. Ahhh, meg visszafelé az a jó kis vákum érzés, amikor a tüdõd kezd kitapadni. Ehh, de hozzánemértõ bandának hiába magyarázok ilyeneket. A kis árnyalt szépségeit a dolgoknak.
Lényeg, hogy nem köptem. :D

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
kössszz.. mondj még ilyen hasonló jó sztorikat, légyszives... de hogy a picsába tudnak 15 centis tüt belédnyomni?!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Na megjöttem a kontrollról.
Egész jó volt, ma csak egy 15 centis tût basztak bele a hátamba, és 360ml mellûri folyadékot szíjtak le. Szerintem szadista állat az összes doki.
Egyébként minden más rendben. Nagyjából. Hehe. Hogy ezen a rötgenen az ilyeneket honnan a picsából tudják kiszûrni, aztat nem tudom. De tudjátok mit? nem is érdekel. Majd csinálok képeskönyvet a röntgen felvételeimbõl. Már van vagy 50 oldal szerintem..
Na basszátok csak magatokat a szaros melóhelyeteken. Nem is tudjátok ti, mi az igazán jó dolog.
Kiváncsi vagyok jövõ hétfõre mit fognak kitalálni... :D

Shosh: Jó már a géped?
AW: én a www.gamespot.com, vagy a www.gamespy.com ot szoktam nézegetni. A játék címe meg Elder Scrolls IV.

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Z, ma is volt kontroll? HA tudsz még azon a szutyok játékon kivül vmi újdonságot, akkor szólj ..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Shoshi:
Hát én az ULead DVD Workshop-ot próbálnám meg, vagy esetleg a Movie Factory-t. Ez utóbbi a butább verzió, de talán ugyanazokat tudják betölteni.
Este majd otthon teszek egy próbát a Movie Factory-val, hogy melyik fájlokkal birkózik meg.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Tomy:
Köszönöm, igazából arra lenne szükségem, hogy a sok avi meg egyéb fájlból csináljak dvd-t, vagy video cd-t. Láttam, hogy nincs egy átfogó, komoly program!

Na majd körülnézek!

Kolyok8:
Persze, ha otthon vagyok, mehet a balhé!

EDIT:
A vonatost még nem láttam, de majd bepótolom!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hát nektek meg milyen problémáitok vannak?!?! Én most indulok az oskolába. Na ez már nagy gáz!!!

Shoshi: egy tranzakciót nyomhatunk nálad, ha esetleg otthon leszel szerdán? Mert én nem tudok talizni Csigával és akkor jön be. Na, ezt még letárgyaljuk... De azé addig is köcce!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Nem tudsz valami fassza video konvertert, amivel mindeféle formátumot át tudnék alakítani?

Hááát.... Ez egy elég nehéz kérdés.
Attól függ mibõl mit kéne csinálni.
Ha pölö AVI-ból akarsz DVD-ek csinálni, akkor mondjuk az ULead DVD készítõ programjait mondanám, de sajnos azok sem boldogulnak néhány fájlal, pedig ezzel még menüt is tudsz csinálni hozzá. Vagy ott van a TMpeg Encoder amivel szintén mpeg-eket lehet csinálgatni.
WMV-t a Microfos cuccaival lehet osszecsapni, de ezeknek semmi értelme.
AVI-t VirtualDub-bal, vagy NanDub-bal (gyakorlatilag tesók) csinálnám.
Az a baj ezekkel, hogy szépek jók, de kevés dolgot tudnak, és lassúak. A magyar fejlesztésû mplayer-nek van konvertáló része, és azzal eléggé meg lehet oldani mindent, de kihullik az ember haja, amíg rendesen be tudja állítani.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Tomy!

Nem tudsz valami fassza video konvertert, amivel mindeféle formátumot át tudnék alakítani?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Agyõ nyugalom! Kész a net! Ismét lehet ellentéteket szítani a sok fölös idõmben. Illetve már nincs is olyan sok fölös idõm, mert suli van bazz! Ma pölö 1-tõl 6-ig. Hogy rohadnának el!!!

Zap: asszem lekéstem a kontrollról, de remélem minden rendben volt. Bár a múltkoriakból kiindulva >>> menet közben tuti lerugtál pár szottyadt buzeráns dokit... Hehe... Majd mennék én is vizitre. Meg majd invitálok jó sok embert, hogy együtt kûzdjünk a röhögés ellen...

Shoshi: ha dumálsz Csigával, mondnád neki, hogy ha bent jár Pécsen, debja be legyenszíves a mellényt és max egy hónapon belül tejelek. De lehet, hogy már a jövõ héten... (Mert én nem nagyon tudok most kommunikálni, bizonyos telefon és anyagiak összefüggése miatt.) Kössz!!!

Edit: a tanárnénis tényleg kemény... De egyre nagyobb az esély, hogy az új fülkés IC-ken egyszer ilyen fülkébe nyitok be... :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Zap, mi volt az az oldal, ahol az a játék van, amit mutattál?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Szebasztok!

Újra hétfõ!

Welcome a hátad Zap!

Remélem már nem tüdõzöl le sok szart, elég legyen már a torkosságból!
Nem elég, hogy stírölöd a tutti nõvéreket, de valami löttyöd is letüdõzöl a wellness hotelben, és még vissza is szivatod magadból?

Hidd el nekem, itt tutti jó ám a munkhelyemen! Ha nem lenne a Patyó, már meghülyültem vóna...

Voltam nálad az irodában, még megvan a helyed, és J ügynök is ott volt, de valami könnycsepp volt a szeme sarkában.. Cegénke!

Márió:
Jók a filmek! A tanárnéni amikor fújja a sípot!

Mettyú:
Fassza az a Trek! Gary Fishernek lesz még valami tutti jó gépe!

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Péntaken tök nagyot buliztam :) nagyon király volt. szombaton hatalmas bringázás hóval és sárral. Délután ( 5-tõl ) meg korival egybekötött csajozás.Ma meg olyan voltam mint akit agyon ütöttek. Nem tudok ébren maradni:( Nem is voltam bringázni. Holnap nem akarok suliba menni!!!!!
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Péntaken tök nagyot buliztam :) nagyon király volt. szombaton hatalmas bringázás hóval és sárral. Délután ( 5-tõl ) meg korival egybekötött csajozás.Ma meg olyan voltam mint akit agyon ütöttek. Nem tudok ébren maradni:( Nem is voltam bringázni. Holnap nem akarok suliba menni!!!!!
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!