Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vááá, még nem találom, de most rohanok... Valahol csak meg lelem... És akkor gyárthatod a zenéket...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Tuttok valami
AUDIO CD -> MP3
cuccot?

Windowsra? Mondjuk valami Audiograbber nevû Lame encoderrel kiegészítve. Vagy Audiocatalyst. De ha jót akarsz, akkor ott az EAC.
Bár mint köztudott én nem használok windows-t, de az interneten tudok keresni... Hehe.
Ezek közül némelyik fizetõs.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Zap: nem tom mi a fasz a neve, de nekem van valamim... Eddig nem volt vele sok baj. Tömörített rendesen. Akár ki is dobhatom majd valamikor, csak a holnap zûrös... De majd megdumáljuk.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jah igen....

na megvizitáltuk a kodak csodát.
elég jókat tud és a második legolcsóbb gép a boltban.

Csak épp ma voltam képekért és ez az eos azért máshogy csinál képet mint a kodak fog...
meg ugye a zoom mértéke ami nálam döntõ lenne...3x de ebben az árkategóriában más nincs is..

Tomi,ami va neked az jó!?érdemes enniyt beruházni!?
nagyvonalakban miket tud,ill állítani mit lehet.

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

file:///G:/Documents%20and%20Settings/furafiju/Dokumentumok/DEPO%20Term%E9k.htm

Erre mondtam a "fiju"-sat. Itt a "furafiju" a bejelentkezett felhasználó neve...

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
Nagyon szar lett a matek központim 13 értem el az 50 bõl. De az étlag is 15 körül volt. A magyar meg rohadt jó lett az átlag 22 volt én meg 35 re megírtam. :) Kaptam is apuékto lecseszést a matek miat de nem érdekel kimondottan. Nagyon hideg van! Nem merek már bringára ülni mert félek , hogy lefagyok róla. :)
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Tuttok valami
AUDIO CD -> MP3
cuccot?

Aktuális civil

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Kokkk, van! Te vagy az, akit lehet fikázni a milliomos csemete szöveggel! Már megérte világra jönnöd! Ez a január úgy látszik mindenkit megütött egy kicsit kedélyállapotilag!
Majd tavasszal jobb lesz! Trust me!
Zap: Ahha, tegnapról mára félméteres, holnapután 2 méteres. Vagy vmi hasonló!
Ezek a csocsósok nagyon brutálok!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
mi mér??

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Márió:
Legközelebb a "furafiju" user helyett lépj be a "buzifiju"-val, és akkor tudjuk mi a pálya ;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ha még nem láttátok a linkelõben...
Küldöm a KisB-nek.

http://www.boreme.co...l-skills/fr.htm

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
én is voltam arra tényleg jó

enm enm azok ez ujabb!!
file:///G:/Documents%20and%20Settings/furafiju/Dokumentumok/DEPO%20Term%E9k.htm

CX7330 A tipusa

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
hendikeppes az apádfasza.
Márha egyeltalán rám gondoltál...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Asszem nem értettél... Ha lehet odázom még ezt a melózás projetet, de tudnom kell, hogy avn-e értelme szaros életemnek... (Válaszokat nem kérek, vagy ha adtok, ne õszintét!!! ;)) És épp Java-ban tanulok programozni, mert miért ne! Hisz az eddigiekben sem tudok normálisan, hát vegyünk újat alapon... És mivel keur8e_ÉÕÁp
kezdõdik?!?! Hát, hogy: DEEESTROOOOY!!!!!! hehzehe... ez egy jó nyelv!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Mondtam már, hogy voltam hétévégén Óbányán? Asszem nem.
Na mindegy. A lényeg az, hogy jó a hely, lehetne menni faszát túrázni arra majd 1 tavaszi szép napon, mikorra már szerencsétlen hendikeppes barátunk is felépül!
Kokkk, minek akarsz munkát, mi? Örülj, hogy egyetemista vagy, aztán max. nyáron vállalj be valamit!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ha akkor is az lesz, akkor vedd meg. Nem hiszem, hogy a Kodak sokkal szarabbat csinálna, mint mások..

http://index.hu/tech/digicam/

http://index.hu/tech...icam/kereso_mc/

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Faszom!
Na az elõbb már beírtam ide, de az internet manói nem akarták, hogy megjelenjen.
Szóval ha mindenképpen megveszed, akkor miben is kéne segítenem?
Meg hát típus nélkül?
Nem mindegy, hogy Kodak DCS Pro 14n vagy Kodak DC215. Az egyik vérprofi, a másik meg öreg szar.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

Kodak digik jók!?ha nem akkor is az lesz mert 30e és sok mindent tud.

Ezt komoly? Tudsz linkelni?! Ennyit nekem is megérne...

Shoshi: köcce! Érik a sör... :D

Zap: bruhaha... ;)

Tomy: adj nekem állásajánlatot, vagy itthagyom ezt a rohadt sulit... Hehe...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Nah ha minen okés akkor jó

Kodak digik jók!?ha nem akkor is az lesz mert 30e és sok mindent tud.

Tomi help

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Asszem a gerincvédõ ebben az esetben nem sokat ért volna.
Nem tudtok valami jó kovácsmestert? Csináltatok egy fullos páncélt...
Alul az a véraláfutás kétfejû fejsze akart lenni, vagy inkább valami vadászgép egy scifi-bõl?